News

Jak dát svatební figurky na dort v The Sims 4

Hrací sada obsahuje další interakce, svatební události, rozsáhlou kolekci svatebních oděvů a město Tartosa inspirované pobřežními městy Itálie.

Průvodce k tématu:
Tartosa, obyvatelé a oblasti
Novinka v režimu Koupit a sestavit
Novinka v CAS
Svatební akce, dorty a kytice

Somiktata

Ověřeno
Zprávy 323 Úspěchy 240 Ocenění 54
Zero poznamenal, že krájení dortu dohromady funguje, ale pouze pokud je dort na běžném stole:

ach, to je ono a já si říkala, proč bych nemohla nakrájet dort, stejně jako jsem nedokázala pořádně hodit kytici))

Ano, nejdřív okvětní lístky, pak můžete mít svědky (půjdou k oltáři, a pak už jen sedět jako diváci), pak ženich a nevěsta (jeden ženich, pak jedna nevěsta (pak může nést kytici), nebo někdo vede nevěstu, nebo jdou všichni najednou oba spolu), pak nositel prstenu (přijde k oltáři a posadí se jako host), pak registrace, pak odejdou od oltáře a hodí rýži a foukat bubliny.

díky za návod, sama jsem na to nemohla přijít) nakonec jsem při všech těch zbytečných pohybech těla zapomněla na kytici nevěsty u oltáře))

Somiktata

Ověřeno
Zprávy 323 Úspěchy 240 Ocenění 54

Obyvatelé celého vesmíru Sims velmi rychle ničí pohádkovou idylku a naplňují městečko sami sebou. Proč už nemám sílu vidět tyto tváře?

Nevím, jak to lidé tolerují, vždy začínám nové ukládání tak, že naložím hromady svých NPC a vypínám generování nových. A oko se raduje
Právě jsem uložil hromadu NPC již v přestrojení do zásobníku (můžete si stáhnout celé balíčky na netu) a nemusíte snášet tuhle módu Simíků a tyhle identické tváře s růžovým obočím, v ponožkách, brýlích a kdo ví co)))

Zajímavé:  Ve kterém městě je nemocnice v The Sims 4.

pokud má být město italské. tak kde jsou italské rodiny? Víc vidím indie témata i v oblečení)

Četl jsem, že Tartosa napodobuje Brazílii, to bylo určeno nějakou pokládkou podlahy (z města)
Tady je screenshot Brazílie z netu, první na který jsem narazil, vypadá to tak

Spojler
Naposledy upraveno moderátorem: 6. března 2022
Reakce: Riga a cattelein

Zonky

Ověřeno
Zprávy 912 Úspěchy 660 Ocenění 736

V pobřežní oblasti Baia Dellamore je potěr lahví se zprávami.
Shromáždil jsem sbírku a všechny jsem je přečetl. Zajímavé čtení. Některé z nich jdou přímo do srdce

image.png

A tady jsou ty samé lahve, pohodlně umístěné na otevřené verandě u moře:

06-03-2022-18-16-32.png

Reakce: Kioko-chan, Alina1112, Blutengel a 18 dalších

benarina

Ověřeno
Zprávy 180 Úspěchy 125 Ocenění 50

Zde vám odpovím — je třeba kliknout na tabulku dortů a vybrat možnost Přidat jídlo ze zavazadla (to je, pokud jste dříve Vybrali svatební dort), poté se otevře okno s výběrem dortu a zobrazí se na stůl. Měl jsem ale jiný problém — koupil jsem si dort v předvečer svátku a když jsem ho během svatby položil na stůl, ukázalo se, že je prošlý, abych ho udělal čerstvý. Jeho trvanlivost je velmi krátká.

Legrační příhoda) Ani jsem si nemyslel, že existuje nějaká trvanlivost)

Steven

pravidelný
Zprávy 3.239 Úspěchy 870 Ocenění 655

Alespoň někdo jiný se tu snaží pořádat ty svatby, nebo trpím sám. Už mám za sebou několik svateb, s modem od Karla, i s aktualizovaným modem od Karla a s opravami od Zera je všechno k ničemu, tyhle svatby se stejně stihnou rozbít tam, kde je nečekáte, a jdou příšerně. Akce „poslat k oltáři“ se nepočítá, pokud jdou dva Simíci. Nikdy. Stále je tam spousta chyb. Nechodí jíst, nechodí poslouchat toasty ani nekoukat na tanec, ale pro jednou se jim podařilo nakrájet dort. nikdo se však nepřišel dívat. Hosté, pokud se vám je podařilo usadit, s modem od Zero pak již na nic nereagují, sedí jako přišití a na další povely nereagují. Někteří si v tomto případě nesednou, ale stojí v uličce a stojí jako přilepení. Bez modu jednoduše ignorují obřad, stojí spolu, povídají si a jdou si za svým.

