News

Jak tisknout peníze v The Sims 4

Zen

Zen je obsahová platforma s aktuálními zprávami, videi a texty od oblíbených bloggerů. Každý den zde miliony lidí sledují obsah na různá témata: od her po cestování, od krásy po technologie. A chytré algoritmy doporučují publikace s ohledem na zájmy uživatelů

Vždy zde najdete to, co je pro vás to pravé: statisíce autorů sdílejí každý den příspěvky, články, videa a krátká videa. A chytré algoritmy přizpůsobí zdroj vašim zájmům

Jak přidat peníze do The Sims 4?

Autor Burkov Igor Doba čtení 2 min Zhlédnutí 7.5k. Publikováno 03.04.2022 Aktualizováno 03.04.2022

Většina hráčů a fanoušků slavného simulátoru života ráda používá cheaty k hraní Sims 4 za peníze. To není překvapivé, protože někdy chcete splnit určité úkoly v krátkém čase, aniž byste trávili hodiny ve hře. Kódy za peníze vám tedy umožňují rychle zbohatnout a získat potřebné věci z katalogu produktů. Pro zjednodušení hry má hra Sims 4 širokou škálu různých kódů a téměř vše lze ošidit. Nyní bude území SimCity zcela otevřené a přístupné vám.

Jaké existují způsoby, jak zvýšit svůj rodinný rozpočet v The Sims? Jak platit účty a jak vydělat peníze v The Sims 4?

Samozřejmě musíte zpočátku konzoli aktivovat a to se provádí současným stisknutím následujících kláves: Ctrl Shift a C. Pokud je vše provedeno správně, pak bude vlevo nahoře vidět řádek konzoly, kam píšete cheaty pro Sims 4 za peníze.

Zajímavé:  Jak ucpat odtok v The Sims 4.

Jak přidat peníze do The Sims 4?

Kódy pro peníze

Mimo jiné v The Sims 4 můžete nejen zvýšit, ale také snížit své rodinné jmění. Zde jsou hlavní oblíbené příkazy pro zbohatnutí:

Motherlode: Tento cheat vám umožní přidat 50.000 XNUMX Simoleonů do vaší rodiny. Takto to můžete dělat donekonečna a koupit si ten nejluxusnější dům na světě.

Kachování: v tomto případě se připočítává částka pouze 1000 Simoleonů, což bude stačit, pokud si budete chtít koupit malý základní předmět.

Peníze: Toto bude pravděpodobně nejzajímavější cheat pro Sims 4, protože zde můžete zadat naprosto jakoukoli částku, dokonce i milion, dokonce i miliardu.

Sims.modify_funds ; v tomto případě naopak kód umožňuje odečíst peníze z rodiny. Pokud tedy chcete začít hru sami jako chudý člověk a pokusit se vydělat peníze.

Jednalo se o nejoblíbenější kódy a celý seznam je k nahlédnutí na oficiálních stránkách hry, kde kromě peněz můžete měnit i dovednosti a talenty, nechybí ani kódy pro povolání, vlastnosti, svět kolem vás, popř. i získání určitého předmětu.

Hra má také velmi zajímavý cheat kód, který vám umožní odemknout možnosti vývojáře. Je napsáno takto: TestingCheats true / false a podle toho jej lze zapnout nebo vypnout. Bude užitečné, když na položce s povoleným kódem podržíte klávesu Ctrl a uvidíte, jak se otevírají další možnosti.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»