News

Jak dosáhnout rychlejší povýšení v Sims 4

S novými přírůstky se objevilo mnoho nových kariér, ale k získání povýšení musíte vynaložit spoustu úsilí a času. Existuje jednodušší způsob, kódy pro kariérní postup v Sims 4. Pomocí těchto kódů získáte povýšení na požadovanou úroveň v jakékoli kariéře, kterou si zvolíte.

Sims 4 kariérní kódy

Sims 4 kódy pro práci

Použití kódů pro kariéru je celkem jednoduché, konzoli musíte vyvolat podržením kláves Shift + Ctrl + C a napište kód Testování je pravdivé. Po zadání kódu stiskněte ENTER. Dále vybereme Simíka, kterému chceme přiřadit konkrétní povolání, a zadáme propagační kód careers.promote nebo degradační kód Careers.demote.

ZVYŠTE O JEDEN KROK VE SVÉ KARIÉŘE:

kariéry.propagovat Zločinec — Trestní;
kariéry.propagovat kulinářské – kulinářské;
kariéry.propagovat Malíře — Umělec;
kariéry.propagovat spisovatele — Spisovatel;
kariéry.propagovat Astronauta — Astronaut;
kariéry.propagujte TechGuru — technický specialista;
kariéry.propagujte Entertainera – Umělec;
kariéry.propagujte SecretAgenta — Tajný agent;

kariéra.podpora podnikání – Business (vyžaduje verzi 1.3.18.1010 a vyšší)
kariéry.propagovat Athletic – Sportovec (vyžaduje verzi 1.3.18.1010 a vyšší)

kariéry.propagovat doktora – lékař (dodatek „Do práce“)
kariéry.povýšení detektiva – detektiv (dodatek „Do práce“)
kariéry.propagovat Vědce – Vědec (dodatek „Do práce“)

kariéry.propagujte sociální média – Sociální sítě (doplněk „City Life“)
careers.promote Careers_Adult_Critic – Kritik (doplněk „City Life“)
kariéry.propagovat Aktivista – Politik (dodatek „Život ve městě“)

Zajímavé:  Jak povolit incest v The Sims 4.

STÁHNĚTE SI O JEDEN KROK VE SVÉ KARIÉŘE:

kariéry.degradovat Criminal — Trestní;
kariéry.degradovat kulinářské – kulinářské;
kariéry.degradovat Malíře — Umělec;
kariéry.degradovat spisovatel — Spisovatel;
kariéry.degradovat Astronaut — Astronaut;
kariéry.degradujte TechGuru — technický specialista;
kariéry.degradovat baviče – Umělec;
kariéry.degradujte SecretAgenta — Tajný agent;

kariery.demote Obchod – Business (potřebujete verzi 1.3.18.1010 a vyšší);
kariéry.degradovat Athletic – Sportovec (vyžaduje verzi 1.3.18.1010 a vyšší);

kariéry.degradovat doktora – Doctor (potřebujete doplněk „To Work“);
kariéry.degradovat detektiva – Detektiv (potřebujete doplněk „To Work“);
kariéry.degradovat Vědce – Vědec (potřebujete doplněk „To Work“);

kariéry.degradovat SocialMedia – Sociální sítě (dodatek „Život ve městě“);
careers.demote Careers_Adult_Critic – Kritik (dodatek „City Life“);
kariéry.degradovat Aktivista – Politik (dodatek „Život ve městě“);

ZÍSKEJTE PRÁCI/UKONČIT PRÁCI:

Careers.add_career – přidává kariéru
Careers.remove_career – odstraní kariéru

ODEJÍT DO DŮCHODU

careers.retire – Sim skončí a odejde do důchodu, bude dostávat plat každý den v poměru k platu v době propuštění.

Aktivní kariéra v The Sims 4 Pusťte se do práce!

Aktivní kariéra v The Sims 4 Pusťte se do práce!

