News

Jak se přestěhovat ke svému manželovi v The Sims 4

Jak se přestěhovat do jiného města, domu, k jiné postavě v The Sims 4?

Hra The Sims 4 si pevně získala srdce fanoušků této série. A to i přesto, že postrádá takové zajímavé doplňky jako „Pets“, „Seasons“, „All Ages“ a mnoho oblíbených funkcí z „The Sims 3“. V nové verzi ale hráči najdou i mnoho zajímavých novinek souvisejících nejen s virtuálním životem samotným, ale také s hratelností.

Zveme vás, abyste si přečetli lekci o hře «Sims 4» o tom, jak přesunout celou rodinu nebo jednu postavu do jiného domu. Koneckonců, nyní existují jiné způsoby, jak to udělat, než v The Sims 3.

Jak přesunout jednu postavu v The Sims 4 prostřednictvím nabídky správy města

Chcete-li to provést, přejděte do nabídky správy města. To lze provést dvěma způsoby: načtením hry od úplného začátku nebo ukončením hry. Dále klikněte na obsazený dům. Zobrazí se nabídka s tlačítky. Vyberte tlačítko Spravovat rodiny. Stejnou konzoli lze vyvolat i jiným způsobem – klikněte na stejnojmenné tlačítko v pravém rohu obrazovky. V okně, které se zobrazí, vyberte rodinu, kterou chcete rozdělit. Klikněte na tlačítko «Přesunout postavy mezi rodinami». Zobrazuje dvě rovnoběžné šipky ukazující různými směry. V okně, které se objeví, můžete jednoho Simíka přesunout samostatně nebo do jiné rodiny.

Zajímavé:  Jak obnovit reputaci v Sims 4.

Jak přesunout jednu postavu v Sims 4

Pokud chcete, aby postava žila nezávisle v novém domově, klikněte nahoře na „Vytvořit novou rodinu“, vyberte Simíka a klikněte na šipku směřující doprava. Klepněte na zaškrtnutí. Objevilo se okno, kde seznam rodin již obsahuje přesídlenou postavu. Vyberte mu spiknutí a usaďte Simíka. Pokud chcete, aby vaše postava žila v jiné rodině, pak místo „Vytvořit novou rodinu“ vyberte nové sousedy z navrhovaného seznamu.

Stěhujeme se telefonicky

V The Sims 3 jste mohli bydlet v jiném domě pomocí svého telefonu. Jak můžete přesunout celou svou rodinu do nové oblasti v The Sims 4? Chcete-li to provést, vyberte postavu v herním režimu. Klikněte na záložku s obrázkem auta. Vyberte funkci «Přesunout». Když se zobrazí mapa města, vyberte požadovanou oblast a potvrďte své rozhodnutí přestěhovat se.

Sims 4 jak se přestěhovat do jiného domu

Organizace rodinného stěhování přes počítač

Stěhování si můžete naplánovat i pomocí počítače. Jak? Přechod do The Sims 4 je docela snadný. Je nutné, aby si vybraná postava sedla k počítači. Poté v něm najděte nabídku „Rodina“ a v rozbalené záložce vyberte funkci „Přesunout rodinu“. V okně, které se zobrazí, vyberte nový web a potvrďte své rozhodnutí.

Sims 4 jak se přestěhovat do jiného domu

Usadili jsme známého Simíka v našem domě v režimu virtuálního života

Váš Simík potkal novou postavu a vy chcete, aby s vámi žil. Jak navrhnout přechod na The Sims 4? To se provádí stejným způsobem jako v předchozí části hry. Za prvé, zvyšte úroveň komunikace s ním — vytvořte si přátele nebo začněte romantický vztah. Když je panel Přátelství nebo Romance zaplněný více než z poloviny, můžete při chatování s jiným Simíkem vybrat „Přátelské akce“ a „Nabídnout přesun“. To je vše! Nyní je ve vaší rodině další postava.

jak navrhnout přechod na sims 4

Chci do jiného města

Ve hře «The Sims 3» v nejnovějších přírůstcích bylo pro postavu možné přestěhovat se do jiného města. Nevýhodou bylo, že pokud se Simík přestěhoval, přišel o všechny předchozí známé. Také rodina nemohla jen tak odjet do jiného města.

Zajímavé:  Jak změnit charakter bytu v The Sims 4.

V The Sims 4 žádné takové problémy nejsou. Můžete si nejen koupit nové pozemky pro bydlení v jiném městě, aniž byste ztratili přátele a známé, ale také můžete jednoduše poslat svého Simíka do baru v sousedním městě.

jak přejít na sims 4

Před přesunutím jedné postavy nebo celé rodiny do jiného města v The Sims 4 musíte přejít do nabídky přesunu pomocí některé z výše navržených metod: prostřednictvím telefonu, počítače nebo nabídky správy města. Když se objeví okno s panoramatem města, můžete v levém horním rohu vidět kulatou ikonu znázorňující planetu. Klikněte na to. Dostanete se do nabídky s místy pro bydlení. Jejich počet závisí na verzi hry Sims 4. Hned v té první jsou hráčům nabídnuta tři města. V nejnovější aktualizaci mohou Simíci žít a cestovat mezi šesti místy. Vyberte si místo. Objeví se jeho panorama. Vyberte si nový pozemek a přesuňte svého Simíka. Pokud se vám nové město nelíbí, klikněte znovu na tlačítko s obrázkem planety.

Usadili jste se v novém městě! Vaši Simíci zároveň neztratili svůj okruh přátel a mohou navštěvovat další místa v sousedních místech.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»