News

Jak se stát mentorem v Sims 4

jak mentorovat v sims 4

Sims 4 umožňuje hráčům žít svůj život naplno, i když s překvapeními a náhlými úmrtími. Pokud však chcete předat své dovednosti další generaci nebo Simíkovi, kterého považujete za hodného, ​​musíte být zkušeným rádcem. Být dobrým mentorem není v Sims 4 přirozené. Pokud tedy chcete vzít Simíka pod svá křídla a naučit ho svým dovednostem, máme pro vás tento průvodce.

Mentoring v Sims 4

mentoring v sims 4

Po zakoupení v obchodě s odměnami se mentoring používá k výuce dovedností pro ostatní Simíky. I když je mentoring klíčovou součástí dokončení aspirace na úspěšnou linii, může být prospěšný i v jiných ohledech. Aby mohli někoho mentorovat, musí je hráči přimět, aby začali pracovat na dovednosti. Během procesu na ně klikněte, abyste získali spoustu možností. Vyberte možnost mentora a začněte je učit své dovednosti.

Kromě toho mohou hráči mentorovat dítě, dospívajícího nebo dospělého. Proces mentoringu zůstává stejný pro všechny věkové skupiny. Před zahájením mentoringu v Sims 4 však existují určité podmínky.

  1. Kupte si vlastnost mentora za 1000 bodů z obchodu s odměnami.
  2. Musíte mít dovednost 10. úrovně.
  3. Musí to být dovednost, kterou lze mentorovat.
  4. Jděte k Simíkovi.
  5. Přibližte se k vybavení souvisejícímu s vaší dovedností.

Zvyšte své dovednosti a staňte se lepším mentorem ve hře Sims 4

Dovednosti hrají zásadní roli v mentoringu ve hře Sims 4 a umožňují Simíkům být efektivní ve svých každodenních činnostech. Dobrým učitelem můžete být pouze tehdy, když si disciplínu sami osvojíte. Sady dovedností se liší pro děti a dospělé Simíky. Budování dovedností je časově náročné a pro hráče je složité naučit se každou dovednost. Proto v případě potřeby mohou hráči pomocí cheatů okamžitě upgradovat dovednosti Simíků.

Zajímavé:  Jak jít na festival v The Sims 4.

Na rozdíl od předchozích titulů pro Simíky nyní začínají úrovně dovedností první úrovní. Aby hráči zvýšili úroveň dovedností, musí plnit úkoly s nimi spojené. Například hraní na kytaru zvyšuje jeho dovednost, kuchařská dovednost se zvyšuje, když připravujete jídlo, a dovednost šikovnosti se zvyšuje, když něco opravujete.

Které dovednosti můžeme mentorovat v Sims 4

Ačkoli je v Sims 4 spousta dovedností, Simíci mohou mentorovat jen několik z nich. Zde jsou všechny dovednosti, ve kterých můžeme mentorovat ostatní Simíky:

  • Kytara
  • šachy
  • Klavír
  • Housle
  • Psaní
  • Fitness
  • Zahradnictví
  • Šikovnost
  • Malba

Aspirace v Sims 4

aspirace v sims 4

Stejně jako výše uvedené dovednosti jsou aspirace také úzce spojeny s mentoringem. Aspirace je soubor cílů, které chtějí Simíci sledovat. Hráči získávají aspirační body, když splní cíl. Tyto body se navíc používají k získání nových vlastností a nákupu některých lektvarů. Existuje čtrnáct typů aspirací pro dospělého Simíka a několik dalších také pro děti. Simíci navíc získají určitou vlastnost, kdykoli si pro ně hráči vyberou aspiraci. Hráči však mohou změnit touhu Simíka kdykoli ve hře.

Když hráči začnou novou hru, požádá je o vytvoření Simíka. Poté si hráči všimnou pěti možností na levé straně displeje. Tyto možnosti poskytují možnost vybrat si aspirace a vlastnosti. I když je každá aspirace prospěšná, některé z nich nabízejí více aspiračních bodů. Díky aspiracím na úrovni mistrovství mohou být Simíci, kteří splnili své aspirace, nejlepšími mentory ve hře.

Top 5 aspirací na získání více aspiračních bodů

  1. Mimořádný malíř
  2. Záhada Strangerville
  3. Akademický
  4. Světově proslulá celebrita
  5. Plážový život

Rodinné aspirace v Sim 4

Rodinné aspirace umožňují hráčům dosáhnout cílů souvisejících s rodinným životem. V základní hře Sims’ 4 existují pouze dvě rodinné aspirace: Úspěšná linie a Velká šťastná rodina. Počet rodinných aspirací se však zvyšuje s balíčky DLC.

Zajímavé:  Jak pozvat 0 ke stolu v The Sims 4.

Úspěšná linie je součástí rodinných aspirací hry a je přímo spojena s mentoringem v Sims 4. Jejím cílem je vychovávat vaše děti a budovat jejich dovednosti. I když k jejímu dokončení musí hráči své dospělé děti třikrát mentorovat a pomoci jim zvládnout dovednost.

Úspěšná linie má čtyři úrovně a úkoly jsou:

  • Úroveň 1: Staňte se dospělým a utraťte celkem 1000 XNUMX $ za produkty pro děti.
  • Úroveň 2: Staňte se rodičem, buď tím, že budete mít dítě, nebo si ho adoptujete. Vyprávějte svému dítěti knihu dvě hodiny a desetkrát se s ním stýkat.
  • Úroveň 3: Pomozte svému dítěti na maximum dovednosti, přimějte je získat známku „A“ ve škole a třikrát mu pomozte s domácími úkoly.
  • Úroveň 4: Mentorujte dítě třikrát, pomozte mu dokončit aspiraci a nechte je dosáhnout nejvyšší kariérní úrovně.

Nikhil vyrostl na Street Fighter II na SNES a lásku ke hrám si vypěstoval už v raném věku. Nyní ho baví psát o hrách, u kterých strávil nespočet hodin hraním.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»