Zajímavé:  Jako soutěž ve videu hry Sims 4.

Pátou (!) svatbu se pokusím uspořádat úplně bez modů, nechám jen aktualizované „sit at wedding“ a opravu od stejného autora, která počítá průchod k oltáři dohromady.

Reakce: marka100, Oliveira, JulianaB a 3 další

bej relj

Ověřeno
Zprávy 244 Úspěchy 205 Ocenění 20

Stevene, už vývojáři něco opravili nebo se teprve připravovali? Nebo to po opravě stále nefungovalo?
Svatbu zatím neriskuji. Ani jsem to nezkoušel, abych byl upřímný, stačilo mi přečíst si sekci o ID na fóru. Kvůli tomu vůbec nehraju, protože příští herní událost v mé rodině má být svatba. Není to tak myšleno. Do hry jdu pouze v konstrukčním režimu, abych si pohrál.
Možná bychom mohli cvičit v jiné rodině nebo tak něco.

Steven

pravidelný
Zprávy 3.239 Úspěchy 870 Ocenění 655

Stevene, už vývojáři něco opravili nebo se teprve připravovali? Nebo to po opravě stále nefungovalo?
Svatbu zatím neriskuji. Ani jsem to nezkoušel, abych byl upřímný, stačilo mi přečíst si sekci o ID na fóru. Kvůli tomu vůbec nehraju, protože příští herní událost v mé rodině má být svatba. Není to tak myšleno. Do hry jdu pouze v konstrukčním režimu, abych si pohrál.
Možná bychom mohli cvičit v jiné rodině nebo tak něco.

Opravili to tak, že nyní hosté skutečně přicházejí ve zvoleném oblečení. A kecy, že akce „chůze k oltáři“ se nepočítá, pokud Simíci chodí ve dvojicích a ne sami, to tak zůstává. Dort vždy kouří zeleně, i když kvalita je napsána jako „normální“. Hosté si z něj mohou před nakrájením vzít kousky a sníst ho, zatímco vypadá neporušený. To, že jsou v půlce svatby hosté všichni špinaví a spí na lavičkách, není podle mě chyba, ale vlastnost. Být jimi, vypnul bych jejich potřeby na dobu obřadu nebo tak něco.

Zajímavé:  Jak si nasadit více doplňků v The Sims 4.

Reakce: marka100, Lisa)0409, cattelein a 1 další osoba

lenaPena

Ověřeno
Zprávy 13 Úspěchy 125 Ocenění 0

Dobrý den
Prosím, řekněte mi, jestli víte, proč SIM karta nemusí být schopna prodat domácí svatební dort do cukrárny?

Kodyyy

Ověřeno
Zprávy 118 Úspěchy 300 Ocenění 17

IMG-20220426-221157.jpg

Setkal se někdo s tímto problémem, když chtěl uspořádat svatební akci?

Měl jsem zásnubní večeři a o pár dní později tohle

Steven

pravidelný
Zprávy 3.239 Úspěchy 870 Ocenění 655

IMG-20220426-221157.jpg

Setkal se někdo s tímto problémem, když chtěl uspořádat svatební akci?

Měl jsem zásnubní večeři a o pár dní později tohle

Zažil jsem to, když jsem se snažil naplánovat svatbu, když nevěsta byla na pozemku a ženich v práci. Nevím jestli to mělo efekt nebo ne, ale zkusila jsem to třikrát a pokaždé to tak bylo, ale jakmile přišel ženich z práce a byl s nevěstou na losu, vše dopadlo jako by se nic nestalo.

Roa_Black

Ověřeno
Zprávy 90 Úspěchy 145 Ocenění 8

Velmi hrubý přídavek.

Po Snowy Expanses a Rural Life byla naděje, že se to zlepší, ale pak se Wedding Stories staly úderem do břicha, který srazil jakékoli iluze o kvalitě DLC pro čtyřku.

Je zde silný pocit, že každý nový přírůstek je testován na čisté hře a vývojáři ŽÁDNÝM ZPŮSOBEM nekontrolují kompatibilitu vlastního obsahu s vlastními DLC, sadami a balíčky. To znamená, že si hráč koupí doplněk, sedí a přemýšlí, jak to bude fungovat s dalším oficiálním obsahem pro hru?

Jedinou výhodou je nové sváteční oblečení, nábytek a dekorace, ale to jsou výhody, které mohou moddeři snadno vyřešit a mohou potěšit pouze ty hráče, kteří z nějakého důvodu nechtějí nebo nemohou používat mody chráněné autorským právem.

Zajímavé:  Jak vyprázdnit zavazadla v The Sims 4.

