News

Jak deaktivovat další možnosti v Sims 4

Aaron Donald Aaron Donald je vášnivý spisovatel technologií s výrazným důrazem na hry a elektronické přístroje. Jeho rozsáhlé znalosti herního hardwaru a bystré oko pro technické detaily ho vybavují k tomu, aby poskytoval důkladné a podrobné pokyny a recenze nejnovějšího herního vybavení a her. Přečtěte si více 9. října 2023

Použití režimu ladění v „The Sims 4“ umožňuje hráčům přístup ke skrytým předmětům, které si nemohou ve hře zakoupit. Tyto objekty vám umožní vytvořit si svůj vysněný domov v této podmanivé sociální simulační hře. Přesto může nadšení z odhalování funkcí Debug po nějaké době opadat kvůli přidanému nepořádku. Možná budete chtít prozkoumat další vzrušující alternativy, jako jsou herní mody „The Sims 4“. Bez ohledu na důvod můžete ladění zakázat, kdykoli budete potřebovat.

Jak vypnout ladění v The Sims 4

V tomto článku zjistíte, jak vypnout ladění v „The Sims 4“.

Odstranění ladění v The Sims 4

Nekonečné možnosti, které přináší zapnutí možnosti Debug, mohou být pro některé hráče ohromující. Vzhledem k množství dostupných bezplatných položek si můžete vybrat předměty, které nepotřebujete, a vytvořit příliš mnoho nepořádku. Když k tomu dojde, možná budete muset vypnout Debug. Můžete to udělat takto:

  1. Pokud používáte počítač, stiskněte „Ctrl + Shift + C“. Uživatelé Mac by měli stisknout „Cmd + Shift + C“. Uživatelé Xboxu mohou podržet „RB + RT + LB + LT“, zatímco vy můžete stisknout „R1 + R2 + L1 + L2“, pokud používáte PlayStation. Uvědomte si, že všechny tyto klávesy by měly být stisknuty současně.
  2. Zobrazí se obrazovka s výzvou k cheatu.
  3. Zadejte „bb. ukaž skryté předměty.»
  4. Stiskněte „Enter“.
  5. Příkaz se spustí a budete muset zadat další kód.
  6. Zadejte „bb. showliveeditobjects false » nebo » bb. showliveeditobjects off.“
  7. Vyberte „Enter“ pro dokončení vypnutí režimu ladění.
  1. Pokud používáte počítač, stiskněte „Ctrl + Shift + C“. Uživatelé Mac by měli stisknout „Cmd + Shift + C“. Uživatelé Xboxu mohou podržet „RB + RT + LB + LT“. Pokud používáte PlayStation, můžete stisknout „R1 +R2 + L1 + L2“. Všechny tyto klávesy by měly být stisknuty současně.
  2. Na obrazovce se objeví příkazový řádek.
  3. Zadejte „debug off“
  4. Stiskněte „Enter“.
Zajímavé:  Jak platit účty v The Sims 4 v bytě.

Zakázání položek ladění

Všechny položky, které byly kdysi skryté z vašeho katalogu Build and Buy, můžete kdykoli odstranit. Níže jsou uvedeny kroky, které vás provedou celým procesem:

  1. Pokud používáte počítač, stiskněte „Ctrl + Shift + C“. Uživatelé Mac by měli stisknout „Cmd + Shift + C“. Uživatelé Xboxu mohou podržet „RB + RT + LB + LT“, zatímco vy můžete stisknout „R1 + R2 + L1 + L2“, pokud používáte PlayStation.
    Ujistěte se, že současně spouštíte příkazové klávesy.
  2. Vyskočí cheatová konzole.
  3. Zadejte „testingcheats false“.
  4. Stiskněte „Enter“.
  5. Zobrazí se oznamovací zpráva potvrzující, že všechny cheaty na ladicí položky byly odstraněny.
  6. Znovu spusťte „The Sims 4“ a všimnete si, že všechny dříve skryté položky byly vymazány z vašeho katalogu Koupit a stavět.

Jediný způsob, jak znovu získat přístup ke skrytým objektům, je zapnout režim ladění.

