News

Jak kouřit přes bong ve hře Sims 4

Illegal Substances je drogový mod pro Sims 4. Do hry přidává různé drogy, kouření, systém závislosti a opilecký efekt. Nyní budou ve hře k dispozici cigarety, alkohol, konopí a něco těžšího. Ale pamatujte: taková potěšení mají svou cenu. Simíci mají vysokou šanci, že se stanou závislými nebo se u nich dokonce objeví smrtelná nemoc.

Stáhněte si drogový mod „Zakázané látky“ pro Sims 4

Mod je kompatibilní s verzí hry 1.93.146 NEBO VYŠŠÍ.

Žádným způsobem nepropagujeme, nenabádáme ani neoslavujeme užívání nelegálních látek v reálném životě.
Naopak krutá realita a negativní důsledky dlouhodobého používání jsou klíčovou vlastností tohoto modu.

Autor také doporučuje dodatečně stáhnout a nainstalovat Seznam míst. Toto je soubor obsahující informace o každém regionu ve hře. Například jaké typy webů by měly být dostupné pro umístění na nich. Vzhledem k tomu, jak je hra napsaná, není bohužel možné tato nastavení přidat do samotného modu Basemental Drugs.

Co je přidáno do nejnovější aktualizace?

Látky

  • para-methoxyamfetamin přidaný do modu;
  • Pop-up okno s novými novinami;
  • Další 3 tablety jsou k dispozici u prodejců;
  • Přidána nová vlastní smrt z Para-Methoxyamfetaminu;
  • Přidány nové pilulky do sklenice MDMA.

Scénáře

  • Odstraněné skripty, které byly přidány předchozí verzí modu;
  • Přidán scénář „Speed ​​​​Salesman“.
  • Přidán scénář «Párty zvíře».

Obchodu

  • Vylepšená a přepsaná diskuse o trhu s drogami;
  • Přidány měnící se světové ceny za prodej drog;
  • Opraveny problémy s obchodováním s amfetaminem na úrovni 4 a vyšší;
  • Nyní můžete koupit drogy ve velkém od velkého dealera;
  • Odebrána možnost kupovat zastaralé obrovské pytle kokainu.
Zajímavé:  Jak vytvořit vysoce kvalitní snímky obrazovky v případě The Sims 4.

Oprava chyb

  • Opraven problém s ayahuascou a ADHD.
  • Je možné dočasně samoléčbu ADHD kokainem nebo amfetaminem;
  • Možnost NPC brát drogy při práci byla odstraněna.
  • Opravena funkce «Přiřadit podle jména» v nastavení.
  • Dovednost Spin byla odstraněna z univerzitních kurzů.
  • Opraven problém s prodejem celebritám a klientům na vysoké úrovni.
  • Všechny prvky ladění jsou nyní skryté před kódy bb, debug a liveeditmode.
  • Opraven problém, který způsoboval, že se pupeny vynikající kvality jevily jako normální pupeny.
  • Opravena výjimka bmd_stop_nodes_running_from_jail().

Mod nefunguje: co mám dělat?

Máte problémy s instalací modu nebo některých funkcí? Než nás budete kontaktovat, ujistěte se, že jsou všechny tyto položky kontrolního seznamu zkontrolovány.

  • Potřebujete legální a aktuální verzi The Sims 4 zakoupenou z Originu. Tento mod není kompatibilní se staršími verzemi TS4;
  • Ujistěte se, že vlastní obsah a modifikace skriptů jsou povoleny v nastavení hry TS4;
  • Před instalací nové verze se ujistěte, že jste skutečně smazali všechny staré soubory ve složce „Basemental Drugs“;
  • Mody skriptů nelze nainstalovat více než jednu podsložku hluboko ze složky mods. Mod by se měl nacházet ve složce Dokumenty / Electronic Arts / The Sims 4 / Mods;
  • Ujistěte se, že všechny vaše ostatní mody a CC jsou aktuální a nepoškozené, protože jiné nefunkční mody mohou často způsobit konflikty a problémy s mody, které fungují dobře.

Pořád nefunguje? Kontaktujte nás a my váš problém vyřešíme.

Co tento mod přidává?

„Illicit Substances“ je drogový mod pro Sims 4. Do hry přidá nejen tyto látky, ale také cigarety, alkohol a mnoho nových funkcí. Všechny vám umožní hrát jako nikdy předtím. Simíci nyní budou moci zejména užívat drogy (různých druhů), kouřit, opíjet se z koktejlů a mnoho dalšího.

Zajímavé:  Jak se dostat do nového města v The Sims 4.

Nyní máte možnost nakupovat, vyrábět, prodávat a používat zakázané látky.

Ale buď opatrný! Ve světě Sims jsou i policisté, kteří za takové chování zatýkají. A můžete jít i do vězení! A při dlouhodobém používání si postava vyvine závislost, která jí přidá mnoho negativních nálad.

Nákup a prodej

Drogový mod umožňuje postavám vyrábět, prodávat a kupovat nelegální látky. První věc, kterou musíte udělat, je přiřadit NPC (nehratelné postavě) charakterovou vlastnost „Illicit Substance Dealer“. To lze provést prostřednictvím nastavení modu nebo jednoduše vytvořením nového Simíka s touto vlastností.

Vezměte prosím na vědomí, že s touto SIM kartou nemůžete prodávat. Jednoduše u něj nakoupíte zboží.

