News

Jak mít 2 losy v Sims 4

Mod vám umožní koupit další obytné budovy pro vaši rodinu.

Jak koupit další dům
1.
Přejděte na pozemek, který chcete koupit v režimu výstavby. Změňte jeho typ na «Holiday House».

39872df60345.png

2. Návrat do aktivní rodiny. V nabídce počítače vyberte možnost „Rodina – Koupit rekreační dům“.

5faaf784cf05.png

3. Vyberte požadovaný dům na mapě a kupte jej. Poté bude aktivní Sim okamžitě převeden do zakoupeného domu.

f7d6f89cf357.png

4. Abyste mohli nakupovat předměty ve stavebním režimu, budete muset převést peníze z rodinného rozpočtu. Nákup domů probíhá na základě nákupu v obchodě, takže převod prostředků funguje i zde.

8aa6e758e0d4.png

5. Chcete-li takový dům prodat, vyberte v režimu mapy možnost „Prodat provozovnu“.

c397a88f6367.png

Rekreační dům není hlavním domem. Když se Simíci vrátí domů z práce nebo z komunitního pozemku, vrátí se do hlavní budovy. Do prázdninového domu se můžete dostat jako na kteroukoli jinou stránku prostřednictvím možnosti „Go“ na vašem telefonu. Mezi Simíky v hlavní budově a Simíky v prázdninovém domě můžete přepínat pomocí funkce „Změnit ovládání na“ kliknutím na ikonu Simíka.

Je možné v The Sims 4 koupit dva domy a jak je stěhování implementováno?

Sims 4 je možné koupit dva domy

Čas od času dostávám e-mailem dotazy týkající se různých mechanik a těžkých momentů při hraní videoher. Zvažme, zda je to možné Sims xnumx koupit dva domy? Vývojáři čtvrtého dílu The Sims toto nezajišťoval. V souladu s tím je nemožné poskytnout několik sídel pro vlastnictví jedné postavy.

Nespěchejte se rozčilovat, existují určité triky. Například kupme pár pozemků. Na prvním stavíme dům, kam přestěhujeme rodinu, jejíž je hrdina součástí. Přesouváme se na další pozemek a dáme značku Soukromí Místo, načež realizujeme stavbu druhého sídla.

Zajímavé:  Jak zkontrolovat, zda je povoleno příkazové centrum Sims 4.

Díky tomu získáme jedinečné místo, kde se rodina může volně pohybovat. Ale nezapomeňte, že na veřejném místě budou cizí NPC, se kterými budete muset komunikovat. Ale nebudete se nudit; vždy najdete lidi na zajímavé rozhovory.

rodina sims 4 se stěhuje

Je možné v Sims 4 koupit dva domy a jak přestěhovat rodinu?

Odpovězme na druhou otázku, existuje několik mechanik pro pohyb. Pokud plánujete navštívit nové město, klikněte na ikonu další osady v levém horním rohu displeje.

Při aktivaci herního režimu klikněte na ikonu smartphonu a poté klikněte na položku «Hýbat se». Počkejte na stažení, kde se zobrazí seznam pro výběr dalšího kláštera. Chcete-li pochopit, zda je dostatek kapitálu, věnujte pozornost zvýraznění nemovitostí. Pokud je prázdný pozemek zvýrazněn zeleně, mají Simíci dost peněz.

Jak se vypořádat se starými věcmi The Sims? Prodat nebo nechat architekturu jako záložní možnost.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»