News

Jak krásně navrhovat v The Sims 4

Svatby jsou tak krásnou událostí, které se mohou vaši simíci zúčastnit a oslavit lásku vašich simíků a jejich rodin. To jsou jen jedny z mnoha společenské akce které se odehrávají ve hře a mohou skutečně zvýšit faktor realismu v životech vašich simíků.

Svatba ve hře je v podstatě jen obří večírek s hlavním cílem vdát se a může to být ten nejkrásnější den v životě vašeho simíka. Jen v základní hře a s ní je tolik částí svatby Moje svatební příběhy ve své hře můžete mít ještě více částí svatebního zážitku.

Tento článek je nyní ve výstavbě po vydání My Wedding Stories!

simík s červenou hlavou procházející uličkou v malé kapli

Jak se zasnoubit

Pokud je vaším hlavním plánem mít dva simíky, aby se vzali, prvním krokem k tomu je, aby se vaši simíci zasnoubili. Zasnoubení by mělo být samo o sobě zážitkem, kdy máte vy simíci rande a cestujete do a krásné umístění takže můžete mít krásné snímky obrazovky vašeho zásnubního příběhu.

Nyní nemůžete jen tak přijít k jakémukoli simíkovi na ulici a požádat ho, aby si vás vzal, budete muset mít navázaný vztah s jiným simem a už být ve vztahu a nechat ho být vaší drahou polovičkou. Chcete-li to udělat, budete chtít rozšířit svůj přátelský i romantický vztah do bodu, kdy požádat, aby byl přítel/přítelkyně je možnost v nastavení vaší hry.

Jakmile jsou vaši dva simíci ve vztahu a vy to máte pěkně vysoko romantika a přátelství bar, měli byste nakonec vidět možnost navrhnout pokud už nejste zasnoubení nebo vdaná. Hra vám nedovolí být zasnoubená s více než jedním simem najednou, ale můžete mít několik významných dalších.

Zajímavé:  Jak změnit pohlaví dítěte v The Sims 4.

Jakmile kliknete na toto tlačítko, Simík, kterého jste ovládali, pokleká na koleno a požádá druhého Simíka, aby si ho vzal. Existuje šance, že simík řekne ne, což je důležité vědět!

Jak uprchnout

Než se dostaneme ke všem informacím o skutečném pořádání svatby, je důležité si uvědomit, že máte možnost utéct a přeskočit všechny ty luxusní svatební věci.

Máte dvě možnosti, jak uprchnout, můžete buď kliknout na „Elope Immediately“ v menu sociálních interakcí v romantické sekci, nebo si můžete koupit svatební oblouk, který umístíte na svůj pozemek, a kliknutím na něj se oženit se svým snoubencem. Váš pár se okamžitě vezme!

Toto je skvělá volba, pokud se nechcete zabývat všemi ostatními simíky, kteří přijdou na svatbu, nebo pokud váš simík nemá spoustu přátel.

Plánování svatby

Proces plánování svatby je poměrně jednoduchý a musíte si vybrat své hosty (maximálně 15) a máte možnost najmout si mixology, cateringa a baviče. Chcete-li zahájit plánování svatební události, klikněte na „Naplánujte si společenskou událost“ na telefonu, nebo můžete kliknout na totéž, když kliknete na svého snoubence.

Svatba stojí hned od začátku 1,000 XNUMX $, takže možná budete muset plánovat dopředu, abyste si to mohli dovolit, a najímání dalších rolí vás bude stát ještě více peněz. Měli byste si uvědomit, že svatba začne ve chvíli, kdy dokončíte výběr hostů a vedlejších rolí, takže se ujistěte, že vaši simíci jsou ve skvělé náladě, než kliknutím naplánujete společenskou událost.

Nezbytné svatební předměty

Hlavní věc, kterou potřebujete, abyste měli svatbu v sims 4, je svatební oblouk, kde se bude konat obřad, ale jsou zde další věci, díky kterým bude událost pro vaše hosty i pro pár zábavnější.

Zajímavé:  Jak nastavit vztahy v The Sims 4.

Můžete mít svatební dort, který se uvaří před zahájením akce, nebo si můžete najmout kuchaře, který vám uvaří jídlo a svatební dort. Měli byste také umístit několik židlí kolem místa, kde je svatební oblouk, aby se vaši svatební hosté mohli dívat.

