News

Jak změnit celý svůj obličej v Sims 4

Cheat CAS Full Edit Mode (Create a Sim in Sims 4 (2024)

CAS Full Edit Mode Cheat

CAS Full Edit Mode Cheat

K úpravě oděvních outfitů a účesů se většinou dostanete pouze kliknutím na zrcadlo, ale někdy je to prostě málo. Pokud chcete mít možnost upravovat styl chůze, aspirace, vlastnosti, vztahový stav, typ těla nebo dokonce věk svého Simíka, pak je režim úplných úprav Sims 4 tím modem, který potřebujete.

Úplný režim úprav CAS Sims 4

Tento režim úprav casu je jediný způsob, jak upravit simíky a další položky v simverse. Vše, co musíte udělat, je povolit cheaty ve vašem herním zařízení, což může být cokoliv, PC, Xbox One nebo Ps4. Pokračujte ve čtení článku, abyste věděli, jak stáhnout a hrát CAS fulleditmode.

Vše, co musíte udělat, je podržet klávesy CTRL a SHIFT a stisknout C, abyste povolili nové cheatové příkazy pro sims 4. Na obrazovce se zobrazí vyskakovací příkazová konzole, která vám pomůže zadat cheatové kódy, které chcete fungovat. Také mějte na paměti, že byste si museli stáhnout CAS úplný režim úprav, abyste mohli používat cheaty pro úpravy.

Zajímavé:  Jak se naučit magii v Sims 4.

Publikum pro Sims 4 je velmi rozmanité; sahá od teenagerů po dospělé. Chlapci a dívky všech věkových kategorií a profesí jsou v úžasu z této skvělé hry. To je důvod, proč všechny mody musí být kompatibilní se všemi druhy herních zařízení, například PC, Xbox One a Ps 4. Vytvořili jsme podrobný seznam se všemi informacemi pro načtení tohoto modu –

Cheat CAS Full Edit Mode (Vytvořte Simíka v Sims 4

cheat na Sims 4 CAS

Po dokončení výše popsaného procesu můžete také využít cheat na nový sims 4 cas. Všechny jsou uvedeny níže —

  • Posuňte a klikněte na zem:- Můžete teleportovat svého simíka kamkoli chcete, aniž byste museli fyzicky překonávat vzdálenost tím, že provedete cheaty pro malé sims 4 cas. Není to splněný sen? Bohužel nežijeme ve světě simů.
  • Shift a klikněte na poštovní schránku:- Stisknutím klávesy Shift a současným kliknutím na poštovní schránku můžete smazat všechny e-maily. To znamená, že můžete vyprázdnit poštovní schránku a vrátit ji do výchozího nastavení pomocí tohoto cheatu na sims 4 cas.
  • Shift a klikněte na libovolný objekt:- Nastavení objektu můžete vrátit zpět na výchozí stisknutím klávesy Shift a kliknutím na objekt. Můžete vyčistit špinavé věci nebo dokonce zašpinit ty čisté.
  • Shift a klikněte na Sim:- Simíky do své rodiny zařadíte také stisknutím klávesy Shift a kliknutím na tuto postavu. Rozpad motivu můžete zakázat, aby se jeho motivy nezměnily, nebo je můžete povolit, pokud se účel výrazně zlepšuje.

CAS cheaty pro PC

  • Sims 4 běží hladce na stolních počítačích. Nejprve musíte otevřít příkazovou konzoli, ve které budete cheaty psát.
  • Stiskněte klávesy CTRL + SHIFT a stiskněte C na klávesnici.
  • Nyní musíte zadat cheat ‘testing cheaty pravda‘ v konzole a poté zadejte ‘cas.fulleditmode’ pro povolení cheatů.
  • Nyní klikněte na svou sim a stiskněte klávesu Shift, dokud se na obrazovce nezobrazí možnost ‘Upravit v CAS’.
Zajímavé:  Jak vytvořit kód pro dospělé Sims 4.

