News

Jak najít kopii modu v The Sims 4

Malá elektronická aplikace navržená tak, aby pomohla hráčům Sims a vývojářům obsahu najít a přesunout duplikáty a možné konflikty mezi mody.
Rád bych dodal, že tento program plní funkce lépe než ModConflictDetector, který již není aktualizován a je zastaralý.

F U N K C I I

1. Najde přesné duplikáty (včetně identických souborů s různými názvy);
2. Analyzuje obsah modu a hledá možné konflikty pro:
— Katalog / Definice;
— Odstíny pleti;
— CAS;
— Posuvníky.
3. Seskupuje konfliktní soubory do seznamů;
4. Zobrazuje vizuální vztah mezi konfliktními soubory;
5. Podporuje rychlé otevření konkrétního modu v Sims4Studio;
6. Podporuje filtrování, dávkový výběr a přesun vybraných modů do jiné složky.

Rozbalte stažený archiv do samostatné složky a spusťte soubor sims-mod-assistant.exe. V nastavení programu si můžete vybrat ruský jazyk a cestu k Sims4 Studiu, takže přes Sims Mod Assistant můžete okamžitě jedním kliknutím otevřít konkrétní soubor v Sims4 Studiu.

Chcete-li hledat duplikáty musíte otevřít program a vybrat složku s mody, které chcete skenovat na duplikáty. Vyberte možnost „Vyhledat dokonalé duplikáty“.
Když se podíváte na seznam, když najedete na název souboru, program zobrazí složku, ve které je skryt (pokud jsou vaše mody seřazeny do složek). Soubor můžete smazat nebo přesunout do jiné složky.

Nebo můžete vybrat všechny duplikáty zaškrtnutím políčka na jedné z kopií, poté kliknout na tlačítko „přesunout“ v pravém horním rohu a přesunout všechny kopie do jakékoli jiné složky, aby se vše smazalo najednou.

K nalezení konfliktů vyberte příslušnou funkci a složku, kde jsou uloženy vaše mody, které chcete zkontrolovat.

Tato funkce pomáhá nejen najít konfliktní posuvníky, retextury a mody, ale také soubory spojit (sloučené soubory balíčků do jednoho), které obsahují duplikáty. V tomto případě můžete zobrazit (funkce „Podrobnosti“, viz snímek obrazovky níže), které soubory jsou v konfliktu se sloučením, a odstranit je, nebo sloučení rozdělit zpět do samostatných souborů.
Rád bych dodal, že přemíra slučovaných souborů může způsobit chyby, takže je třeba slučovat (slučovat) soubory s mírou a moudře.

Zajímavé:  Jak pozvednout základy v The Sims 4.

Co dělat s fúzemi? Oddělte je prostřednictvím studia, pokud si nejste jisti, že sloučení obsahuje pouze duplikáty, a poté se podívejte, které soubory se opakují a které ne. Duplikáty musí být odstraněny. Totéž lze opakovat i s objekty pro výstavbu, nejen pro I CAS.

Na kartě «Zmeškaný» můžete vidět soubory, které jste si možná stáhli, ale zapomněli jste je rozbalit.

Verze Windows

Mac verze
Verze Mac OS zatím nepodporuje integraci Sims4Studio.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»