Práce již není abstraktním místem, kde postava mizí z hovoru do hovoru. V kariéře lékaře, vědce a detektiva může hráč jít se svým svěřencem na pracoviště a řídit proces sám. Zjistěte, jak fungují aktivní profese z «The Sims 4 Pusťte se do práce!“ a jaké je jejich kouzlo.

V naší recenzi Working in The Sims 4: obecné informace zjistíte, jaké kariéry existují v základní hře a dalších doplňcích.

  • Detektivní kariéra
  • Kariéra lékaře
  • Vědecká kariéra

Detektive LékařVědec

Jak fungují kariéry v The Sims 4 Get to Work?

Aktivní povolání se od běžných kariér liší tím, že vám umožňují řídit Simíky v práci. To vede k různým funkcím hry. Jdeme popořadě.

Pracovní proces. Práci můžete jako obvykle najít prostřednictvím telefonu nebo počítače. Na panelu práce v pravém dolním rohu se zobrazí informace o pozici, platu a podobně.

Zajímavé:  Jak přesunout jednoho Simíka do The Sims 4.

Panel kariéry ve hře Sims 4

Panel kariéry ve hře Sims 4

Když začne pracovní den, budete mít na výběr: následujte postavu nebo ji pošlete pracovat samostatně.

Pokud jste ho poslali sami, pak se vše děje jako ve standardních kariérách — Sim nikam nevede a můžete ho ovládat pouze pomocí vzdálených možností: normální režim, relaxovat, komunikovat s kolegy, tvrdě pracovat, odejít z práce dříve a další. Ve výchozím nastavení sim funguje v normálním režimu. Chcete-li vybrat jinou možnost, klikněte na ikonu chybějícího znaku. Zaměstnanec na konci dne přinese tolik peněz, kolik je uvedeno v jeho platu, pokud nebude odveden z práce příliš brzy.

Pokud zvolíte aktivní účast, pak jdete na místo výkonu práce: do vědecké laboratoře s vědcem, na policejní stanici s detektivem nebo do nemocnice s lékařem. Lokality lomů nejsou na mapě města a jsou dostupné pouze zaměstnancům a pouze v pracovní době. Toto jsou skrytá místa (kromě nemocnice mohou navštívit rodící Simíci a jejich společníci).

Během pracovního dne jste povinni plnit úkoly. Jejich seznam je uveden v levém horním rohu obrazovky. Je tam i stupnice rozdělená na tři části, která se plní, když splníte zadané cíle. Každý třetí je milníkem, relativně vzato: bronz, stříbro a zlato.

Pracovní cíle a ukazatel pokroku

Kruh na konci stupnice ukazuje zbývající čas. Pokud na něj kliknete, můžete zůstat v práci déle nebo odejít dříve. První prodlužuje pracovní den o 2 hodiny, poslední jej končí ve stejnou minutu.

Vědci vymýšlejí, detektivové řeší zločiny, lékaři léčí. Každá kariéra má své vlastní aktivity, kterým se budeme věnovat v samostatných recenzích. Na vstupních úrovních se učíte a seznamujete s pracovními procesy a kolegy. Jak postupujete po kariérním žebříčku, otevírají se nové úkoly, interakce a místa. Oznámení a tipy, které se objeví, když na cokoli najedete kurzorem, vám zabrání ztratit se – vždy budete vědět, co máte dělat.

Zajímavé:  Kde najít kořenovou složku hry Sims 4.

Vědec za vynálezem v laboratoři

Vědec za vynálezem v laboratoři

Práce sídlí v budově lomu, ale pořádají se zde i výlety: policisté navštěvují místa činu, doktoři domů k pacientům, vědci cestují na jinou planetu a tak dále. Není dovoleno navštěvovat oblasti, které nesouvisejí s pracovními úkoly. Existují další omezení. Když jste v práci, nemůžete si například hledat práci, skončit, vzít si den volna nebo se stěhovat. Vše má svůj čas.

Na konci směny se Sim vrací domů — je nemožné zůstat na pracovišti nepřetržitě. Dostává svůj plat a informace o výsledcích dne, například zprávy o povýšení, ocenění, bonus nebo přidané dny dovolené.