CAS cheat pro Xbox One

  • Prvním krokem je přidržet stažené nárazníky, což jsou L1, L2, R1 a R2.
  • Stisknutím těchto nárazníků se na obrazovce vytvoří cheatové okno, do kterého můžete zadat cheatové příkazy.
  • Zadejte ‘testingcheats true’ z ovladače/klávesnice a poté zadejte ‘cas.fulleditmode’.
  • Chcete-li odstranit cheatové okno, musíte zavřít všechny nárazníky.
  • Nyní pokračujte kombinací ‘B+A’ a ujistěte se, že B je stisknuto jako první.
  • V pravé horní části obrazovky si všimnete možnosti ‘Upravit v CAS’.

Sims 4 CAS cheaty: Ps4

  • I v PS4 byste měli držet stisknuté nárazníky L1, L2, R1 a R2.
  • Tím se spustí příkazové pole na herní obrazovce.
  • Stiskněte klávesu X a napište text ‘testingcheats true’ stejně jako předtím.
  • Nyní zadejte „cas.fulleditmode“, abyste aktivovali režim úprav.
  • Zavřete konzolu přidržením všech nárazníků dolů.
  • Nakonec stiskněte O+X a ujistěte se, že nejprve stisknete O.
  • Objeví se možnost ‘Upravit v CAS’.

Cas Full edit Mode: Vždy zapnuto

V této aktualizaci nemusíte znovu restartovat hru a provádět celý proces testování, zda zahřívání casu funguje nebo ne. Tato verze vám ušetří čas a námahu a můžete snadno přepínat domácnosti a volně cestovat.

Nejpohodlnější metodou je použít „Always Testingcheats true“ pro bezproblémové úpravy vašich simíků.

Museli byste si stáhnout soubor .ts4script a zkopírovat jej do složky mods. Nyní jednoduše nainstalujte mod a používejte jej jako obvykle, a všimnete si, že se ve hře automaticky spustil cas.fulleditmode Sims 4.

V případě, že jste nepovolili modifikace skriptů, můžete klikněte na Možnosti>Možnosti hry>Další>Mody skriptů.

Co dělat, když CAS Fulleditmode nefunguje?

Toto je běžná chyba v cheatových kódech Sims 4. Většina hráčů čelí problému, že rodiče a děti jsou po použití tohoto modu nastaveni jako sourozenci.

Zajímavé:  Jak spustit The Sims 4 přes torrent.

Pokud čelíte stejné obtížnosti, ujistěte se, že zkoušíte ‘testingcheats true’ a poté stiskněte klávesu Shift a klikněte na postavu, kterou chcete upravit. Na obrazovce se objeví možnost ‘Upravit v CAS’. Doufejme, že vaše úpravy nyní poběží hladce bez jakýchkoliv závad na vybrané SIM kartě.

CAS.fulleditmode: Závady a jak je opravit

Z nějakých neznámých důvodů nemusí cheaty na sim v režimu úprav fungovat s nejnovějšími opravami. Ale nebojte se, jsme tu, abychom zachránili den pomocí následujících tipů –

  • Ujistěte se, že vaše rodina je mimo současný svět, a poté přejděte na možnosti správy domácnosti.
  • Nyní klikněte na rodinu a v sekci tužky vyberte ‘upravit’.
  • Vyberte možnost „nový sim“ a poté klikněte na „Hrát s genetikou“ z možností kliknutí CAS
  • Posledním krokem je změnit vztah k „sourozenci“ a poté vybrat možnost „randomizovat myšlení“.

Vznikne tak jednovaječné dvojče, které bude zcela upravitelné. Museli byste však přidat zpět veškeré oblečení, vlastnosti a aspirace. Můžete se také rozhodnout smazat předchozího simíka a pokračovat v hraní s upraveným.

Jak upravit Simíky v Sims 4

Zde poskytujeme návod krok za krokem, jak upravit svou postavu při používání sims 4 a vytvořit sim cheat kód –

  • Stiskněte kombinaci «CTRL+SHIFT+C» a přinést cheat konzoli.
  • Zadejte příkaz ‘testingcheats true’ a stiskněte Enter.
  • Po zadání stiskněte klávesu Enter ‘cas.fulleditmode’
  • Vyberte simíka, kterého chcete upravit, a stiskněte kombinaci ‘Shift+click’.

Často kladené otázky

Jak provedu úplný režim úprav v CAS?

Chcete-li upravit režim cas, můžete jednoduše použít kombinaci cheat konzole ‘Ctrl+shift+c.’ Umožní vám to provést změny, které chcete ve své postavě.

