News

Jak archivovat Simíky v Sims 4

Zen

Zen je obsahová platforma s aktuálními zprávami, videi a texty od oblíbených bloggerů. Každý den zde miliony lidí sledují obsah na různá témata: od her po cestování, od krásy po technologie. A chytré algoritmy doporučují publikace s ohledem na zájmy uživatelů

Vždy zde najdete to, co je pro vás to pravé: statisíce autorů sdílejí každý den příspěvky, články, videa a krátká videa. A chytré algoritmy přizpůsobí zdroj vašim zájmům

Jak si zapamatovat každou generaci dynastie The Sims

Ahoj všichni sledující ve světě Sims! Jmenuji se Nastya a chci se s vámi podělit o nápady, tipy nebo jen inspiraci, jak si můžete uchovat nezapomenutelné okamžiky vašich dynastií. Obecně vítejte u článku pro feťáky v The Sims (a nejen)!

Obraz

Z generace na generaci jsou vaši Simíci nahrazováni, každý má své vlastní problémy, známé, koníčky, práci, dobrodružství a historii. A bez poznámek (kanál s historií dynastie/stromu/ukládání screenshotů) je nemožné si zapamatovat všechny vaše postavy. Tady dynastie dům s pamětní místností (se všemi druhy odpadků) a, bez ohledu na to, jak to může znít smutně, dynastie hřbitov přijde na záchranu.

Obraz

Ukážu, o čem nyní mluvím, na příkladu své dynastie Lancasterů. Jsou v ní zatím jen tři generace (čtvrtá je na cestě) a od samého začátku jsem se sám rozhodl, že pro každého dědice budu sbírat všemožné cetky, které používali v průběhu hry.

Moje první generace se například zabývala natáčením videí a hudbou, to znamená, že jsem odložil dron na natáčení a kytaru. Když se pár vzal, nechal jsem na památku ozdobu dortu a oddací list. A když se manžel zakladatelky pustil do robotiky, nechal si malého hračkářského robota. A dále, dále, dále v průběhu jejich života. Můžete si uložit vše, po čem vaše srdce (nebo vaše Simíky) touží: od prvního ultrazvuku až po květinu ze smutečního obřadu. Vše, co se nevejde na police nebo se na ně nevejde, lze uložit do krabic ze sady Ekologické bydlení. Hlavní věc je neukládat tam fotografie, protože mohou zčernat a nelze je obnovit!

Zajímavé:  Jak zlepšit herecké schopnosti v Sims 4.

Obraz

V domě své dynastie jsem vyzdobil pokoj v suterénu, kam jsem umístil police na věci každé generace a pečlivě sbírám (nejrůznější odpadky) všechny předměty, které mám rád a které mi připomenou ten či onen okamžik v životě. mých postav.

Obraz

Inu, každý už zná herní fotografování s fotoaparátem, ale přesto se nemohu nezaměřit na toto. Vytvářejí v domě útulnou a rodinnou atmosféru, oživují a oživují vaše postavy. Ano, a potěší vás nostalgie po minulých generacích, když je uvidíte někde na stěnách, skříních a korkových nástěnkách.

Obraz

+1 nápad do sbírky – dopisy. Opravdu miluji zanechávání nejrůznějších nápisů! A pokud jste najednou i vy tohoto fanouška, pak vám ukážu, kde se to dá použít jako součást designu vašich pokojů a zvěčnění jména vaší dynastie (někde na plotech, jako jsem to udělal já). Na internetu můžete najít různá písmena podle svého vkusu. Pro dobré zdraví se přihlaste k odběru.

Obraz

Nyní si povíme něco o smutném. Dynastičním hřbitově. Důležité místo pro uložení vzpomínek na vaše Simíky. Každý hrob může být vyzdoben ve stylu postavy zesnulého. Každý ví, že na náhrobek můžete přidat fotku, ale zkusili jste se podepsat, komu patří? Zkus to! Můžete na něj také umístit věci, které patřily Simíkovi. A voila, při pohledu na hrob svého drahého dynastika si vzpomenete, jak žil svůj dlouhý (nebo ne tak dlouhý) život. Uhodnete z fotky, co dělala moje vedlejší postava?

Obraz

A nakonec, protože jsme dříve mluvili o dynastii, chci se s vámi podělit o další nápad. Místnost s oceněními a sbírkami. Jsem si jistý, že jste v průběhu hry vícekrát nasbírali nebo koupili různé sběratelské předměty, ať už to byly sněhové koule, drahokamy nebo pohlednice z různých měst. Co dělat s cenami a sochami vašich Simíků? Kam to všechno mám uložit? No v krabicích rozhodně ne! Vše je uloženo na krásných výstavních policích a vy jste připraveni — nyní máte své vlastní osobní muzeum dynastie!

Zajímavé:  Jak vrátit těhotenský moodlet do The Sims 4.

Obraz

Opravdu doufám, že jste z tohoto článku mohli čerpat nápady a inspiraci a byl pro vás užitečný. Mou dynastii můžete podrobněji studovat na telegramovém kanálu a na YouTube.

Nekonečné tvůrčí nadšení a úspěch pro vás! Ještě se uvidíme ♡

Tým TheSimsTree

Nejnáruživější hráči Sims. Jejich první slovo bylo „Sul-Sul“. Píšeme o službě a jejích možnostech, o pracovním procesu a týmu a také sdílíme příběhy našich dynastií.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»