News

Jak nahrát doplňky do The Sims 4

Co mám dělat, když — nainstaloval jsem The Sims 4, chci nainstalovat materiály pro The Sims 4, mám složku Electronic Arts, ale není tam žádná složka The Sims 4?

Hlasujte pro nejlepší odpověď

Podívejte se na video návod na YouTube, vše je tam

Diana PavlováStudent (116) před 8 lety

Díval jsem se, ale zdá se, že ostatní tento problém nemají.

Nejprve vytvořte potřebné složky.
Chcete-li nainstalovat další obsah pro The Sims 4, musíte umístit soubory .package do složky Mods. Ve výchozím nastavení se nachází na: «Documents/Electronic Arts/The Sims 4/Mods».
V současné době jsou domy a Simíci pro The Sims 4 vytvářeny ve formě mnoha souborů ve formátech .bpi, .trayitem, .sgi, .hhi, .householdbinary a dalších. Chcete-li nainstalovat simíky a domy těchto formátů, musíte přesunout všechny soubory ze staženého archivu do složky „Tray“. Ve výchozím nastavení se nachází zde — «Dokumenty/Electronic Arts/The Sims 4/Tray».

Zdroj: http://sims3pack.ru/

Související dotazy

O zenu

Zen

Zen je obsahová platforma s aktuálními zprávami, videi a texty od oblíbených bloggerů. Každý den zde miliony lidí sledují obsah na různá témata: od her po cestování, od krásy po technologie. A chytré algoritmy doporučují publikace s ohledem na zájmy uživatelů

Vždy zde najdete to, co je pro vás to pravé: statisíce autorů sdílejí každý den příspěvky, články, videa a krátká videa. A chytré algoritmy přizpůsobí zdroj vašim zájmům

Zajímavé:  Jak nakrmit upíra ambrosie v The Sims 4.
Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»