News

Jak hledat v tumblr Sims 4

Tak rádi se o to podělím! Tento posepack jsem původně vyrobil před několika měsíci jako dárek pro úžasného prOwOfligate, který chtěl rekreaci ikonického a hluboce traumatického Ivan Hrozný a jeho syn Ivan obraz Ilji Repina. Nepodařilo se mi úplně dosáhnout vzhledu, ale snažil jsem se, jak nejlépe jsem mohl, a přidal jsem několik alternativních verzí, protože nemohu neudělat pózy do sekvence.

Ostatně, sdílel jsem to pouze s Prowem a několika přáteli – jedním z nich byli stejně úžasní @electricwhims, kteří to použili ve svém příběhu IG (jeden z mých nejoblíbenějších příběhů!!) a požádali o přidání celé extra magické léčebné sekvence to, takže teď je koneckonců šťastný!! Moc se mi líbily další pózy a zeptal jsem se, jestli bychom mohli vydat celý set jako kolab a oni souhlasili, z čehož jsem SUPER geek!!

Doufáme, že se vám naše malá nervózní nabídka bude líbit. Prosím, podívejte se na Prowovy úžasné hororové a okultní příběhy a Electric Whim pro jejich příběh a další vyprávěcí pózy!! V ceně je 10 párů pozic plus vše v jednom. Jako vždy může docházet k ořezávání nebo plavání v závislosti na oblečení Simíka a typu těla.

PS Pokud už máte spoustu mých póz, pak se posepack objeví na samém konci seznamu [Herecirm]. Zmiňuji to jen proto, že jsem dlouho šilhal na Pose Player a snažil se zjistit, kde to je.

Budete potřebovat:
— Pose Player
— Teleportujte libovolného Simíka

Stáhnout (vždy zdarma): SFS | Patreon

TOU: můžete upravit pouze pro osobní použití, abyste se vyhnuli ořezávání atd., ale nenahrávejte znovu/paywall/nenárokujte jako své vlastní.

Zajímavé:  Jak prodloužit čas na párty v Sims 4.

Rádi bychom je viděli používat! Můžete mě a Nugget označit na následujících sociálních sítích:
Elektrické rozmary: Instagram | Tumblr
Zde: Twitter | Instagram | Tumblr

Více mých posepacků můžete snadno procházet pomocí mé Ko-Fi galerie. Máte žádost nebo chcete provést provizi? Podrobnosti zde!

The Sims 4: Kde najít CC a proč doporučuji Tumblr

cctumblr

Dnes budu mluvit o vlastním obsahu pro The Sims 4 a o tom, kde ho najít. Také se podívám na to, proč je Tumblr užitečný i pro nakupování cc.

Jednou z nejčastějších otázek v komunitě Sims mezi simmery je „Odkud máte kopii?“ nebo „Kde najdu. (WCIF)“

Téměř polovina odpovědí může být zodpovězena slovy: „Obrázky Google, Tumblr a zdroj The Sims“. Až donedávna byl jedním z nejoblíbenějších a nejspolehlivějších webů pro vyhledávání vlastního obsahu LanaCCFinds, existuje mnoho různých kategorií pro cokoli, co vaše kopie potřebuje, ale kvůli příliš mnoha komplikacím tumblr byl blog ukončen.

Takže bohužel již neaktualizují své webové stránky, což způsobilo, že se mnoho kuřáků cítí ztraceni a nejsou si jisti, odkud mohou získat kopii.

Dobrou zprávou je, že stále existuje spousta skvělých blogů tumblr a webů mimo tumblr, kam důvěryhodní tvůrci nahrávají svůj vlastní obsah.

Zde je seznam několika CC Finds stránek, o kterých vím:

(samozřejmě je jich tam mnohem víc)

  • LanaCCFinds(nebylo aktualizováno několik měsíců, ale má pěkný archiv staršího obsahu)
  • love4sims4
  • sims4 aktualizace
  • maxismatch4sims
  • sims4 vlastní obsah
  • mmfinds
  • spring4sims
  • maxismatchccworld
  • Simsdom (Kolem tohoto webu je spousta kontroverzí, ale můžete zde najít úžasné a respektované tvůrce, kteří sem nahrávají svůj vlastní obsah, zejména alpha cc – pro všechny mé kolegy, kteří milují vlasy a oblečení v alfa verzi.)
Zajímavé:  Jak otočit schodiště o 45 stupňů v The Sims 4.

Pokud jsem vynechal váš oblíbený blog cc finds, napište ho do komentářů.

Pojďme se bavit o Tumblr

sims-4-cc-tumblr

Tumblr lze používat s účtem i bez něj. Pokud nemáte účet Tumblr, vřele doporučuji si jej pořídit. Je to skvělá platforma pro objevování nových nadšenců a tvůrců. Můžete sledovat všechny své oblíbené tvůrce a zjistit, co je nového, a téměř všechny tyto stránky s nálezy CC jsou na Tumblr, takže budete vždy informováni o nejnovějším obsahu.

Pokud nemáte čas stahovat okamžitě, můžete příspěvky lajkovat nebo reblogovat, ke kterým se můžete vrátit. Je to opravdu jednoduché a snadno použitelné a upřímně jedna z nejlepších platforem pro objevování všech druhů cc, ať už je to alfa, maxis match, build/buy. Cokoliv!

Nejlepší značky pro vyhledávání nového vlastního obsahu na tumblr jsou:

#ts4cc #ts4ccmm #s4cc #s4mmcc #sims 4 cc #s4ccmm

A něco podobného (ano, můžete mezi hashtagy vkládat mezery na tumblr a stále to funguje)

To pokrývá základy. Pokud máte nějaké dotazy týkající se používání tumblr nebo byste se chtěli dozvědět více, nezapomeňte zanechat komentář níže a dejte mi vědět! Najdete mě na tumblr zde – Simanoid.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»