News

Jak používat dron v The Sims 4

Vytvářejte skvělý obsah s The Sims 4 Video Station!

V The Sims 4 jsou video stanice, které umožňují vašim Simíkům vytvářet videa a nahrávat je online. V tomto příspěvku vám poskytneme podrobný návod, jak používat tyto Sims Video Stations!

Záhlaví video stanice

Vše o The Sims 4 Video Station

Video stanice jsou jednou z nejúžasnějších věcí, které přišly s Get Famous, rozšiřujícím balíčkem s tématikou celebrit vydaným 16. listopadu 2018 pro The Sims 4. Umožňují vašim Simíkům nahrávat a upravovat různé žánry videí, streamovat se online, a dokonce si za svou tvůrčí práci vydělávají licenční poplatky. Pokud budou mít štěstí a budou pilní, mohou zvýšit svou dovednost mediální produkce a také se pomocí snadno použitelného nástroje stát plnohodnotnými influencery. Abychom vás provedli plným využitím těchto Sims video stanic, pokračujte ve čtení níže!

video stanice 8

Získání vybavení

Získání video stanice je snadné. Přejděte do režimu nákupu, vyberte kartu Objekty podle funkce a do vyhledávacího pole zadejte Video Station. Jako vaše možnosti se zobrazí Video Station More Views a Video Station More Choices.

video stanice 10

The More Choices Video Station

Tento, dostupný za 1,575 3 simoleonů, je cenově dostupnější volbou. Má však spotřebu energie XNUMX.

video stanice 11

The More Views Video Station

Tato videostanice je dražší s 1,635 XNUMX simoleony. Je ale také šetrnější k životnímu prostředí.

Zajímavé:  Ve které složce jsou uloženy domy Sims 4.

Vytváření videí

Když vyberete Sims Video Station, všimnete si výzvy, která říká Studie trendů. Vyberte tuto výzvu a nechte své Simíky zkoumat nejnovější trendy. Výsledky vyhledávání vás informují o tom, jaká témata jsou aktuálně populární a jak dlouho budou trendy. Poté nahrajte video podle těchto trendů. Případně mohou vytvářet i další videa, i když tato nejsou trendy.

video stanice 4

  • Módní tipy
  • Tipy na líčení
  • Recenze kosmetických produktů
  • Recenze produktu hraček
  • Recenze produktu Gadgets

V závislosti na tom, co právě cítí, mohou vaši Simíci vytvářet emocionální videa. Například, když se váš Simík cítí hravě, může vytvořit zábavný vlog. Pokud se cítí inspirováni, mohou své diváky motivovat inspirativním vlogem. Ale pokud se váš Simík zlobí, může brečet! Sečteno a podtrženo, zde jsou videa navozená emocemi, která mohou Simíci vytvořit:

  • Inspirativní vlog
  • Vlog s radami o lásce
  • Veselý vlog
  • Vtipný vlog
  • Sebevědomý vlog
  • Naštvaný vlog
  • Napumpovaný vlog
  • Smutný vlog
  • Otřesený vlog

Úpravy videí

video stanice 9

Poté, co vaši Simíci vytvoří svá videa, lze je nalézt v jejich Videoinventáři. Zde si budou moci přizpůsobit řadu aspektů, jako je přidání přechodů a efektů do videí, jejich přejmenování nebo změna osvětlení v závislosti na atmosféře, kterou chtějí vytvořit. Zde jsou všechny procesy (některé se odemknou po vylepšení dovedností):

  • Upravit video
  • Smazat video
  • Přejmenovat video
  • Nahrát video
  • Přidejte přechody
  • Přidat efekty
  • Kombinujte videa

Tyto editační procesy mohou mít za následek pozitivní zpětnou vazbu. Provádění úprav pomůže Simíkům zvýšit jejich dovednosti v oblasti mediální produkce, což zase může z dlouhodobého hlediska dále zlepšit kvalitu videí, která produkují.

Ostatní vybavení

K zakoupení je další kus vybavení, který mohou vaši Simíci používat vedle videostanice. Vraťte se do režimu nákupu, vyberte Electronics a poté vyberte ikonu Misc. Podívejte se na Up and Adam Streaming Drone a Gotta Stream ’em All Streaming Drone.

Zajímavé:  Kde najít neidentifikované rostliny v The Sims 4.

video stanice 12

Musím je streamovat všechny Streamovací dron

To je dražší, ale vypadá to elegantněji než druhá volba. Vaši Simíci to mohou získat za 1,249 XNUMX simoleonů.

video stanice 13

Up a Adam Streaming Drone

Dobře, tento druhý je levnější, ale občas má nějaké provozní problémy! Je k dispozici za 410 simoleonů.

