News

Jak přidat hotové veřejné pozemky v The Sims 4

Jak upravit samotné město v Sims 4? Přidejte nové oblasti pro výstavbu a obecně nové kecy

Opravdu udělali nějakou hloupost. V The Sims 2 šlo vše klidně dělat + vymýšlely se všemožné addony jako mazlíčci a podobně. Nešlo to přidat hned do dalšího dílu? Ne, musíte vyjmout funkce, a to by mělo sloužit také jako dlc.

Jiné odpovědi

Co přesně máte na mysli pod pojmem „upravit město“? Jakýkoli prostor lze přestavět podle vašeho vkusu a barvy, co ještě potřebujete?

andreyko andreyevStudent (158) před 8 lety

Jasně jsem napsal v otázce „Ne jak upravit dům a parcely, ale jak upravit město? „Co je tady nepochopitelného? Myslel jsem město, ne parcely.
Opravdu nerad odpovídám jen kvůli bodům.

Kozma Rods Enlightened (29194) Město se skládá z oblastí, které jsou upravovány, co dalšího ve městě chcete upravit?

Jak mohu změnit název města?
.
kurkumaMyslitel (5231) před 7 lety
Pochopil jsem jednu věc — k tomu potřebujete spoustu záplat, které ještě nebyly vynalezeny.

Lituji, že jsem utratil peníze za The Sims 4, je to naprostý nesmysl, a co je nejdůležitější, nic není jasné, není tam to, co je potřeba. Škoda, že jsem si nekoupil The Sims 3. Tam to bylo zajímavější a pohodlnější. A tady, jakmile vyvstanou otázky, abyste pochopili, jak to je, musíte obrátit celý internet naruby (((Govno.

houbyStudent (99) před 6 lety
utratili jste peníze za disk sims 4 nebo na internetu, abyste si jej stáhli?
kurkuma The Thinker (5231) 2 disky s doplňky. strašně zklamaný.
Viktor AksenovStudent (121) před 4 lety
Sims 4 se všemi doplňky — ohnivé téma
Natalia ZubarevováStudent (120) před 3 lety

Zajímavé:  Jak spustit Sims 4 ze složky.

Stáhl jsem si The Sims 4 se všemi doplňky a vše je skvělé! Vše je jasné a srozumitelné, jen někdo neumí hrát

Ne, nemůžeš. Protože v The Sims 4 NENÍ ŽÁDNÝ otevřený svět. Udělali to tak, že na zakreslené mapě města jsou oblasti měst, které zdobí samotní vývojáři, a změnit to v tuto chvíli není možné. Pak nám možná v budoucnu poskytnou nástroj pro vytváření měst podle šablony Sims 4 v samostatném programu.

Velikost grafu můžete změnit pomocí kódu AddLotSiz, šířku a výšku čísel oddělených mezerou. A otevřený svět. Existuje mod Brookheights Open World. Tam si nejprve jako obvykle vyberete svou postavu a pak už nemusíte čekat, až se místo změní

O zenu

Zen

Zen je obsahová platforma s aktuálními zprávami, videi a texty od oblíbených bloggerů. Každý den zde miliony lidí sledují obsah na různá témata: od her po cestování, od krásy po technologie. A chytré algoritmy doporučují publikace s ohledem na zájmy uživatelů

Vždy zde najdete to, co je pro vás to pravé: statisíce autorů sdílejí každý den příspěvky, články, videa a krátká videa. A chytré algoritmy přizpůsobí zdroj vašim zájmům

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»