Čekáme ale na nové přírůstky ne pro věci, ale pro nové mechaniky, které by měly zpestřit životy našich malých Simíků, představit novou hratelnost a vytvořit nové příběhy pro Simíky, že?
A pak jsem našel kosu na kameni. Na kameni. Sada Stonehenge je takříkajíc ukryta ve vysoké trávě očekávání a radostných nadějí hráčů.
Dlouho jsem chtěl skutečné události a svátky pro Simíky, a ne úkol ze série „udělejte 7 náhodných věcí na tematickou párty a dovolená bude úspěšná“.
A svatební balíček to měl konečně udělat a proměnit důležitou a život měnící událost vašich Simíků v událost, a ne v náhodné pátrání s dortem a barem. Tady to vývojáři přehnali. Svatba v různých tématech, před svatbou můžete mít rodinnou večeři a setkat se s rodinou manželů, svatební dorty, kytice, kostýmy, výzdoba, dekorace.

A tohle všechno nefunguje, a pokud to funguje, je to s těmi nejstrašnějšími chybami.

Začněme tím, že dokud Simíci během akce nedostanou kopačky (a nejlépe mnohokrát, mnohokrát), neusilují absolutně o nic, to znamená, že potřebují běhat a sbírat hosty na svatebním losu, nevěstu a ženich se pořád buzerují a ztrácejí se, pak se převlékají ze svatebních šatů do plavek, protože běží plavat k nedalekému rybníku, pak do kraťasů a žabek, protože je vedro, pak se jdou kopat do koše přímo v jejich fraky. Než dáte všechny dohromady, uplynula půlka herního dne. Je zřejmé, že pokud máte „Roční období“ nebo „Život na venkově“, měli Simíci na mysli svou vlastní svatbu a další akce šťastně překrývají všechny události dovolené. První tanec? Bože, jaký první tanec, mám tady hromadu páchnoucího podzimního listí, čas do toho skočit! Oh, čekáš u oltáře na matrikářku? Běda, chlapi, on má důležitější věci na práci, na prahu kostela otevírá a zavírá deštník, protože nemůže přijít na to, jestli uvnitř prší a jestli při šplhání po schodech zmokne nebo ne. Měl by svědek pronést přípitek? Uh, má plné ruce práce, když griluje párky v rohlíku v jiném rohu pozemku, ignoruje 33 stolů s předkrmy, krůty, nápoje, čokoládové fontány, saláty a další dobroty.

Zajímavé:  Jak změnit svatební šaty v The Sims 4.

Položky „Událost“ fungují také pokaždé. Po pár svatbách a testování všemožných oltářů, oltářních cest, svatebních dortů, šampaňských a dalších věcí jsem zjistil, že fungují náhodně a jak chtějí. Ženich nemůže ukrojit dort, ale manželka to zvládne, manželé uvíznou na svatební cestě a několik hodin přešlapují, snaží se přijít na to, co po nich hráč chce, pak jdou půl dne tančit, už strádající žízní, hladem a promoknutím cestou kalhot, protože jsme nestihli dojít na záchod, když jsme šlapali směrem k tomuto místu. Nejčastěji však všechny akce přerušují dialogy Simíků mezi sebou. Sim se bude vdávat? Pf-f. Náhodný Vaska Pupkin mu běží říct vtip o mimech a svatba je na několik hodin narušena, dokud Vaska nepřiběhne a nevymyslí svůj vlastní vtip. Všichni čekají, až nevěsta přijde k oltáři? Ha! Už dvě hodiny mluví s náhodným bezdomovcem z parku! Dotáhli ženich a nevěsta konečně k oltáři? No, počkej, moji milí, počkej na matrikářku, je zaneprázdněný důležitou věcí a poslouchá velmi důležitý vtip o soplích od desetiletého kluka.

Bláznivým způsobem probíhají i předsvatební události.
Uspořádal jsem rodinnou večeři a svolal všechny ke stolu, ale několik hodin jsem nemohl splnit bod slavnostní večeře. Turecko se do večeře nepočítá. Mac a sýr taky. Zatímco jste připravovali salát, táta ženicha se šel vykoupat a vaše matka ve společenských šatech trhala na dvorku plevel. Nakonec se sušenky počítaly. Čaj? Pf-f. V této době se ženich rozhodl spát, a protože byl v rodinném domě, vzal pohár a šel s úklonou nabídnout jej matce. Ten samý obrázek, zaseknutý v šortkách v srdci, máma ve společenských šatech, dvorek, kurník, noc a já u obrazovky

Potom měl ženich rozlučku se svobodou v jiné rodině. Sim radostně dorazil do nějakého baru v zákoutích, hosté okamžitě utekli a zmizeli do noci a ženich zůstal sám v prázdném baru s upírem a mužem v kostýmu medvěda.
Tak a tak dovolená.

Zajímavé:  Jak proměnit dítě v školáka Sims 4.

Set mi tedy přišel velmi hrubý a nedodělaný.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»