News

Jak může Simík zemřít hněvem Sims 4

Sims 4, prosím, řekněte mi, jak zemřít ve hře Sims 4 smíchem, hanbou nebo vztekem?

Zadejte vývojářský kód —
testingcheats true, pak kterýkoli z kódů
sims.add_buff Buff_Mortified — smrt z rozpaků (nastane několik hodin po vstupu)
sims.add_buff Buff_Hysterical — smrt smíchem (nastane okamžitě, pokud provedete vtipnou interakci)
sims.add_buff Buff_Enraged — smrt na infarkt (nastane několik hodin po zadání)
sims.add_buff Buff_Motives_Hunger_Starving — smrt hladem (nastane 24 hodin po zadání)
sims.add_buff Buff_Death_Electrocution_Warning — smrt elektrickým proudem při pokusu o opravu elektronického zařízení
sims.add_buff buff_Death_ElderExhaustion_Warning — smrt z přetížení (okamžitě)
Death.toggle true/false — povolí/zakáže smrt. Pokud zadáte Death.toggle false, pak nikdo v aktivní oblasti nezemře, bez ohledu na to, jakou má náladu.

Anna BédaStudent (135) před 7 lety
Co když je v rodině několik Simíků, ale chcete zabít pouze jednoho?
zadejte kód a v tuto chvíli hrajete za toho, koho chcete zabít
Jiné odpovědi

Flayere, jen ať udělají nepořádek v bytě a smrdí a pak pozvi někoho, kdo má narozeniny, hosté zemřou a oni zemřou hanbou a vztekem!

Zde je vše o smrti v The Sims 4 https://ru.wikipedia.org/wiki/Death_in_The_Sims_4
Zdroj: Wikipedia

The Sims 4 má studnu přání. Přejte si tam štěstí, ale může se stát něco jiného, ​​ale třeba budete mít takové štěstí, že se postava bude hodně smát. Nemusíte dlouho čekat a postava zemře smíchy.

Jak přimět postavu, aby zemřela hněvem v Sims 4?

Smrt ve hře z hněvu (infarkt) se tak snadno nevyskytuje a spadá do kategorie emocionálních úmrtí, které samy o sobě nastanou jen zřídka, ale měli byste být pozorní k emocím svých postav. Existují tři úrovně „rozzlobeného“:

  • rozzlobený
  • velmi rozzlobený
  • zuřivý. Právě po tomto stavu může dojít k infarktu, zvláště pokud v něm zůstanete dlouho a neuklidníte se, ale smrt nenastane okamžitě. Pokud nechcete, aby vaše postava zemřela, zkuste ji uklidnit před zrcadlem, ve stanu, pomocí cvičebních pomůcek, pitím uklidňujícího heřmánkového čaje a dalšími metodami.
Zajímavé:  Kde najít mapu v The Sims 4 na PS4.

Čím více nálad má postava v sobě, tím snáze se rozzuří. Lze je získat a jsou následující:

  • «Nevěrná láska» (rozzlobený +3). K tomu potřebujete 3 postavy, z nichž 2 musí být v silném romantickém vztahu, tedy vdané nebo zadané. Pokud „druhá polovina“ postavy provádí romantické akce s jinou postavou z kategorie komunikace nebo se stane objektem romantických akcí jiné, bude tato postava žárlit a bude mít tento náladový let 24 hodin +.
  • «Výtažek hněvu» z přežvýkavců. K tomu je potřeba vypěstovat samotnou rostlinu. Chcete-li získat tento extrakt, potřebujete, aby spolkl vaši postavu v rozzlobeném stavu. Výtažek bude v zavazadle vaší postavy poté, co rostlinu podojíte. Použijte granty rozzlobený stav +2 po dobu 12 hodin.
  • «Rozzlobené prostředí.» Takové prostředí docílíte kreslením naštvaných obrázků. Kupte si stojan a malujte, když jste naštvaní, pokud namalujete obrázek a umístíte ho do místnosti s naštvaným prostředím, vaše postavy budou neustále naštvané, když tam budou. Síla prostředí je ovlivněna množstvím a kvalitou maleb. A když jste splnili životní cíl „výjimečného umělce“, můžete namalovat rozzlobený obraz za jakýchkoli podmínek. Také provádění „rozhněvaných akcí“, kliknutím na obrázek se na 4 hodiny +1 k hněvu objeví náladový let „otravné umění“.
  • Můžete uvařit „jídlo podle speciálního receptu“ kliknutím na sporák nebo namíchat „speciální nápoj“ kliknutím na stojánek s nadávkami, když zkonzumujete jídlo nebo pití, na chvíli se rozzlobíte +2, ale aby se tato možnost objevila, musíte být také ve stavu vzteku.
  • «Naštvaná klubová atmosféra.» Zakoupeno za klubové body, které se dávají za výkon klubové činnosti a pořádání klubové schůze. Koupit si ho můžete v klubových výhodách. Platí pouze při klubových schůzkách, je vhodné zakoupit max. Pokud jste si zakoupili několik klubových atmosfér, mohou náhodně vypadnout, jakmile schůzku zahájíte. Ale to se stává jen zřídka, takže pro zapnutí naštvané atmosféry přejděte k jinému členovi klubu, během schůzky při komunikaci klikněte na záložku „kluby“ a poté „vyberte klubovou atmosféru“ „naštvanou klubovou atmosféru“.
  • Pomocí voodoo panenky na postavě zvolte na krátkou dobu „píchnutí šídlem“ vztek +2.
  • «Otravná konverzace» trvá 6 hodin +, k tomu se postava musí stát objektem zlých činů komunikace jiné postavy. A v tomto případě činy takové komunikace hrají osudovou roli.
Zajímavé:  Jak oblékat psa v The Sims 4.

To bude úplně stačit na to, aby postava zemřela na zlomené srdce, ale nezapomínejte, že není nutné na Simíka dávat hromadu moodletů, stačí, že se ze stavu vzteku prostě nedostane, můžete navíc pokračovat v nepříjemné konverzaci přecházející v nechutný střet, takže postava byla jeho objektem, to primárně přispívá k lámání srdce, vše ostatní je navíc. Existuje také mnoho dalších způsobů, jak se „rozzlobit“, například se můžete podívat na strom bansai s rozzlobenou podobou, dopřát si vzteklou vzpomínku, nasadit své postavě klobouk „rozzlobeného lva“ (nálada se aktualizuje, když vyzkoušejte si tuto sadu oblečení znovu) nebo získejte nového nepřítele pomocí komunikace „rozpoznat nepřítele“ a mnoha dalšími způsoby. Ale nezapomínejte, že postavy s určitými charakterovými rysy mají sklony k různým typům smrti a postava se „zlým“ charakterovým rysem se obecně stává šťastnou, když obdrží nového nepřítele, a postava s charakterovým rysem „darebák“ je mnohem snazší rozzuřit ostatní.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»