Abyste mohli nakupovat, musíte se s tímto Simíkem spřátelit. Čím vyšší úroveň přátelství, tím nižší ceny, více možností a lepší kvalita produktu.

K prodeji budete také potřebovat sim obchodníka. Po dosažení vysoké úrovně vztahu s ním uvidíte novou akci „Dotaz na prodej“. Poté váš Simík také získá charakterovou vlastnost „Prodejce zakázaných látek“.

Nyní můžete obchodovat a vydělávat slušné peníze. Chcete-li to provést, klikněte na potenciálního kupujícího a přejděte do nabídky koláčů „Zakázané látky“. Provádějte přátelské akce z této kategorie. Nakonec uvidíte interakci „Prodej“. Poté, co se Simíkem uzavřete obchod, objeví se na vašem seznamu zákazníků pro látku, která mu byla právě prodána. Nyní jej můžete této postavě kdykoli prodat.

Simíci na vašem seznamu zákazníků vám zavolají s požadavkem na látku, kterou jste jim prodali naposledy. A když si ji zákazníci přijdou koupit, můžete jim tuto látku prodat pouze tehdy, pokud je nepřesvědčíte, aby si koupili jinou.

Pokud chcete někomu prodat látku a on se vám nějakou dobu neozval, klikněte na svůj telefon, přejděte na kartu telefonu „Prodat“.

Zajímavé:  Jak nahrát nový obsah do The Sims 4 na Originu.

Zvolte «Prodat», vyberte jednu ze 4 látek, které můžete prodávat. Můžete si vybrat Simíky ze svého seznamu zákazníků a setkat se na konkrétním místě, abyste mohli prodat své zboží.

Policejní razie a zatýkání

Váš Simík může být chycen policií, jak prodává nelegální látky nebo je konzumuje na veřejném místě.

Jakmile je postava zachycena, objeví se policista. Bude na postavu křičet a možná ji dostane do boje. Poté mu nasadí pouta a na chvíli zavřou. Když je Simík propuštěn z vězení, všechny předměty v inventáři budou zabaveny policií.

Někdy také mohou být provedeny policejní razie v domě nebo obchodě Simíka. Pokud policie najde nelegální látky, seržant pošle vašeho Simíka do vězení. Zbytek policejního týmu otevře všechny zamčené dveře v oblasti a zabaví veškeré nelegální předměty, které mohou během zátahu sebrat.

Závislost, kocovina a rehabilitace

Většina látek způsobí, že se váš Simík druhý den probudí s kocovinou. Kocovinu lze ve většině případů vyléčit užíváním více látek. Pokud se postava stane závislou, může se rozhodnout jít na rehabilitaci. Můžete to udělat kliknutím na svého závislého Simíka. Přejděte do koláčového menu „Zakázané látky“, podnabídky „Rehabilitace“ a vyberte „Přejít na rehabilitaci“.

Tento postup se aplikuje třikrát až do úplného uzdravení. Každá relace stojí 1000 Simoleonů.

Jak správně nakonfigurovat mod?

Tento drogový mod má mnoho nastavení, která vám umožní upravit jej tak, jak potřebujete. Ve výchozím nastavení je autonomní užívání drog v tomto modu nastaveno na poměrně vysoké úrovně. To znamená, že pokud máte mod, někteří teenageři, mladí dospělí, dospělí a starší lidé jej nakonec budou používat.

Totéž se stane, pokud má Simík v zavazadle nějakou látku. Se zapnutým offline režimem jej postava dříve nebo později stejně použije. Pokud chcete u vybraného Simíka zakázat offline spotřebu, klikněte na ni, přejděte do radiální nabídky „Suterén“ a v podnabídce „Nastavení“ vyberte „Offline spotřeba“ a „Zakázat pro tohoto Simíka“.

Zajímavé:  Jak spustit 64bitovou verzi The Sims 4.

Chcete-li jej znovu zapnout, udělejte totéž, ale „Zapnout pro tohoto Simíka“.

Nastavení policejních zátahů

Pomocí tohoto nastavení můžete nastavit obtížnost (tedy frekvenci) policejních zátahů. Když je aktivní, klikněte na svou obchodní kartu, přejděte do nabídky Basemental radial a z podnabídky Settings vyberte Police Raids. Zde můžete přepínat mezi třemi úrovněmi obtížnosti: snadnou, normální a těžkou.

Hard znamená častější nájezdy, Easy znamená méně.

Nastavení rodičovské reakce

U vybraných dospívajících Simíků můžete vypnout rodičovskou reakci na užívání látky. Když je aktivní, klikněte na náctiletého, přejděte do radiální nabídky „Suterén“ a v podnabídce „Nastavení“ vyberte „Rodičovské reakce“ a vypněte jej. Tím zajistíte, že rodiče nebudou reagovat, pokud je vaše dítě nafoukané, nedávno kouřilo cigarety nebo pilo.

Nastavení pro volání od klientů

Chcete-li deaktivovat telefonní hovory zákazníků pro svého Simíka obchodujícího s drogami, můžete to udělat prostřednictvím Nastavení. Zatímco je mod aktivní, klikněte na vaši dealerskou sim, přejděte do radiální nabídky «Basemental» a v podnabídce «Nastavení» vyberte «Telefonní hovory zákazníků» a vypněte ji. To zajistí, že zákazníci přestanou volat vašemu Simíkovi.

Chcete-li jej povolit, udělejte totéž jako předtím, ale místo „Zakázat“ klikněte na „Povolit“.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»