News

Jak upravit město v The Sims 4

Pro The Sims 4 byl vytvořen editor otevřeného světa

Velikost světa stačí na vybudování dostatečně velkého města.

Pro The Sims 4 byl vytvořen editor otevřeného světa

V The Sims 4 mohou hráči stavět domy a zdobit pozemky, ale to je tak vše: ve hře si nemůžete vytvořit vlastní město. Modder pod přezdívkou Arnie se to rozhodl napravit.

Po vypuknutí pandemie nového koronaviru měl Arnie, který pracoval ve filmovém průmyslu, spoustu volného času. Rozhodl se jej použít k vytvoření editoru, který mu umožňuje vytvářet vlastní světy v The Sims 4.

Editor vyvinutý Arniem funguje přímo ve hře samotné. Jeho rozhraní se blíží standardnímu editoru The Sims 4, ale místo uspořádání sedadel hráči staví silnice, mění krajinu a pěstují stromy.

Pomocí editoru můžete vytvářet místa o ploše až 562500 XNUMX buněk. V rámci svých světů mohou hráči dělat téměř cokoli: mohou například vytvořit vodní svět nebo postavit celé město.

Kromě vytváření scenérií, úprav krajiny a umísťování orientačních bodů vám editor umožňuje vytvářet vlastní úkoly. Soudě podle demo hry se zatím bavíme o docela základních misích.

Arnie se nyní připravuje na vydání editoru v předběžném přístupu. Nejprve bude editor dostupný pouze pro jeho předplatitele Patreonu.

Zajímavé:  Jak spustit Orange na pirátské verzi The Sims 4.
Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»