News

Jak najít pěstitele v Sims 4

Jak se stát závislým na růstu v The Sims 3 a kde najít semínko zakázaného ovoce? Další materiály pro Sims 4 a Sims 3

Pokud máte nainstalovaný doplněk Sims 3: Student Life, můžete se setkat s novými postavami – plantsimy (rostomanomi). Pravděpodobně byste rádi věděli, jak se v The Sims 3 stát závislým na růstu, protože tato stvoření jsou napůl rostliny a napůl lidé. Na svém webu můžete pěstovat pěstitele rostlin nebo se v něj náhodně proměnit.

Způsoby, jak se stát závislým na růstu v Sims 3

Existují různé možnosti, jak hrát za růstově závislého. Můžete se seznámit se stávajícími plantsimy, vypěstovat si vlastní nebo se sami stát pěstiteli. Promluvme si o těchto metodách.

1. Jak najít nebo koupit PlantSim?

S největší pravděpodobností se rostlinný charakter objevuje pomocí zakázaného ovoce. Získejte semeno této rostliny, možná experimentováním s genovým kořením nebo jednoduše jeho nalezením na místě. Jakmile obdržíte kýžené semínko, budete k jeho zasazení potřebovat zahradnictví úrovně 7.

Po splnění všech podmínek se musíte o svou rostlinu pečlivě starat — hnojit, zalévat, plevel. Po čtyřech dnech můžete sklízet. S 50% šancí bude možné utrhnout mládě pěstitele ze zakázaného ovocného keře.

2. Seznamte se s PlantSim!

Není třeba ztrácet čas hledáním semínek zakázaného ovoce. Stačí začít romantický vztah s plantsim a pak s ním počít dítě. Poté se v zavazadle postavy objeví zakázané ovoce, které můžete zasadit

3. Jak se pomocí experimentů stát závislým na růstu v The Sims 3?

Zajímavé:  Kde získat spoustu česneku v The Sims 4.

Aby se vaše postava proměnila v plantina (grostomana), pošlete ji na experimenty, které se provádějí na vědecké škole na univerzitě. S 20% pravděpodobností se Simík může nakazit virem, což znamená, že po 4 hodinách se postava promění v rostlinu.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»