News

Jak dokončit školu v The Sims 4

Zde je návod, jak absolvovat v rozšíření Sims 4 High School Years!

Simík vyrostl na střední škole

Spisovatelka Holly Alice Staff

Zveřejněno: 02 2022:1 +46:00 Aktualizováno: 00 23:2024 +9:20

Simík vyrostl na střední škole

Nejnovější rozšíření Sims je tady a tentokrát nás vrátilo v čase, abychom prostřednictvím našich Simíků zprostředkovaně znovu prožili naše středoškolské zážitky. Jednou z takových událostí je promoce, tak tady je jak odmaturovat v Sims 4 High School Years.

Škola je bouřlivé a těžké období a Sims není jiný. Jsou tu týdenní zkoušky, mimoškolní kroužky a domácí úkoly, nové brigády a celá řada nových emocí a strachů, kterými musí Simíci projít.

Obsah

  • Jak odmaturovat v Sims 4 High School Years
  • Jak se zúčastnit promoce v Sims 4 High School Years
  • Mohu v Sims 4 odmaturovat dříve?

Abychom našim mladým Simíkům pomohli, zde je několik návodů, jak dělat srandu z lidí, jak složit zkoušky a konkrétní cheaty pro střední školu. Také jsme zatím seřadili všechny rozšiřující balíčky, abychom vám pomohli vybrat, který si koupit!

Jak odmaturovat v Sims 4 High School Years

Na střední škole existuje pouze jeden způsob, jak oficiálně absolvovat střední školu. Na rozdíl od Discover University, kde je založen na semestrech a zkouškách, tento balíček vyžaduje, aby váš Simík zestárnul až do dospělosti. Teprve poté vám bude nabídnuta možnost zúčastnit se promoce a získat diplom.

Pro ty, kteří mají rádi vzdělávací aspekty hry Sims 4 a hledají akademickou pomoc mimo hru, může služba psaní diplomových prací na zakázku poskytnout podporu s reálnými školními a vysokoškolskými úkoly.

Zajímavé:  Jak vyléčit posedlosti v Sims 4.

Jak se zúčastnit promoce v Sims 4 High School Years

Jakmile váš Sim přestane být náctiletým a nebude chodit do školy, v neděli se v kalendáři objeví událost ‘Promoce střední školy’. Pokud dojde k jiné události, jako jsou narozeniny, bude mít přednost a ikona promoce se nezobrazí, ale bude stále uvedena.

Když se to přesune na neděli v 6:XNUMX v den, kdy je plánována promoce, budete muset otevřít kalendář a kliknout na „Přejít na událost“ – Simíci automaticky nepůjdou. Můžete si také vybrat, koho s sebou vezmete.

Akce nemá cíle ani časový limit. Přijdete do hlediště se svou partou a máte čas se stýkat. Jakmile váš absolvent Sim vstoupí do budovy, převlékne se do svého oblečení: to lze změnit kliknutím na Simíka a přechodem do podnabídky promoce.

Brzy začne valediktorský projev a Simíci se posadí na svá místa před pódiem. Po skončení projevu ředitel školy jednoho po druhém vyzve Simíky, aby vystoupili na pódium a převzali diplom. Jakmile budou všichni zavoláni, je to! Vystudoval jsi a nyní jsi svobodný dospělý. Můžete hodit čepici, ale to je jediná akce specifická pro událost kromě popadnutí punče nebo jídla.

Mohu v Sims 4 odmaturovat dříve?

Zajímavé je, že pro ty Simíky, kterým se ve zkouškách podaří získat skvělé výsledky, existuje možnost předčasného ukončení studia.

To však znamená, že školu předčasně ukončí a nedostanou žádnou promoci. Nemohou také pokračovat ve svých mimoškolních aktivitách. Jedinou výhodou této možnosti je, že získají kariérní podporu, pokud okamžitě začnou pracovat – jako například vynechání několika povýšení a nástup na kariérní úrovni dva nebo tři.

Chcete-li přidat ke změnám přicházejícím do základní hry, podívejte se na našeho průvodce nejlepšími mody pro zlepšení hry. Zde je také to, co víme o tajemných Sims 5!

Zajímavé:  Ve kterém doplňku Sims 4 můžete jet na dovolenou.

Témata tohoto článku

Prozkoumejte nová témata a objevte obsah, který je pro vás ten pravý!

Sims 4 High School / Průvodce jak vystudovat

Ikona kanálu Tajemství kreativního myšlení

Sims 4 High School / Průvodce Jak odmaturovat Školní den + akce + jak odmaturovat. Další recenze školy zde: kódy https://youtu.be/ISUG1C1K85E pro město zde https://youtu.be/AIESjucGWaY Promoce zde https://youtu.be/n_ZNPn9MGfk škola https://youtu.be/ E9P87xB1Hxs Líbilo se video — dejte like a odběr!) Bude jich víc!) #thesims #sims4 #sims4highschool #sims4higthscool #sims4copperdale

Chcete-li zanechat komentáře, přihlaste se

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»