News

Jak používat pozice v Sims 4 pro woohoo

Body Selector je základní funkcí WickedWhims, která uživatelům umožňuje vybrat části těla, které budou Simíci používat. Každý tvůrce je schopen přidat své tělové mody, aby je bylo možné vybrat v Body Selector, a každý uživatel si může vybrat cokoli na libovolném Simovi, který chce.

klikněte na libovolného Simíka a přejděte na Wicked -> Personalizace -> Body Selector

Výchozí možnosti voliče těla

WickedWhims přichází se sadou výchozích možností, jejichž cílem je co nejvíce odpovídat vzhledu hry, toto jsou výchozí možnosti. Jakýkoli mod, který nepodporuje Body Selector, ale je nativním přepsáním (výchozí náhrada), lze použít výběrem možnosti Native.

Výchozí možnost

Výběr ‘Automaticky‘ pro jakoukoli část těla v nabídce Body Selector bude mít za následek použití výchozí části těla WickedWhims. Tyto části obecně nejsou přepsány jinými mody, aby nabízely výchozí možnost.

Všimněte si, že ačkoli to není běžné, tvůrci modů mohou a mohou přepsat výchozí nastavení WickedWhims.

Nativní možnost

Výběr ‘Domácí‘ pro jakoukoli část těla v nabídce Body Selector bude mít za následek použití původní části těla (vyrobené Maxis/EA), která je ve výchozím nastavení přepsána WickedWhims a zobrazí se jako výchozí WickedWhims.

Jakékoli modifikace, které jsou „přepsáním“ nebo „výchozím nahrazením“, budou automaticky převedeny na možnost „Nativní“. Chcete-li použít možnost ‘Native’, když mod není přímo podporován Body Selectorem, ale přichází jako „Override“ nebo „Default Replacement“.

Zajímavé:  Jak vypnout rady v The Sims 4.

Současně je možné použít pouze jedno „přepsání“ nebo „výchozí výměna“. Hra přichází pouze s jednou možnou částí těla pro každý typ Simíka. Chcete-li použít více, musíte použít systém výběru těla, který rozšiřuje možnosti těla pro Simíky.

Pokud jste tvůrce modů, který vyráběl části těla pro Simíky, můžete sledovat Podpora pro vlastní CAS díly výukový program pro přidání podpory pro volitelné části těla.

Typy voličů těles

výběr těla koláč.png

Tento Sim Body Selector

Tento Sim Body Selector upraví tělo kliknutého Simíka. Jakékoli změny provedené na tomto Simíkovi přepíší efekty Výběr těla všech Simíků a Náhodný výběr těla Simíků. Části, které lze změnit, závisí na nastavení pohlaví Sim CAS.

Volič těla všech Simíků

Volič těla všech Simíků upraví těla všech Simíků na světě, která odpovídají nastavení pohlaví CAS Simíka, na kterého kliknete. Například při otevření Výběru těl všech Simíků kliknutím na Simíka budou změny uvnitř Výběru těl všech Simíků ovlivněny pouze Simíky.

Každý nový Simík, který je přidán do světa, bude následovat to, co je nastaveno uvnitř Volič těla všech Simíků.

Náhodný výběr těla Sims

Náhodný výběr těla Sims upravuje těla náhodně vybraných Simíků ve světě, která odpovídají nastavení pohlaví CAS Simíka, na kterého kliknete. Například při otevření Výběru těla Náhodného Simíka kliknutím na Simíka budou změny uvnitř Výběru Těla Náhodných Simíků ovlivněny pouze Simíky.

Vícenásobným výběrem náhodné části těla se zvýší počet Simíků, kterým je tato část aplikována. Jakékoli změny provedené pomocí Náhodného výběru těla Simíků přepíší efekty Výběru těla Al Sims.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»