News

Která kariéra v The Sims 4 vydělává více?

V The Sims 4 jsou tři kategorie zaměstnání, z nichž každá má své vlastní charakteristiky. Některá povolání, jako je lékař, vyžadují, aby váš Simík byl fyzicky přítomen na pracovišti a měl vliv na hru. Jiné profese však nevyžadují návštěvu pracoviště a jsou vykonávány doma, nebo Sim na několik hodin zmizí, jak se to děje v kuchařské kariéře.

Když ve své kariéře v The Sims 4 dosáhnete určité úrovně, budete požádáni, abyste si vybrali jednu ze dvou kariérních cest. Stojí za zmínku, že ne všechna povolání ve hře nabízejí stejnou volbu jako kariéra lékaře. Někdy může jedna kariérní pobočka nabízet vyšší platy ve srovnání s jinou. U prací na koncertech, jako je interiérový design nebo herectví, závisí výdělky na počtu odehraných koncertů. Tímto způsobem vás hra vybízí k dokončení více koncertů, abyste zvýšili svůj příjem.

Wasteland Challenge: Jak dobře znáte svět Falloutu?
10 otázek
Odpovím na všechno!

Je důležité si uvědomit, že v The Sims 4 se hratelnost nezaměřuje pouze na povolání, ale také na další aspekty života Simíků, jako je stavba a zdobení domů, navazování vztahů s ostatními Simíky a dosahování osobních cílů. Profese představují jen jednu z možností rozvoje virtuálních postav v této vzrušující hře.

Občanský plánovač, botanik a tři další práce, které si můžete vybrat v The Sims 4

5. Civil Planner (Civic Designer) ~ 14,000 XNUMX $/týden

Rozšiřující balíček Eco Lifestyle zahrnuje kariéru Civic Designer. Pokud máte zájem o rozvoj plánů, jak učinit vaši komunitu šetrnější k životnímu prostředí, nebo se vám líbí myšlenka recyklace a výroby, je to kariéra pro vás. Dělí se na dvě větve: Občanský plánovač a Zelený technik.

Zajímavé:  Jak ručně nainstalovat aktualizaci Sims 4.

Na 10. místě by The Civic Planner vydělal 350 $ za hodinu, což odpovídá 3,500 14,000 $ za den nebo 10 XNUMX $ za týden. Sim bude pracovat čtyři dny v týdnu jako hlavní plánovač města na XNUMXhodinovou směnu. Mějte na paměti, že váš Simík bude většinu dne mimo kvůli dlouhé směně.

4. Botanik (zahradník) ~ 14,700 XNUMX $/týden

Balíček Seasons Expansion Pack obsahuje Kariéru zahradníka. Hodinu před začátkem směny můžete jít do práce nebo pracovat z domova. Na čtvrté úrovni se tato kariéra rozšiřuje na botanika a květinového návrháře. První vyžaduje zahradnické dovednosti a druhý vyžaduje dovednost aranžovat květiny.

Bohužel existuje jen jedno odvětví, které dobře platí, a to je botanik. Když dosáhnete úrovně 10, budete pracovat na sedmihodinové směny, pět dní v týdnu. Vaše odměna bude 420 $ za hodinu. Jinými slovy, to je 2 940 $ za den nebo 14 700 $ za týden v Sims 4.

3. Mezihvězdný pašerák (astronaut) ~ 14,868 XNUMX $/týden

Být astronautem je jednou z nejvíce vzrušujících prací v The Sims 4. Většinu času budete navštěvovat vesmír a komunikovat s mimozemšťany. Vzhledem k tomu, že Vetřelci jsou nepředvídatelní, vy se jako Kotel občas ocitnete v legračních nebo děsivých situacích.

Interstellar Smuggler a Space Ranger jsou dvě větve této kariéry. Pokud chcete prozkoumat prostor a zároveň si dobře vydělat, první možnost je nejlepší. Na úrovni 10 budete pracovat devět hodin denně, čtyři dny v týdnu. Hodinová sazba je 413 USD nebo 3,717 14 USD za den. To znamená, že s touto kariérou Sims 868 můžete vydělat až 4 XNUMX $ týdně.

2. Stylista (influencer) ~ 15,000 XNUMX $

Pobočka Style Influencer Career se překvapivě vyplatí mnohem více než pobočka Trend Setter. Obě profese vyžadují k postupu různé dovednosti, jako je psaní, malování a charisma. Jsou z velké části stejné, ale pobočka Stylist otevírá několik interakcí až do té poslední.

Zajímavé:  Jak povolit rozmary v The Sims 4.

Pobočka Stylist bude dostupná, jakmile dosáhnete šestého místa v kariéře Style Influencer. Když dosáhnete hodnosti 10, musíte svého Simíka přimět pracovat pět dní v týdnu šest hodin denně. Dostanete zaplaceno 500 $ za hodinu, což je 3 000 $ za den nebo 15 000 $ za týden v Sims 4.

1) Důstojník (vojenský) ~ 16,880 XNUMX $

Do The Sims 4 Strangeville bylo při vydání přidáno mnoho nových funkcí. Vojenská kariéra je jednou z nich. Tato kariéra má v současnosti nejvyšší odměnu ze všech kariér. Má dvě větve a když dosáhnete úrovně šest, můžete si vybrat kteroukoli z nich, protože obě dostanou stejnou výplatu.

Důstojnická větev je první. Musíte pracovat osm hodin denně, pět dní v týdnu. Vlákno Secret Operator také trvá osm hodin, ale pouze čtyři dny v týdnu. Vyděláte 422 $ za hodinu na obou místech nebo 3,376 16 $ za den. To odpovídá týdennímu platu důstojníka Sims 880 ve výši 4 $.

V The Sims 4 je mnoho zajímavých kariérních možností, ale tyto vám dají nejvíce peněz za váš čas.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»