Jak upravíte těhotnou SIMku v CAS?

Nejprve musíte zadat „cas.fulleditmode“. Nyní budete muset použít editor ‘vytvořit sim’, abyste zaručili všechny úpravy těhotné simky.

Zajímavé:  Kde můžete chytat kobylky v The Sims 4.

Co znamená upravit v CAS?

To znamená, že nyní můžete upravit tělo a rysy obličeje svého simíka podle svého přání.

Jak můžete upravit vztahy v sims 4 CAS?

Nejprve vyberte mod CAS a poté klikněte na tlačítko označené ‘Upravit vztahy’. Toto je jednoduchý a účinný způsob, jak změnit vztahy ve hře Sims 4.

Jak můžete zapnout úplný režim úprav v sims 4?

Chcete-li automaticky zapnout režim úprav, musíte stisknout kombinaci ‘shift+ctrl+c.’

Proč investovat do čističky vzduchu?

Úplný režim úprav Sims 4 je nutností z několika důvodů. Hlavní je, že pokud se vám na sobě něco nelíbí, můžete to vždy změnit, pokud budete dostatečně tvrdě pracovat. Platí to v reálném světě i ve světě sims. Přečtěte si výše uvedený článek a získejte know-how.

Komunita Sims je dobře známá svým vlastním obsahem. Pokud máte zájem o přizpůsobení své postavy pomocí modů, jako je ten výše uvedený, měli byste si pro svou hru rozhodně stáhnout balíčky cc.

Внешний вид

Kliknutím na tvář Simíka změníte vzhled své postavy. V tomto ohledu hra poskytuje obrovské množství možností. Vzhled si můžete vybrat z řady předdefinovaných (seznam vpravo) nebo zadat režim podrobné úpravy a ručně upravit vzhled.

Změna postavy

Nejprve se podívejte na celé tělo svého Simíka. Můžete změnit velikost určitých jeho částí: boky, tele, pasu, ruce a tak dále. Chcete-li to provést, klikněte na požadovanou část těla a přetáhněte kurzor doprava nebo doleva.

člověk

Nejprve se rozhodněte podle odstínu pleti. Můžete si vybrat mezi šestnácti typickými tóny (od bílé po tmavou) a dvěma neobvyklými – zeleným a modrým. Níže si můžete vybrat jeden z předdefinovaných tvarů obličeje. Poté jej můžete změnit kliknutím na jednotlivé prvky nebo přechodem na režim podrobné úpravy (viz. níže).

Zajímavé:  Jak vstoupit do The Sims 4 bez původu.

Velikost určitých obličejových prvků lze změnit. Chcete-li to provést, klikněte kurzorem na část obličeje, kterou chcete upravit.

Tam můžete také měnit tvar jednotlivých prvků obličeje. Můžete si například přizpůsobit formulář nos, lebky, tváře, brada, změna oči (včetně barvy zornice) atd.

Odstavec «rysy kůže» umožňuje přidat další prvky: vrásky, mateřská znaménka, pihy atd.

vlasy

Další záložka je zodpovědná za vzhled a barvu vlasů. Účesy jsou rozděleny do tří kategorií: krátký, Průměry и dlouho. Vybrat si můžete z více než deseti barev na vlasy.

pokrývka hlavy

Můžete si také vybrat klobouk pro svého Simíka. Jsou rozděleny do tří kategorií: s okraji, bez hranic и basebalové čepice. Pak nebudete muset ke každému kostýmu přidávat klobouk.

Аксессуары

Zde si můžete vybrat příslušenství: náušnice, brýle jakož i náhrdelníky. Sortiment je poměrně řídký (hlavně v případě mužů), ale i tak najdete zajímavé věci.

Make-up

Posledním prvkem, který můžete změnit, je váš make-up. Můžete přidat ke svému Simovi (včetně mužů) oční make-up, oční stíny, oční linky, a v případě žen — také ruměnec и rtěnku.

Detailní režim úprav

Ikona režimu podrobných úprav je vlevo. Kliknutím na něj přejdete do speciálního editoru, ve kterém můžete s velkou přesností upravit mnoho prvků obličeje. Chcete-li změnit prvek, musíte na něj kliknout a přetáhnout jej požadovaným směrem.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»