News

Jak změnit polohu podlahy v The Sims 4

S novými funkcemi přichází nejen pozitivní herní zážitek. Stává se, že ve shonu při tvorbě hry vývojáři zapomenou na to hlavní, co se stalo se SIMS 4. Téměř kompletně změněný konstrukční systém se hráčům zdál mnohem pohodlnější a praktičtější než ten starý, ale má také nějaké problémy. Mnoho uživatelů má triviální otázku — jak otáčet objekty v SIMS 4? Jak se ale ukázalo, je to velmi relevantní, protože nová mechanika hry skutečně nutí hráče opustit své obvyklé ovládání, což mnoho lidí mate.

Jak již bylo zmíněno výše, článek bude ve čtvrtém díle SIMS věnován problematice rotujících objektů a v tomto ohledu odhalování drobných triků.

Způsoby otáčení objektů v The Sims 4

Pro pohodlí hráčů bylo vytvořeno několik metod otáčet objekty ve hře SIMS 4. Každý si tak může vybrat pro sebe nejpohodlnější metodu, která výrazně urychlí situaci doma. Stojí za zmínku, že polohu objektů můžete měnit pouze v konstrukčním režimu. Samozřejmě existují výjimky, například talíře lze v životním režimu snadno přemisťovat po domě, ale nyní mluvíme konkrétně o nábytku a dalších dekorativních prvcích.

První cesta — standardní a je ve hře přítomen již od prvních dílů. Zahrnuje otáčení objektů pomocí počítačové myši. Stačí vybrat požadovanou položku, podržet levé tlačítko myši a otočit ji. Objekt se tedy bude otáčet ve směru, který si hráč přeje. Rychlé a pohodlné!

Druhá cesta zahrnuje otáčení předmětů pomocí klávesnice. Počítalo se s tím, že někteří uživatelé mohou hrát přes notebook, a tak vznikla racionální náhrada otáčení pomocí počítačové myši. Chcete-li otáčet objekty pomocí klávesnice, budete potřebovat tlačítka jako «» — otočení doprava.

Zajímavé:  Kde najít nemocnici v The Sims 4.

Malý trik

Téměř každý hráč se setkal s problémem, kdy kvůli „mřížce“ není možné umístit ten či onen předmět na požadované místo. Ve skutečnosti se to dá vyřešit velmi jednoduše. Pokud vyberete objekt v konstrukčním režimu a podržíte-li stisknutou klávesu Alt, začnete jej otáčet nebo posouvat po místnosti, můžete jej snadno umístit mimo mřížku, jak si vaše srdce přeje.

Podívejte se na video: stavění v SIMS 4 a otáčení objektů

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»