News

Jak poslat mimozemské dítě zpět Sims 4

wikiHow je wiki, což znamená, že mnoho našich článků je napsáno více autory. Tento článek byl upraven a vylepšen dobrovolnými autory během vytváření tohoto článku.

Počet zobrazení tohoto článku: 35 176.

Vetřelci byli znovu uvedeni do hry s rozšiřujícím balíčkem Seasons pro The Sims 3! Hraní s těmito mimozemskými tvory je zábavné a vzrušující, ale nejprve musíte jednoho z nich najít! V tomto článku najdete tipy a triky, které se vám budou hodit při únosu mimozemšťany. Základní šance na únos jsou 2 %.

Kupte si dalekohled v nákupním režimu. Budete na něj moci kliknout a kliknout na „Stargaze“ nebo „Watch“ v závislosti na denní době. Pokud má váš Simík dovednost Logic, bude také schopen prohledávat galaxii. Každá z těchto akcí zvýší vaši šanci na únos mimozemšťany o 13 %.

Nasbírejte co nejvíce vesmírných kamenů. Určitě si je dejte do zavazadla. Až dva kameny zvýší vaši šanci na odcizení o 37,5 % každý.

Počkejte. Než přijdou, trvá to. Pokud máte v rodině dalšího Simíka, hrajte za něj. Určitě se ale vraťte na původní oddělení! První dva kroky již zvýšily šanci na únos na 90 %, ale stále existuje šance, že vaše šance nebude ukradena. Tato šance se však každý den resetuje.

Když mimozemšťané dorazí, uvidíte nad hlavou svého Simíka jiskřivá světla a oni přestanou to, co dělali, aby „Podívejte se na tu podivnou anomálii“.

Nyní byl váš Simík unesen! Po dobu 12 hodin bude mít negativní náladový let „Kidnapped“. Pokud je váš Simík neokultní postava, může mít následně náladu „Neočekávaný zisk“. To znamená, že otěhotněl. Chcete-li otěhotnět svého Simíka, uložte před ukončením Moody Kidnapped a znovu načtěte, pokud se Moodlet nezmění na Neočekávaný zisk.

Zajímavé:  Jak vyrobit pirátské Sims 4 z licence.

Problém s dokončením scénáře ALIENS STOLEN MY PARENTS

Hrdina

Prosinec — datum poslední úpravy Prosinec od Dedudamolu

Po splnění všech cílů scénáře „MIMOMOŘSKÉ UKRADLI MÉ RODIČE“ jsem narazil na problém: unesení Simíci se nevrátili, když dítě vyrostlo. Zkusil jsem počkat několik herních dní, několikrát jsem to přehrál, ale postavy stále uvízly v králičí noře zvané „mimozemský únos“. Co se týče modů, používám pouze nejnovější verze MC Command Center a NPC Control, hra je také aktualizována na nejnovější verzi.

Návrh písma byl obnoven na výchozí

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»