News

Jak nahrát stažený byt do The Sims 4

Umístění bytu se liší od tradičního umístění domu, protože hra ukládá tyto typy obytných pozemků odlišně. Ale nepropadejte panice – v tomto podrobném průvodci vás provedeme tím, jak si v Sims 4 zařídit byt a umístit ho na svůj pozemek.

Po přečtení se dozvíte, jak přidat své oblíbené apartmány do hry, kterou jste si stáhli z této kategorie našeho webu — Domy a pozemky pro Simíky 4, jakož i jejich řádné umístění ve vhodném bytovém domě.

Jak nainstalovat byt v Sims 4?

V našem návodu Jak nainstalovat dům v Sims 4? Již jsme mluvili o tom, že stažené obytné oblasti nejsou vůbec mody, a proto byste se je neměli pokoušet instalovat do složky Mods. Proto se dnes nebudeme opakovat, ale připomeneme: je velmi důležité správně nainstalovat soubory do hry.

Užitečné informace
Pokud je nainstalována nesprávně, oblast se ve hře nezobrazí. Hra ale poběží mnohem pomaleji. A v nejhorším případě přestane běžet úplně.

A nyní, po našem malém varování, můžeme přistoupit k tomu nejdůležitějšímu. Řekneme vám, jak přidat stažené byty do hry. V této fázi se proces neliší od instalace domů.

Krok 1: extrahujte soubory z archivu

Každá budova vytvořená v The Sims 4 se uloží jako více souborů. Pro autory by bylo velmi nepohodlné nahrávat každého zvlášť. Domy a byty lze proto obvykle stáhnout jako archiv. Může být ve formátu .zip, .rar nebo .7z.

Zajímavé:  Jak změnit přiřazení klíčů v The Sims 4.

K rozbalení archivu budete potřebovat speciální archivační program. Můžete použít jakýkoli, který umíte používat. Hlavní je, že umí pracovat se všemi archivními formáty. Použijeme například 7zip.

Jak rozbalit archiv s bytem uvnitř:

  1. Klepněte pravým tlačítkem myši na stažený archiv;
  2. V zobrazené kontextové nabídce vyberte možnost „7zip“;
  3. V druhé nabídce, která se zobrazí po kliknutí, klikněte na možnost „Rozbalit zde“;
  4. Připraveno! Složka nebo soubory z archivu by se měly objevit v aktuální složce.

Užitečné informace
Pamatujte, že hra neumí číst archivy. To znamená, že pokud jednoduše nainstalujete například .zip archiv s budovou uvnitř, Simíci takový soubor jednoduše nerozpoznají. A proto před instalací budovy do hry musíte získat potřebné soubory z archivu.

Krok 2: Umístěte soubory do složky Tray

Poté, co jsou všechny soubory ve formátech .zásobník,.pokoj nebo .rmi. byly rozbaleny z archivu, je čas je přesunout do správné složky. V případě jakýchkoli budov (domů, veřejných prostor a bytů) je to složka Podnos. Je pořád na cestě DokumentyElektronické uměníThe Sims 4Tray. Stačí přejít na zadanou adresu a otevřít ji v novém okně.

Nyní zkopírujte všechny soubory, které jste vzali z archivu s bytem, ​​a umístěte je do složky Tray.
Hotovo!

Důležité!
Snažte se nevkládat obrázky a textové dokumenty do složky Tray, kterou autoři stránek často také přidávají do archivů. Po instalaci je můžete jednoduše odstranit. Můžete instalovat pouze soubory v následujících formátech: .zásobník,.pokoj nebo .rM.

Jak umístit byt na pozemku?

Pokud jste byli schopni správně nainstalovat byt v Sims 4, pak by se měl objevit ve vaší knihovně při příštím spuštění hry. Než tedy začnete zveřejňovat, zkontrolujte, zda je ve vaší knihovně. Chcete-li otevřít knihovnu, musíte stisknout klávesu F4 v hlavní nabídce, v režimu výstavby nebo v režimu správy města.

Zajímavé:  Jak vést svůj vlastní podnik v The Sims 4.

Také tlačítko „Moje knihovna“ se nachází na hlavní obrazovce vlevo od „Nastavení“. Pokud máte licencovanou verzi hry, může být místo knihovny „Galerie“.

Po otevření knihovny se podívejte na nabídku řazení na levé straně obrazovky. Vyberte možnosti «Jiné» a «Pokoje», abyste rychle našli zavedený byt. Věnujte také pozornost vyhledávací liště nahoře — díky ní můžete najít požadovaný web podle názvu. V opačném případě může nalezení správné oblasti trvat hodně času.

Pokud se byt, který potřebujete, objeví v knihovně, gratulujeme! To znamená, že jste jej nainstalovali správně. Nyní ji můžete přidat do svého uložení. Chcete-li to provést, musíte dodržovat správný algoritmus akcí.

1. Načtěte jakékoli uložení.

2. Otevřete prostor, pro který je byt určen. Je důležité umístit jej na správné místo.

Faktem je, že všechny byty mají určitý tvar a mohou se jednoduše „nehodit“ na místo, které není vhodné. To znamená, že pokud je budova určena pro Chic Street 21-1310, nelze ji umístit na pozemek na adrese 20 Culpepper House.

Na našich stránkách v popisu vždy uvádíme, na jakou adresu je lepší umístit tu či onu budovu. Před instalací doporučujeme zkontrolovat.

3. Vstupte do konstrukčního režimu.

4. Aktivujte cheat pro volné umístění objektů. Chcete-li to provést, otevřete cheat konzolu pomocí klávesové zkratky směna+Ctrl+C. Zadejte cheat kód bb.moveobjects on v okně, které se zobrazí v levém horním rohu. Tato akce je nezbytná k zajištění toho, aby všechny předměty spadly na správná místa a nezmizely při umístění místnosti.

5. Otevřete knihovnu stisknutím F4.

6. Najděte požadovaný byt a klikněte na jeho obrázek.

7. Klikněte na tlačítko „Umístit místnost“., který se nachází v pravém dolním rohu vyskakovacího okna.

Zajímavé:  Jak přiblížit a oddálit v The Sims 4.

8. Umístěte byt do domu. Ujistěte se, že silueta umisťované místnosti se shoduje s hranicemi místa. Pro otočení místnosti použijte klávesy.

Připraveno! Po malém zatížení by měl starý domov nahradit novostavba.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»