Pobídky a bonusy. Když je Simík povýšen, vždy obdrží peněžní bonus a někdy oblečení, speciální předměty a výhody. Odměny, které dostáváte doma, najdete v rodinném zavazadle a nové oblečení v editoru postav. Pokud se jedná o stavební materiály nebo stylizovanou místnost, pak se takové odměny nepřidávají do zavazadla — jsou jednoduše přístupné v režimu výstavby. Mezi zvláštní výhody patří imunita vůči nemocem pro lékaře a možnost letět na planetu Sixam pro vědce.

Kolegové a zaměstnanci. Postava není v práci sama, má kolegy. Existují Simíci, kteří mají zaměstnání, které váš Simík nemůže získat, jako jsou asistenti a sekretářky, kteří vykonávají určité funkce v budovách. Někteří kolegové dělají totéž co vy, i když to někdy vypadá, jako by jen brouzdali po webu a chichotali se jeden druhému. Někdy musíte kontaktovat kolegy v úředních záležitostech, ale můžete s nimi také jen komunikovat, spřátelit se a založit rodinu. To se však týká i pacientů a podezřelých, že se Simík v práci potkává. Jednoho dne možná zjistíte, že váš nezaměstnaný přítel začal pracovat ve stejném oboru jako vy, i když není pravda, že ho potkáte v práci mezi ostatními zaměstnanci.

  • diskutovat o práci
  • stěžovat si na práci
  • zeptat se na plat
  • předveďte svou propagaci
  • chválit pracovní morálku
  • urážet pracovní morálku
  • drby o kancelářských románcích
  • drby o kolezích
  • vyprávět vtipy o kolezích
Zajímavé:  Jak vybrat povolání pro nehráče Sim The Sims 4.

Pokud je postava nakažená a necítí se dobře, může si vzít den volna kvůli nemoci. Na smartphonu je možnost „předstírat nemoc a zůstat doma“ — to je pro zdravé Simíky, kteří si chtějí odpočinout, existuje však šance na selhání.

Rodinná dovolená je poskytována těhotným ženám, je k dispozici ve 3. trimestru. Nemusíte to však používat: v The Sims 4 mohou pracovat nejen těhotné Simíky, ale i Simíci, kteří téměř rodí! Zároveň nebudou rodit v práci, i když nastal čas: není příležitost jít do nemocnice ani rodit poblíž kolébky, která byla mazaně instalována v budově.

Těhotná detektivka v práci

Těhotná detektivka v práci

Pokud chcete přeskočit pracovní den bez předchozího zavolání, pak jsou dvě možnosti: odejít z práce dříve, nebo, pokud je postava stále doma, poslat ji do práce sami a zrušit akci ve frontě. Simíka můžete odeslat později kliknutím na něj nebo na ikonu v pracovní liště. Pokud je zaměstnanec velmi pozdě nebo zcela nepřítomen, šéf začne chybějícího zaměstnance telefonicky hledat. Mimochodem, pokud na místě dojde k požáru, postava bude chtě nechtě chybět v práci — dokud se nouzová situace nevyřeší, příležitost jít do práce nevznikne.

Konec kariéry. V profesi je celkem 10 úrovní. Po dosažení vrcholu může Sim nadále zvyšovat svůj plat – za každé zvýšení produktivity se zvyšuje. V tomto případě je na pracovním panelu přiřazena +povýšení, například: Náčelník +1.

Starší Simíci mohou odejít do důchodu zavoláním, aniž by museli začínat svou kariéru jako mladí. Starý Simík se může usadit a okamžitě odejít, aniž by se vůbec objevil v práci. Výše dávek závisí na vašem platu v době odchodu do důchodu.

Pokud bude postava vyhozena nebo skončí a poté se rozhodne znovu zahájit stejnou kariéru, začne o úroveň níže, než byla před vyhozením.

Zajímavé:  Jak zviditelnit Woohoo v The Sims 4.

Jak se vydat na dráhu lékaře, vědce, detektiva?

