News

Jak si rezervovat výlet v The Sims 4

Zajímá vás, jak provést vesmírnou misi Sims 4? Pak máme vaše záda. The Sims 4 vám dokonce umožní poslat své Simíky do vesmíru.

Shubhendu Vatsa
Zveřejněno: 27 2023:05

Přemýšlel jak provést vesmírnou misi Sims 4? Pak máme vaše záda. The Sims 4 je široce oblíbená sociální simulační videohra, která vám umožní začít virtuální život, kde můžete být, čím chcete. Můžete měnit své vlastnosti, budovat vztahy s ostatními simíky nebo dokonce cestovat a prozkoumávat vesmír.

Ano, slyšeli jste správně. Sims 4 se v posledních letech dočkala spousty nového obsahu a funkcí a vývojáři dokonce přidali možnost vydat se do vesmíru, což znamená, že můžete prozkoumat a vyrazit za hranice své domovské planety.

Do vesmíru se můžete zapřáhnout téměř denně a navíc vám nabízí několik odměn, které jsou jen součástí celé zábavy. Pokud si nejste jisti nebo prostě nemáte ponětí, jak se dostat do vesmíru, tady je jak provést vesmírnou misi Sims 4.

Jak udělat vesmírnou misi The Sims 4

Cestování do vesmíru není tak těžké, jak by se v Sims 4 očekávalo, a abyste mohli splnit vesmírnou misi Sims 4, vše, co musíte udělat, je:

Jak udělat vesmírnou misi The Sims 4

  1. Vyberte si kariéru astronauta. Sims 4 má na výběr celou řadu profesních cest a můžete si vybrat, zda se stanete spisovatelem, lékařem a dokonce i astronautem. Důrazně se doporučuje vybrat si astronauta.
  2. Kupte si odpalovací rampu vesmírné lodi. Jakmile budete mít svou kariéru vyřešenou, budete si muset koupit vesmírnou loď, abyste mohli letět do vesmíru. Nejprve si musíte koupit odpalovací rampu vesmírné lodi. Přejděte do režimu Build Mode, vyberte „Activities and Skills“ (Aktivity a dovednosti) a poté se rozhodněte koupit Steampunk Flyamajig za 5,000 XNUMX Simoleonů a umístěte jej na svou zahradu, kdekoli je dostatek místa.
    Vesmírná loď Sims 4
  3. Utraťte 1,000 XNUMX Simoleonů na stavbu vesmírné lodi. Po zakoupení odpalovací rampy pro vaši vesmírnou loď si budete muset postavit svou vesmírnou raketu. Můžete ji postavit tak, že vyberete platformu vesmírné rakety a stisknete tlačítko Sestavit za 1,000 XNUMX Simoleonů. Volitelně můžete zvýšit schopnost raketové vědy postavením raketové lodi. Zvýšení této dovednosti zlepší rychlost stavby a odemkne nová vylepšení na raketové lodi.
  4. Vylepšete svou vesmírnou loď Než vzlétnete do vesmíru, důrazně doporučujeme upgradovat svou raketovou loď. Je to pro vaši vlastní bezpečnost. Nejprve upgradujte stabilizátor.
  5. Vyberte Rocket Ship a prozkoumejte vesmír. V tomto okamžiku vám budou vesmírné mise k dispozici. Budou zobrazeny jako vyskakovací textová pole vybírejte si vlastní dobrodružství a vy budete muset učinit správná rozhodnutí, abyste mohli postupovat a plnit vesmírné mise.
    Postavte si vesmírnou loď
Zajímavé:  Jak zakázat MovoObjects v The Sims 4.

Můžete maximalizovat svou raketu, jít na různé mise a prozkoumat různá místa. To je asi tak všechno jak provést vesmírnou misi Sims 4. Pro více máme návody týkající se toho, jak změnit své vlastnosti a všechny podvody ve vztahu. A jako vždy si můžete prostudovat příslušné odkazy níže.

Twinfinite podporuje naše publikum. Když nakupujete prostřednictvím odkazů na našich stránkách, můžeme získat malou provizi pro partnery. Přečtěte si více

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»