News

Jak mít více oblečení v Sims 4

Sims 4 Multiple Accessories Mod – Kompletní průvodce

Mod pro více doplňků pro Sims 4 – vše, co potřebujete vědět

Není to žádné tajemství – The Sims 4 byla vydána již v roce 2015 a nyní je to docela stará hra. Mnohé z jeho původních funkcí (i když byly aktualizovány později) se zdají být dost zastaralé. Jedním z těchto problémů je skutečnost, že v nabídce CAS nemůžete na svého Simíka umístit více doplňků. Je tedy docela běžné, že simeri hledají pro Sims 4 modul s více doplňky.

Existuje však více doplňků pro TS4?

Krátká odpověď — neexistuje žádný mod speciálně vyrobený, aby umožňoval nošení více doplňků v The Sims 4.

A dlouhá odpověď — existují další mody, které můžete použít a které vám umožní nosit více doplňků v The Sims 4.

Jinými slovy, i když nikdo nevytvořil mod, který by v TS4 umožňoval nošení více příslušenství, existují způsoby, jak to umožnit. A pokud jste ještě nenašli způsob, jak to udělat, rád vám pomohu.

V tomto příspěvku proberu vše, co potřebujete vědět a dělat, abyste v Sims 4 mohli nosit více doplňků, a to i bez specifického modu.

Jak nosit více doplňků v Sims 4?

Mod, který používáme k nošení více doplňků v Sims 4, je jednoduchý Studio Sims 4. Sims 4 Studio je jedno z největších rozšíření pro hru, které si kdy můžete nainstalovat. A není to ani herní režim.

Zajímavé:  Jak spustit Sims 4 neexistuje žádná zkratka.

The Sims 4 Studio je software, který mnoho hráčů používá k vytváření modifikací a vlastního obsahu pro The Sims 4. Má prohlížeč modelů, možnosti přebarvení a mnoho dalšího.

Jinými slovy, aplikace Sims 4 Studio vám umožňuje prohlížet a dělat s konkrétními předměty ve hře, co chcete – přebarvit je, měnit je, aby je mohli nosit Simíci všech věkových kategorií a pohlaví, a další podobné možnosti.

Na vrcholu se, že Sims 4 Studio vám také umožňuje změnit kategorie položek The Sims 4. Co to znamená, že můžete změnit kus příslušenství, aby byl v kategorii boty a naopak.

Pokud například chcete v Sims 4 nosit brýle a make-up, můžete v Sims 4 Studio změnit kategorii brýlí. To vám umožní nosit obě tyto položky v CAS, protože budou v různých kategoriích položek.

A tak používáte Sims 4 Studio jako náhradu za více doplňků. Mějte na paměti, že to můžete udělat pro mnoho různých položek a nejen pro doplňky.

Pokud tedy potřebujete další pomoc s tím, jak funguje studio Sims 4, zde je náš kompletní průvodce studiem The Sims 4.

Proč investovat do čističky vzduchu?

Jak můžete vidět, i když pro Sims 4 nemáme konkrétní modul pro více doplňků, stále můžeme zajistit, aby fungoval se studiem Sims 4. Sims 4 Studio je celkově jedním z mých nejvíce doporučovaných modů pro Sims 4, takže je vždy dobré jej mít nainstalovaný.

O zenu

Zen

Zen je obsahová platforma s aktuálními zprávami, videi a texty od oblíbených bloggerů. Každý den zde miliony lidí sledují obsah na různá témata: od her po cestování, od krásy po technologie. A chytré algoritmy doporučují publikace s ohledem na zájmy uživatelů

Vždy zde najdete to, co je pro vás to pravé: statisíce autorů sdílejí každý den příspěvky, články, videa a krátká videa. A chytré algoritmy přizpůsobí zdroj vašim zájmům

Zajímavé:  Jak zvětšit oči v The Sims 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»