Zapnutí ladění v The Sims 4

Pro přístup ke skrytým ladicím objektům ve hře musíte nejprve povolit cheaty. Existuje několik způsobů, jak to udělat, v závislosti na vaší platformě.

  • Xbox: Stiskněte současně ovládací prvky „RB + RT + LB + LT“.
  • PlayStation: Stiskněte současně tlačítka „R1 + R2 + L1 + L2“.
  • PC: Použijte zkratku „Ctrl + Shift + C“.
  • Mac: Podržte kombinaci kláves „Cmd + Shift + C“.

To spustí příkazový řádek, který se objeví na obrazovce. Zadejte „testingcheats true“ a vyberte „Enter“. Cheaty budou nyní povoleny na „The Sims 4“. Uvědomte si, že používání cheatů vymaže všechny vaše předchozí úspěchy ve hře. Před aktivací tohoto skriptu také nebudete moci používat jiné cheaty.

Získávání položek ladění

Jakmile povolíte cheat mód v „The Sims 4“, můžete do cheatové konzole přidat nové kódy. Chcete-li odemknout všechny skryté položky ve hře, postupujte podle níže uvedených kroků.

  1. Otevřete ve své hře „Režim sestavení“.
  2. Vyvolejte cheatovou konzoli stisknutím příslušných ovládacích prvků, jak je zvýrazněno v části výše.
  3. Zadejte „bb. showHiddenObjects».
  4. Stiskněte „Enter“.
  5. Zadejte cheat kód „bb. showLiveEditObjects».
  6. Vyberte „Enter“.
  7. Zadejte „Debug“.
  8. Všechny nové položky Debug se zobrazí ve vašem katalogu Build and Buy, abyste si je mohli vybrat a volně používat.
Zajímavé:  Jak změnit umístění objektů v The Sims 4.

V nabídce ladění „The Sims 1,200“ je ukryto přibližně 4 objektů. V důsledku toho budete mít mnohem více jedinečných předmětů, které můžete prozkoumat a použít k vybudování dokonalého domova. Pokud máte někdy pocit, že možnosti jsou příliš ohromující a vytvářejí příliš mnoho chaosu, můžete ladění vždy vypnout.

Tipy pro bezproblémové ladění

Většina hráčů cítí potřebu vypnout režim ladění v „The Sims 4“ kvůli nepořádku, který předměty přinášejí. Ale nemusí to tak být. Zde je několik tipů, které vám pomohou užít si režim ladění:

Buďte opatrní

I když je odemykání skrytých předmětů ve hře „The Sims 4“ užitečné, protože vám pomůže vylepšit váš příbytek, neměli byste nic sbírat, dokud to pečlivě nezvážíte. Výběr objektů, které neumíte používat, vám může narušit hru.

Uložte své soubory

Je důležité, abyste si zálohovali a často ukládali své herní soubory. To je užitečné, protože některé objekty mohou poškodit hru a je těžké je odstranit, i když vypnete režim ladění.

Aktualizujte svou herní aplikaci

Chyby mohou ovlivnit vaše ladění. Vývojáři neustále vydávají opravy, které mohou pomoci tyto problémy vyřešit. Proto často spouštěné aktualizace mohou zlepšit výkon ladicích položek a pozvednout váš herní zážitek.

Zbavte se nepořádku

Aktivace režimu ladění v „The Sims 4“ vám může pomoci vidět a získat přístup k jedinečným objektům, které můžete použít k vytvoření své vysněné rodiny. Sortiment položek však může skončit nepořádkem ve vašem světě. Standardní režim nákupu je ideální pro hráče, kteří mají rádi úhledný katalog. Naštěstí existují způsoby, jak vypnout režim ladění a uniknout nepořádku.

Proč chcete zakázat ladění na „The Sims 4“? Kterou alternativní možnost byste doporučili ostatním hráčům, aby jim pomohli získat přístup k více předmětům ve hře místo modování? Dejte nám vědět v sekci komentářů níže.

Zajímavé:  Jak jít na návštěvu v The Sims 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»