News

Kde hledat mody pro domy Sims 4

Do které složky mám umístit mody pro místnosti (kde je sada nábytku, např. ložnice atd.) ve formátu místnosti v Sims 4?

Díval jsem se na stránky, ale píšou jen o modech a složkách tray.

Hlasujte pro nejlepší odpověď

Jaké další složky potřebujete?
Mody (dodatečné materiály i scénáře) jsou umístěny ve složce Mods
Vytvořeno pomocí herních nástrojů (Simové, domy, pokoje) — ve složce Zásobník
Pokud se podíváte na rozšíření, pak mody zahrnují soubory package a ts4script (plus soubor Resource.cfg — a skutečnost, že se uvnitř složky vytvářejí samostatné komplexní mody).
soubory běžně používaných formátů (text nebo html, které byly v archivech s mody) nikam nejdou: nejsou pro hru. ale pro hráče.
Všechna (nebo téměř všechna) další nepochopitelná rozšíření jdou do složky Tray (je tam spousta rozšíření, nepamatuji si je všechny, abych byl upřímný).

Právě jsem zkontroloval rozšíření pokoje. toto jsou soubory knihovny — a jdou do zásobníku.
!! Poznámka: složka Tray nepodporuje vytváření podsložek. Musíte do něj přesně umístit složky, aniž byste tuto horu rozdělovali na podsložky (hra jednoduše neuvidí jejich obsah). Totéž platí pro složku pro ukládání.
Některé mody vytvářejí podsložky například ve složce saves. Není třeba se jich dotýkat. Neodstraňujte ani nepřidávejte do nich nové soubory (mody tam ukládají další informace — například o zvláštních charakterových vlastnostech obyvatel města)

Související dotazy

O zenu

Zen

Zen je obsahová platforma s aktuálními zprávami, videi a texty od oblíbených bloggerů. Každý den zde miliony lidí sledují obsah na různá témata: od her po cestování, od krásy po technologie. A chytré algoritmy doporučují publikace s ohledem na zájmy uživatelů

Zajímavé:  Jak získat odměnu v The Sims 4 Cesta ke slávě.

Vždy zde najdete to, co je pro vás to pravé: statisíce autorů sdílejí každý den příspěvky, články, videa a krátká videa. A chytré algoritmy přizpůsobí zdroj vašim zájmům

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»