News

Jak si vzít Peršany ve hře Sims 4

Jak založit rodinu v Sims 4

Série her Sims je postavena na řízení nejen jednotlivých postav, ale i celých rodin, které tvoří máma, táta a další členové. Začátečníci nevědí nic o správném vytvoření skupiny postav (rodiny) ve hře, což vyvolává mnoho stejných otázek na tematických fórech a ze strany „staromilců“ — nepochopení a lhostejnost. Po přečtení našeho článku se každý naučí, jak založit rodinu a správně ji spravovat.

Vytvoření rodiny

Obecně platí, že rodina se tvoří ve fázi vytváření postavy. Poté si uživatel může vybrat budoucí obyvatele domu, včetně dětí a příbuzných. O této možnosti nebudeme mluvit, protože je základní a v podstatě nemá smysl o ní mluvit — vytvořili jsme si vlastní postavu, přidali další lidi a po vytvoření nového světa jsme dostali požadovaný výsledek. Průvodce se dotkne utváření sociální jednotky přímo během hry. Poznamenejme hned, že existuje mnoho způsobů a každý bude dále diskutován.

Nejprve tedy musíte implementovat svůj svět (město) a poté kliknout na tlačítko „Family Editor“, které se nachází na horním ovládacím panelu mapy. Po aktivaci požadovaného režimu se objeví okno s příslušným názvem. Zde provedeme nezbytná opatření. Kromě toho můžete nejen měnit složení rodiny, ale také přizpůsobovat Simíky, přesouvat obyvatele města z různých domů a vytvářet týmy bez ohledu na současný svět.

Nyní přejdeme k vytvoření rodiny. Aktivujeme speciální okno (předtím vybereme aktivní nebo neaktivní sekci) a poté zadáme potřebné údaje. O manipulaci se složením skupiny si povíme více o něco později, ale stojí za to zvážit další možnosti. Nechybí tlačítka pro odinstalaci rodiny, změnu technických a estetických parametrů. Chcete-li vytvořit rodinu, klikněte na ikonu plus a nakonfigurujte vlastnosti, které vás zajímají (jména, věk, pohlaví, vzhled).

Zajímavé:  Jak se dostat k nehodě v The Sims 4.

Přidání postavy do rodiny

Přidání jednoho Simíka je stejně snadné jako vytvoření party. Zde budeme opět muset použít okno správy rodiny. Menu je skutečně multifunkční, takže se nám v budoucnu bude hodit například smazání rodiny. Po aktivaci příslušné karty musíte nejprve vybrat, zda je rodina aktivní, a poté přistoupit k přidávání nových členů do skupiny.

Chcete-li to provést, klikněte na záložku zájmu s obrázkem požadovaných znaků. Otevře se další okno s přehledem hospodaření konkrétně vybraného týmu. Jediné tlačítko, které je užitečné, jsou „oboustranné šipky“. Pokud na prvek najedete a podržíte myš asi vteřinu, objeví se celkem užitečný popis funkce. Klikněte na tlačítko a přejděte na další stránku, kde se ovládá pohyb postav mezi rodinami. Vybíráme požadované osobnosti, přidáváme je a užíváme si odvedenou práci.

Spojování a oddělování rodin

Je snadné pochopit, že budete muset znovu aktivovat odpovídající dodatečné okno. Požadovanou rodinu kontaktujeme kliknutím na požadovanou ikonu s obrázkem Simíků. Dále přejděte na kartu „Oddělení a sjednocení rodin“. Rozhraní je celkem přehledné, takže to zvládne i začátečník. Z toho hlavního: existují dvě kategorie her a místních postav, a to vývojáři prezentují v jeho doslovném významu. Když vyberete požadovanou záložku, klikněte na osobu a oddělte ji od aktuální skupiny nebo ji naopak připojte.

Mazání rodiny

Chcete-li zcela odstranit rodinu, musíte použít stejné okno pro úpravy. Nemusíme používat další karty, ale existují speciální ikony „klikni a klikni“. Po výběru zájmové skupiny přistoupíme k odinstalaci — „klikněte“ na ikonu s košem a navždy zapomenete na rodinu. Pamatujte, že smazaná data už nikdy nebudete moci obnovit.

Manželské problémy a zahradnické chyby

Schválené rozhodnutí

Simíci se nemohou oženit. Požadovanou akci nelze použít, protože jeden ze Simíků údajně pracuje pro jiného. Ale není tomu tak, jeden ze Simíků byl obecně nezaměstnaný a druhý pracoval v běžné práci. Nemá co dělat. Zkoušel jsem Simíka vyhodit, zkusil jsem Simíka poslat do práce, zkusil jsem je přesídlit — nic nepomáhá. Požadují, abys mě nejdřív vyhodil a pak se oženil. Jak vyhodíte někoho, koho jste nezaměstnali?

Zajímavé:  Jak přidat nový díl The Sims 4 do pirátské verze.

Najednou jsou tam brouci s rostlinami. Ty divoké často nestojí vůbec za nic — Nula, jen občas se nějakým zázrakem najdou takové, které za něco stojí. Rostliny pěstované na zahradě se neprodraží, pokud se přihnojí. Ideální rostliny mají svůj vlastní velmi malý cenový „strop“, po kterém již nejsou dostupné. Dříve rostliny, které hnojivo vůbec nedostávaly, stály tolik.

A NFO teď navenek vypadá, jako by měl zemřít, ačkoliv je ve všech ohledech v pořádku a nic nepotřebuje. To samozřejmě nepřekáží, ale je to trochu nepříjemné.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»