News

Jak udělat lesbičky v Sims 4

Jak vytvořit lesbický pár stejného pohlaví v The Sims 4?

Pokud je při vytváření mužských postav v nabídce interakce postavy sekce „Romance“, pak při interakci s dívkami nic takového neexistuje.

Nejlepší odpověď
Hrajete na špatné Simíky
Jiné odpovědi

Pouze prostřednictvím vztahů v The Sims 4 (To znamená, zkuste se trefit atd.) No, pak vyznajte lásku a ožeňte se, Kanets)))

.Znalec (334) před 5 lety
Ano, ano, ale zdá se, že pokroky můžete dosáhnout pouze prostřednictvím „romance“, ne?
Bogdan Shabunko Expert (413) Hrál jsem dlouho (asi 6+ hodin), už si nepamatuji

Nejprve zkontrolujte stáří SIM karet. Naprostý nedostatek romantických interakcí se vyskytuje mezi mladými, dospělými nebo staršími Simíky a teenagery (to je komplikováno skutečností, že navenek jsou teenageři a mladí lidé téměř stejní).
Zadruhé zkontrolujte vztah (žádný románek mezi sestrami a jinými pokrevními příbuznými).
Třetí je spustit hru bez složky Mods a zkontrolovat, zda chyba přetrvává. S největší pravděpodobností vám ale budou stačit první dva body.
DŮLEŽITÉ: kontrola je pouze kontrola a nepamatujete si, že jste tento vztah a věkový rozdíl nenavázali vy osobně. Kdybyste vzal dívky z knihovny nebo galerie, mohlo to být založeno před vámi.

.Znalec (334) před 5 lety
Děkuji))
Park jiminStudent (131) před 4 lety
Nejde to nějak změnit?

Lilora Osvícený (35062) Park Jimine, co přesně? V zásadě není těžké změnit věk pomocí herních metod. S rodinnými připojeními je to obtížnější — bude nutné je změnit prostřednictvím CAS (k odemknutí funkcí budete potřebovat kód).

Zajímavé:  Jak změnit nastavení pohlaví v Sims 4.
Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»