Chcete-li se rychleji dostat na vrchol, musíte neustále zlepšovat svou produktivitu. Panel kariéry má barevný pruh a posuvník na něm ukazuje vaši pozici. Zelená je dobrá, červená je špatná. Když je posuvník posunutý doprava, jste blízko povýšení a opačná situace hrozí vyhozením. Jak můžete nyní pozitivně ovlivnit produktivitu?

Stupnice produktivity práce

Splňte požadavky na propagaci. Jsou zobrazeny tam, na panelu kariéry. Toto je požadované minimum: splnění těchto úkolů nezaručuje povýšení ve stejný den, ale bez nich váš Sim rozhodně nepovýší, a to ani při maximální produktivitě.

Požadavky na povýšení v práci

Požadavky na povýšení v práci

Jděte do práce se svým svěřencem. Ano, můžete to někdy poslat sami, ale případy se nevyřeší samy a pacienti se sami nevyléčí. Čím aktivnější budete, tím rychleji poroste vaše produktivita. Povýšení v nepřítomnosti je také možné, ale pouze při splnění všech požadavků.

Dokončete svou plnou kvótu úkolů pro daný den. Pokuste se zcela naplnit škálu pracovních cílů — „zlato“. Nejen, že to posune vaši produktivitu, ale bude to mít také pozitivní dopad na vaši denní výplatu (více o tom později). Pokud nemáte čas, zůstaňte pozdě.

Nedělejte chyby. Tam, kde se od vás vyžaduje, abyste se rozhodovali, přistupujte k věci zodpovědně: shromážděte více důkazů před zatčením, proveďte více testů pro stanovení správné diagnózy a podobně. Nikdo není imunní vůči chybám, ale vy máte moc snížit jejich počet.

Doktor provádějící testy na chemickém analyzátoru

Doktor provádějící testy na chemickém analyzátoru

Nepřeskakuj. Pokud si potřebujete odpočinout, zavolat do práce a vzít si den volna, nezmeškejte směnu jen tak. Není důležité mít hodinu zpoždění nebo se vracet domů o hodinu dříve, ale vážnější absence jsou již plné. Také byste si neměli brát nemocenskou podvodem – pokud vás přistihnou při lži, sníží se vaše produktivita.

Zajímavé:  Jak zajistit, aby se Sims 4 inspirovali.

Choďte do práce s dobrou náladou. I když je to samozřejmé, i tak je třeba říci, že stihnete udělat více věcí, pokud nebudete neustále rozptylováni potřebami. V práci máte samozřejmě možnost se občerstvit nebo jít na záchod, ale snažte se alespoň dostatečně spát a doma se bavit tak, jak se patří, abyste byli svěží a odpočatí. Potřeby jsou ještě důležitější, pokud váš Simík chodí do práce bez vás: dobrá nálada zvyšuje produktivitu a špatná nálada ji snižuje.

Nastavte se na pozornost. V kterékoli ze tří kariér tato podmínka mírně zlepšuje produktivitu, pokud se Simík pustí do práce sám. A když jdete do práce s postavou, emoce samy o sobě nepřispějí k povýšení, ale pomohou zvládnout některé úkoly, například pozorní detektivové mají při výslechu k dispozici další akce. Jak se soustředit před prací: hrajte šachy, sledujte online sympedia, přečtěte si emocionální knihu, vypijte lektvar odměny. Géniové od přírody se někdy stávají pozornými spontánně.

Tvrdě pracovat. Tuto možnost dálkového ovládání zvolte, když svého Simíka neovládáte v práci a když má volno. Komunikace a relaxace zase snižují produktivitu práce, i když pro potřeby mohou být užitečné.

Jak získat vysoký plat ve své profesi?

Chcete-li získat maximální finanční výhody, udělejte co nejvíce. více úkolů celý den a zkoušejte odejít nejdříve hodinu předem do konce pracovní směny. Ale nezůstávejte pozdě v práci přesčas, pokud jste udělali všechno, nepřinese to zisk. Navíc mějte na paměti, že Simíci s touhou po bohatství a obchodním rysem vydělají více než ostatní.

