News

Do které složky mám vložit překlady modulů Sims 4?

Zen

Zen je obsahová platforma s aktuálními zprávami, videi a texty od oblíbených bloggerů. Každý den zde miliony lidí sledují obsah na různá témata: od her po cestování, od krásy po technologie. A chytré algoritmy doporučují publikace s ohledem na zájmy uživatelů

Vždy zde najdete to, co je pro vás to pravé: statisíce autorů sdílejí každý den příspěvky, články, videa a krátká videa. A chytré algoritmy přizpůsobí zdroj vašim zájmům

The Sims 4 Jak přeložit mody do ruštiny

Překlad modů do ruštiny
Autor GuruSam

Pokud chcete přeložit konkrétní mod do ruštiny nebo změnit existující překlad (včetně angličtiny a jakéhokoli jiného jazyka), můžete použít tuto lekci.

Шаг первый: otevřete mod ve formátu .package v programu S4PE. Chcete-li to provést, stačí přenést mod přímo do programu nebo kliknout na Soubor -> Otevřít. Po otevření se před námi objeví dlouhý seznam, ve kterém se nemůžete ničeho dotknout. Jdeme úplně dolů (v závislosti na filtru) a vidíme kategorii souborů STBL.

Шаг второй: Tyto soubory STBL ukládají hotové překlady pro všechny jazyky podporované hrou. Ve sloupci „Instance“ můžete vidět kód pro každý region. Můžete zobrazit kódy pro regiony Chcete-li zobrazit skrytý text, přihlaste se nebo zaregistrujte.. Jak můžete vidět z odkazu, Rusko a ruský jazyk mají ID 12. Toto číslo vždy odkazuje na ruský jazyk a bude spojeno se souborem Strings_RUS_ru, ve kterém je uložen celý překlad hry. Stejným způsobem můžete změnit jakýkoli jiný překlad, hlavní je podívat se na kód regionu přes odkaz. Chcete-li například změnit překlad němčiny, musíte upravit STBL počínaje 0x08 (08 je německý kód).

Zajímavé:  Jak obnovit urnu v The Sims 4.

Najdeme v seznamu STBL s kódem 0x12 (ruský kód), vpravo vidíme seznam frází a vět, které je potřeba přeložit.

Třetí krok: Klikněte pravým tlačítkem na naši položku STBL a vyberte Upravit STBL. Zobrazí se okno, ve kterém byste měli zadat svůj převod. V levém okně je originál, v pravém okně se zadává překlad. Po provedení překladu nezapomeňte kliknout na tlačítko Uložit, nebo na tlačítko Opustit pro zrušení celého překladu a vrácení všeho do originálu.

Krok čtyři: Nezapomeňte uložit mod kliknutím na Soubor -> Uložit nebo Uložit jako.

Poté by se překlad měl objevit ve vaší hře v závislosti na tom, jaký jazyk používáte.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»