Můžete mít také bar, kde si hosté mohou vychutnat nápoje, a najmout si mixologa, abyste si nápoje nemuseli připravovat sami. Můžete mít také kytaru, klavír nebo housle, abyste si mohli najmout baviče, kterého si budou vaši hosté užívat.

Svatební cíle

Stejně jako u všech večírků ve hře sims 4 mají svatby specifické cíle, kterým se musíte splnit, a spoustu sociálních interakcí, které musíte dokončit. Nejdůležitější z nich, která stojí za nejvyšší počet bodů, abyste získali odměny, je:

  • Oženit se! Vše, co musíte udělat, je kliknout na svatební oblouk a přimět dva zasnoubené simíky k účasti na obřadu!

Zde jsou ty, které uvidíte na svatbě sims 4, které stojí za méně bodů, ale jsou stále úžasné:

  • Vezměte první plátek: Klikněte na svatební dort a požádejte jednoho z novomanželů, aby si vzal kousek dortu.
  • Nechte hosty sledovat obřad: To lze snadno provést, pokud použijete svatební oblouk ke svatbě, protože se všichni shromáždí a budou se dívat.
  • Dejte si drinky: Musíte mít své simíky a hosté mají mít alespoň 3 drinky po celou dobu svatební události, což je nejjednodušší, když si najmete mixologa.
  • Mluvte s hosty dvě hodiny: Stačí si promluvit s lidmi, kteří přišli na vaši svatbu, což by dobrý hostitel stejně udělal!
  • Děkujeme hostu, že přišel: Vše, co musíte udělat, je kliknout na sim a uvidíte, že se objeví „děkuji, že jste přišli“ a budete mít tento hotový.
  • Jíst jídlo: Každá dobrá svatba má jídlo, přimějte své simíky a své hosty, aby snědli alespoň 4 porce jídla
  • Dejte si zasnoubený polibek: Dva novomanželé se prostě potřebují podělit o smooch!
  • Nechte snoubenku Flirtovat spolu: Proveďte několik romantických interakcí mezi novomanželi.
Zajímavé:  Jak upravit zápletku v The Sims 4 World of Magic.

Svatební odměny

Jednou z nejlepších částí na dokončení svatby je, že dostanete odměnu, která vám zbyla v inventáři vaší domácnosti (kterou najdete v režimu sestavení, pro případ, že byste to nevěděli)!

Bronzová medaile svatba

Pokud se vám podaří splnit několik svatebních cílů a získáte pouze bronzovou medaili, dostanete knihu dovedností, která vám pomůže s vaší dovedností charisma, tzv. Charisma Vol 1: Diplomacy for Dummies. Vždycky jsem to vnímal jako způsob, jak vám host říct, že je vaše svatba na hovno a že se musíte stát charismatičtějším, abyste jednoho dne mohli uspořádat lepší párty… Haha.

Svatební stříbrná medaile

Když splníte více svatebních cílů do bodu, kdy můžete mít stříbrnou svatbu, získáte lepší odměny než bronzovou! V inventáři domácnosti uvidíte dvě odměny, obě Svatební pilíř s květinovým košíkem a V plném květu střed.

Zlatá medaile svatba

Pokud máte zlatou svatbu, vaši hosté se skvěle bavili a v inventáři domácnosti od nich najdete řadu dárků. Získáte Čajový set Royal Crabtree, ο Čajová magie osobní sládekA Food Annihilator a také dostanete obě stříbrné odměny.

Nastavení Simíků do manželství v CAS

Závěrečné myšlenky

Opravdu miluji dobrou svatbu sims 4, protože mohou být jednou z nejzábavnějších večírků. Díky nim se moje simské rodiny opravdu cítí opravdovější! Pořádáte svatební hostiny v sims? Nebo jste fanouškem toho, že prostě utečete a máte to za sebou? Dejte mi vědět do komentářů!

Taylor O’Halloran

Hraji The Sims od vydání první hry, když mi bylo pouhých 5 let. Je to moje obrovská vášeň už dvě desetiletí a miloval jsem každou jeho minutu. Také miluji psy. A sendviče s grilovaným sýrem. A myslím, že já a Bob Pancakes bychom mohli být přátelé.

Zajímavé:  Jak si vybrat životní cíl v The Sims 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»