Přečtěte si více o výpočtu mzdy. Kariérní panel zobrazuje výši vaší hodinové mzdy. Vynásobte to počtem hodin a dostanete částku za jeden pracovní den. Můžete to použít jako vodítko, ale mějte na paměti, že se jedná o průměr. Tolik peněz přinese Simík, pokud půjde do práce sám. Pokud ho budete následovat do práce, pak za den můžete vydělat méně nebo více, v závislosti na vašem úspěchu. Mzda je ovlivněna úrovní splnění úkolové stupnice pro daný den a množstvím zameškané pracovní doby (zpoždění, předčasný odchod).

Zajímavé:  Jak zadávat příkazy v The Sims 4.

Simík dostane standardní plat, pokud splní pracovní úkoly za „stříbro“ (dvě třetiny stupnice) a odejde přibližně včas. Pokud Simík splnil úkoly pouze pro „bronz“ (první třetina stupnice je dokončena), vydělá o 20 % méně svůj plat, i když zůstanete pozdě. A pokud zaměstnanec splnil hromadu úkolů a vyplnil celou škálu, dostane o 30 % více standardní plat.

Různé úrovně stupnice úkolů

Předčasný odchod nebo zpoždění začíná negativně ovlivňovat plat, pokud Sim zamešká více než 1 hodinu pracovní směny. To znamená, že může klidně odejít hodinu před koncem pracovního dne bez pokuty. A pokud je to o dvě hodiny dříve, tak se mu z platu strhne malá částka a jeho produktivita práce se mírně sníží. Totéž platí o zpoždění. Čím více času zaměstnanec promeškává, tím horší jsou následky. Simík však nedostane více peněz, pokud se zdrží pozdě. Tato možnost má smysl pouze proto, abyste měli čas udělat více věcí.

Na koho a kdy můžete přejít?

  • Pokud jste chodili se svou postavou do práce, tak se během dne můžete přepnout na ty, kteří zůstali doma a vrátit se zpět k kontrolovanému zaměstnanci.
  • Pokud pošlete Simíka do práce sami, nebudete nad ním moci ten den převzít kontrolu, dokud se nevrátí, ale budete moci ovládat pouze vzdálené možnosti.
  • Pokud máte několik Simíků pracujících v aktivní kariéře, můžete v jeden den sledovat pouze jednoho z nich a zbytek půjde do práce sám, takže nad nimi nebudete moci převzít kontrolu.
  • Pokud dva Simíci v rodině pracují ve stejném oboru, v práci se nepotkají, i když spolu dříve pracovali (řekněme, že jste začali románek v kanceláři a kolega se k vám nastěhoval).
  • Pokud jste šetřili, když jeden Sim pracoval a druhý byl doma nebo ve městě, pak si při příštím vstupu do hry budete moci vybrat, kterého z nich převezmete jako prvního.
  • Pokud postava, která zůstala doma, uspořádala párty, pak ji lze po přepnutí na funkčního Simíka a zpět resetovat.
Zajímavé:  Jak přenést model Simíka z The Sims 4 do Blenderu.

Podvádění

  • Budovy z lomu si můžete upravit podle svého. Chcete-li vstoupit do konstrukčního režimu na staveništi, zadejte cheat kód bb. povolit bezplatnou stavbu. Pro rodinu je to zdarma. Objekty jsou pohodlně seskupeny do kategorií: pro veřejné instituce obecně nebo pouze pro vybraný typ stránek, stejně jako jakékoli jiné objekty podle účelu.
  • Můžete rychle povýšit nebo degradovat. Existují na to kódy Kariéra.propagovat и Kariéra.degradovat. Další informace o tom, jak je používat, najdete na stránce Kód vývojáře The Sims 4.

Nyní víte, co je aktivní kariéra. Na fóru můžete sdílet své zkušenosti a diskutovat o profesích. Přeji dobrou hru!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»