S těmito drony budete moci nahrávat cestovatelské vlogy vašich Simíků a jejich dovednostní aktivity, jako je rybaření, zahradničení a další! Pokud se tedy vaši Simíci chystají na výlet nebo tak něco a chtějí s sebou vzít své diváky, dejte jim do inventáře dron a střílejte pryč.

Použití dronů k nahrávání a streamování

video stanice 14

Po zakoupení drona ho prosím vyberte z inventáře svého Simíka. Když Simík pokračuje v dokončení aktivity, vyberte „Zahájit nahrávání“. Dron může také pořizovat sousedské záběry nebo klipy konkrétních Simíků, které si vyberete. A konečně, vaši Simíci se také mohou rozhodnout pro živý přenos z dronu, který jim umožní získávat body slávy. Nezapomeňte dron plně nabít, jinak bude váš stream přerušen. Chcete-li upravit videa z dronu, postupujte takto:

  1. Vyberte dron z inventáře.
  2. Přeneste záznam z dronu do stanice Sims Video Station výběrem výzvy k přenosu.
  3. Upravte pryč!

Vylepšení zařízení

Pro další zvýšení kvality videí, která produkují, mohou vaši Simíci upgradovat své videostanice a drony. Pro prvně jmenované si mohou zakoupit doplňkové komponenty, jako je HD kamera (525 simoleonů), Ring Light (235 simoleonů) a Studio Box Lights (550 simoleonů). Navíc jej můžete upgradovat tak, aby měl rozšířenou paměť, automatickou aktualizaci a ovladač světla. V druhém případě mohou Simíci upgradovat svou baterii na lithiovou, nainstalovat HD kameru a vyměnit její spolehlivé součásti.

Získání sponzorství nebo partnerství

Váš Simík může získat sponzorství a navazovat partnerství stejně jako influenceři, které znáte v reálném životě. Když pracují na svém řemesle, mohou náhodně dostávat nabídky od sponzorů, kteří je požadují, aby se natáčeli během činností, jako je rybaření a vaření. Poté budou mít 24 hodin na odeslání záběrů sponzorovi výměnou za platbu.

Zajímavé:  Jak zakázat trénink Simíků v The Sims 4.

video stanice 5

Jakmile vaši Simíci zvýší své dovednosti v oblasti mediální produkce, budou moci tato sponzorovaná videa sami upravovat a kvalita videí se výrazně zlepší. Jejich sponzoři ocení jejich proaktivní zapojení a zaplatí ještě více simoleonů.

Příjem denních licenčních poplatků z videí

Každý den vaši Simíci obdrží platbu za svá videa. Čím více trendových videí a online streamů vytvoří, tím více dostanou zaplaceno. Pokud vaši Simíci vydělávají za videa, která vydali, velké množství peněz, mohou dokonce proměnit řemeslo v kariéru na plný úvazek! Jen se ujistěte, že vždy propagujete videa pomocí videostanice.

Více o SNOOTYSIMS: Zkoušeli jste někdy Trendi? V tomto článku jsme pokryli vše, co potřebujete vědět, abyste mohli používat tuto skvělou a šikovnou aplikaci!

Trendi záhlaví

Jak získat slávu

Kromě toho, že necháte své Simíky vydělávat peníze a vylepšovat své dovednosti mediální produkce, mohou vaši Simíci získat slávu také pomocí videostanice! Když vaši Simíci komunikují se svým publikem tím, že odpovídají na komentáře, které obdrží, jejich sláva stále poroste. Tím, že propagují stará a další videa, mohou podpořit větší sledovanost, a proto také získat více komentářů, na které mohou odpovědět.

To je obal!

video stanice 2

Doufáme, že jste se prostřednictvím tohoto článku nyní seznámili s používáním video stanic a dronů v The Sims 4. Tyto nástroje jsou perfektní, zvláště pokud chcete, aby se vaši Simíci živili tvorbou obsahu. Pokud hledáte další skvělý obsah, pokračujte v návštěvě SNOOTYSIMS! Často sdílíme tipy, triky a nápady pro všechny věci The Sims. Sledujte nás na našich profilech sociálních sítí, které jsme propojili níže, a nezapomeňte nám zanechat svůj názor v komentářích. Veselé simming, Simmersi!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»