News

Jak změnit hudbu DJ v Sims 4

Detailní pohled na DJské dovednosti v The Sims 4 Pojďme se spolu bavit

Detailní pohled na DJské dovednosti v The Sims 4 Pojďme se spolu bavit

Hej hej hej. Ahoj všichni! Jsem DJ Jim. Ano, slyšeli jste dobře, stejný Jim z Windenburgu. Lidé se mě vždy ptají, jak jsem dosáhl titulu nejslavnějšího DJ ve světě Sim. Dnes jsem se rozhodl na tuto otázku odpovědět. Vytvářet úžasné mixy, učit se umění míchat beaty a vybičovat dav do šílenství zní lákavě, že? Ale je to těžké? Vůbec ne. DJing je snadný. Hlavní věc je vědět, kde začít.

První věc, kterou musíte pochopit, je, že vám nepomůže žádné množství knih od pseudoprofesorů beatmixingu na téma „Jak se stát DJ“. Již dávno je prokázáno, že jediný způsob, jak se naučit točit gramofony, je. otáčením gramofonů! Přesně tak, cvičit, cvičit a ještě cvičit. Ani jedna kniha vás nenaučí rozeznat chiptune od chilloutu nebo hip-hop od breakbeatu. Tak rychle za DJ konzoli – začínáme!

DJ v Sims 4 se spolu baví

DJ v Sims 4 se spolu baví

Úrovně dovedností DJ

Úroveň Otevřený žánr Další funkce
0-1
2 Drážka; Vybavení (hraní) Bylo možné hrát žánrovou hudbu a měnit žánry při práci. Simíci nyní mohou sledovat vystoupení DJe, tančit na jeho hudbu a zanechat spropitné.
3 Chiptune Diskutujte o dovednostech DJ (karta Přátelské)
4 Uklidněte se
5 Přestávka
6 Remixy Funkce zvýšení energie. Vylepšení stánku „Dynamická přepěťová ochrana“ a „High-tech odvod tepla“
7 House Vylepšení pro kabiny „Plasma Panel“ a „Particle Beam Generator“.
8 Hip hop Vylepšení pro stánek „Bezdrátové připojení obrazovek“. Schopnost vytvořit hudební sbírku „Mix-remix“.
9 Drum and bass Schopnost vytvářet hudební sbírky „Wiki-Wiki“ a „Whack-Whack“.
10 Hluk Schopnost vytvářet hudební sbírky „Digital Era“, „Awesome Music“ a „Electronic Tuna-Tuna“. Možnost změnit náladu publika pomocí nové funkce „Na stejné vlnové délce s publikem“. Nová pokrývka hlavy pro CAS “Robo-helmet”.
Zajímavé:  Jak dokončit úkol chválit tři různá jídla v Sims 4.

DJ stánek

DJský stánek, také známý jako DJ konzole, je hlavním nástrojem každého tvůrce mixů a beatů, který má respekt. Na tanečních večírcích a klubech ve Windenburgu jsou vždy DJ stánky. Pravda, většinou mají svého DJe, ale koho to zajímá? A přesto důrazně doporučuji koupit si takový stánek domů: Simíci se přijdou do klubu vyřádit a neposlouchají chabé pokusy ne-DJ vytvořit vhodný mix.

DJ v práci

  • Naučte se
  • Přehrát žánrovou hudbu (změnit žánr hudby)
  • Na stejné vlně s veřejností
  • Výbuch energie
  • Vytvořte si vlastní remix
  • Ovládací panel
  • Vylepšení
  • Najmout personál

Výběr melodie

DJs hrají především deset žánrů elektronické hudby. Chcete-li začít, vyberte jeden z hudebních žánrů pomocí akce „Přehrát hudbu žánru“. A aby přechod byl plynulý, vyberte akci „Změnit žánr hudby“.

DJ kariéra v Sims 4 dát dohromady

DJ kariéra v Sims 4 dát dohromady

Metoda poke je samozřejmě dobrá. Ale měli byste mít alespoň nějakou představu o hudebních žánrech a jejich zvuku. Proto navrhuji poslechnout si krátké ukázky z hlavních směrů elektronické hudby.

Drážka

Оборудование

Chiptune

Uklidněte se

Přestávka

Remixy

House

Drum and bass

Přidání speciálních efektů

Všechny kabiny, s výjimkou „Quantum Retro Chic“, nemají žádné speciální efekty ani žádnou dodatečnou ochranu proti poruchám a požárům. Pokud tedy chcete ke svému vystoupení přidat například lehkou hudbu, budete se muset hodně snažit. Chcete-li vylepšit stánek DJ, vyberte v nabídce možnost „Vylepšení“ pro interakci s ním. K dispozici je celkem pět upgradů a níže vám o nich řeknu více.

vylepšený DJský stánek v doplňku Pojďme se spolu bavit

vylepšený DJský stánek v doplňku Pojďme se spolu bavit

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»