News

Do které složky mám v The Sims 4 vložit své oblečení?

„The Sims 4“ je jednou z nejpopulárnějších počítačových her současnosti a zároveň nejnovějším dílem extrémně populární legendární série simulátorů života. V tomto projektu se stanete jedním z obyvatel virtuálního města, zařídíte si bydlení, budete chodit do práce, seznamovat se, hledat lásku, budovat rodinu, vychovávat děti a mnoho dalšího. V této hře je neuvěřitelné množství obsahu, takže se pravděpodobně nebudete nudit.

Pokud si však stále myslíte, že to, co je v původní verzi hry, nestačí a doplňky také nedokážou uspokojit váš apetit, pak byste měli svou pozornost obrátit na internet. Ostatně právě tam najdete obrovské množství uživatelského obsahu, který si můžete stáhnout a nainstalovat do hry. A z tohoto článku se například dozvíte, jak v The Sims 4 nainstalovat oblečení. Ve hře samotné jsou desítky outfitů, ale pokud chcete, můžete počet zvýšit na několik stovek, takže si vaše postava nebude moci vyzkoušet každý z nich, i když si pro zbytek vymění tři oblečení každý den. jeho života. No, je čas zjistit, jak nainstalovat oblečení v The Sims 4.

Stahování objektů

jak nainstalovat oblečení do sims 4

Pokud chcete vědět, jak nainstalovat oblečení v The Sims 4, budete si muset nejprve sami vyhledat zdroje. Faktem je, že existuje obrovské množství stránek, ze kterých si můžete stáhnout tu či onu věc, a někdy můžete získat celé sady, které jsou vybrány na konkrétní téma nebo jsou jednoduše umístěny v jednom velkém archivu. Přirozeně, pokud jsou soubory, které stahujete ze stránek, v archivu, pak je určitě musíte zkontrolovat na viry, i když je zdroj, ze kterého jste je převzali, spolehlivý a ověřený. A teprve potom můžete přejít k druhému kroku, abyste konečně přišli na to, jak nainstalovat oblečení do The Sims 4.

Zajímavé:  Jak nahrát doplňky do The Sims 4.

Rozbalení archivu

Sada účesů oblečení sims 4

V této hře si můžete nainstalovat širokou škálu úprav, které přidají různé rysy obličeje, oblečení a účesy. V The Sims 4 může být instalace všech těchto dodatečných zdrojů docela jednoduchá a proces bude bezpečný, pokud budete postupovat podle těchto pokynů. Když si tedy stáhnete potřebné soubory a zkontrolujete, zda archiv neobsahuje viry, budete jej muset rozbalit. K tomu budete potřebovat speciální program, který s největší pravděpodobností máte v počítači již dlouhou dobu. Pokud ne, měli byste si jej stáhnout a poté můžete bezpečně rozbalit jakýkoli archiv, včetně toho, který obsahuje herní soubory, které potřebujete. Jakmile budete mít k dispozici velké množství souborů, můžete přejít k závěrečné části procesu, která vám umožní nainstalovat doplňky Sims 4. Oblečení je jedním z nejoblíbenějších předmětů, takže tento příklad demonstruje celý proces, ale brzy si uvědomíte, že tímto způsobem můžete nainstalovat, co chcete.

Přesouvání souborů

nainstalovat doplňky sims 4 clothes

Nyní je čas zjistit, kam v The Sims 4 nainstalovat oblečení. K tomu budete muset najít složku herních dokumentů, která se nachází ve vašem počítači. Upozorňujeme, že potřebujete složku s dokumenty, nikoli složku s hrou – to jsou úplně jiné věci. V této složce by měla být další složka se jménem vývojáře hry, Electronic Arts, a uvnitř ní již bude složka, kterou potřebujete — Sims 4. Zde musíte najít adresář s názvem Mods. Jak vidíte, název je samozřejmý a můžete snadno uhodnout, že sem musí být zkopírovány všechny úpravy.

V souladu s tím musíte zkopírovat všechny soubory z vašeho archivu, které mají příponu .package, a poté je přesunout do adresáře Mods popsaného výše. Všechny potřebné soubory tak skončí ve složce herních dokumentů a to vám zaručí, že si je přečte samotná hra.

Zajímavé:  Do které složky mám přesunout zvířecí doplněk Sims 4.

Třídit

kam nainstalovat oblečení v sims 4

Pokud máte různé účesy, oblečení, domy, rysy obličeje, šperky a mnoho dalších věcí, můžete je snadno třídit ve složce Mods. Faktem je, že mnoho hráčů se bojí vytvářet podsložky, protože věří, že je hra nepozná. Nebojte se! Hra dobře rozpoznává podsložky, takže pro každou kategorii položek, které přidáte, můžete vytvořit samostatné složky, abyste se v nich lépe orientovali.

Aktivace

No, je čas udělat poslední krok, který vám umožní aktivovat přidané věci, aby se objevily ve hře a byly k dispozici pro použití. Naštěstí ve většině případů není aktivace nutná, protože položky jsou dostupné automaticky po načtení hry. V některých případech se to však nestane a musíte přejít do sekce doplňků a ručně je aktivovat. Poté můžete zaručit, že použijete všechny věci, které jste do hry přidali. Naštěstí to nemusíte dělat všechno najednou: věci lze přidávat neustále a můžete je odebírat, aniž byste způsobili újmu samotné hře. Použití modifikací je tedy velmi jednoduchý a příjemný způsob, jak zpestřit hru.

O zenu

Zen

Zen je obsahová platforma s aktuálními zprávami, videi a texty od oblíbených bloggerů. Každý den zde miliony lidí sledují obsah na různá témata: od her po cestování, od krásy po technologie. A chytré algoritmy doporučují publikace s ohledem na zájmy uživatelů

Vždy zde najdete to, co je pro vás to pravé: statisíce autorů sdílejí každý den příspěvky, články, videa a krátká videa. A chytré algoritmy přizpůsobí zdroj vašim zájmům

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»