News

Jak změnit stažené aktualizace Sims 4

Snažíte se aktualizovat Sims 4 v aplikaci EA? Zde jsou kroky, jak tak učinit.

By Suraj Nai Aktualizováno na 9. 2023

Jak si mohu stáhnout aktualizaci New Sims 4 na EA App

Nejste to jen vy, mnoho hráčů má stejnou otázku ohledně toho, jak mohou aktualizovat Sims 4 v aplikaci EA. Tento problém začal narůstat poté, co byla aplikace Origin nahrazena aplikací EA pro přehrávače Windows. Pro ty, kteří nevědí, tato operace proběhla v říjnu 2022, kdy donutila hráče k migraci do EA. Pokud jste také naštvaní touto změnou a nevíte o procesu aktualizace Sims 4, pak jsme tu, abychom vám pomohli. V této příručce vás provedeme jednotlivými kroky, abyste se snadno ponořili do nového obsahu.

Jak si mohu stáhnout aktualizaci New Sims 4 v aplikaci EA?

Jak si mohu stáhnout aktualizaci New Sims 4 na EA App

Chcete-li aktualizovat Sims 4 v aplikaci EA, budete muset zamířit do Nabídka nastavení> Ke stažení > zapněte možnost Aktualizovat hry automaticky. Pro lepší pochopení se podívejte na níže uvedené kroky, kterými je třeba projít, a budete připraveni jít.

  • Nejdřív pokračujte a zahájit klientská aplikace EA.
  • Dále klikněte na 3 vodorovně řádky umístěné v levém horním rohu obrazovky.
  • Poté stačí kliknout na Nastavení volba.
  • Poté vyberte ikonu Ke stažení Karta.
  • A na kartě Aktualizace uvidíte Aktualizujte hry automaticky přepínací tlačítko, zapnout.
  • Odtud mohou hráči dokonce zapněte možnost Povolit stahování na pozadí možnost, pokud chtějí.

A je to, nyní se automaticky stáhne nejnovější aktualizační patch hry Sims 4. Mnoho hráčů však také hlásilo, že proces stahování je přerušován. V tomto případě doporučujeme před stažením aktualizace deaktivovat všechny mody třetích stran. Je to proto, že podle týmu EA mohou spuštěné mody způsobit hře problémy.

Zajímavé:  Jak rychle získat body štěstí v Sims 4.

To je vše, co potřebujete vědět o tom, jak aktualizovat Sims 4 v aplikaci EA. Když jste zde, podívejte se na seznam nových položek, které uvidíte v Aktualizace pro kojence. Podívejte se také na způsoby, jak získat bezplatné rozšiřující balíčky.

Než začneme, znáte význam slova Suraj? Znamená to Slunce a stejně jako to vám pomohu rozjasnit váš herní zážitek tím, že vám poskytnu tipy a triky pro vaše oblíbené hry. Také rád hraji Valorant a RPG.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»