News

Jak spustit Sims 4 neexistuje žádná zkratka

Nejjednodušší způsob je najít produkt v seznamu nainstalovaných programů prostřednictvím nabídky Start. Chcete-li to provést, musíte stisknout klávesu s okny na klávesnici nebo přesunout kurzor myši k levému dolnímu okraji obrazovky a stisknout stejné tlačítko.

Jak získat zástupce The Sims 4 zpět?

Takže znovu štítek se objevil na ploše, musíte na tento soubor kliknout pravým tlačítkem myši a vybrat „Vytvořit zástupce“, zobrazí se vedle stejné složky, poté jej stačí přenést na plochu.

Zajímavé:  Kam zadávat kódy v The Sims 4.

Jak vytvořit zkratku pro Sims 4?

Vytvořit štítek, vyberte hry v Průzkumníku her, pro které chcete vytvořit štítek. Přetáhněte hry na plochu. Bude vytvořeno štítek na ploše. Pokud po instalaci hry není ikona hry v prohlížeči hry vidět, můžete ji vytvořit ručně štítek ze složky «hry».

Jak spustit The Sims, když není žádná ikona?

1) Zkopírujte soubor z této hry od svých přátel, pokud jej mají nainstalovaný. 2) Podívejte se spustit hry přes: — Start — všechny programy — hra, měla by tam být štítek. Odeslat na plochu, pokud je k dispozici. 3) Přeinstalujte hru.

Jak vrátit ikonu aplikace na obrazovku?

  1. otevřít úplný seznam aplikace — klepněte na odznak se čtverci dole;
  2. klikněte na zástupce aplikace a držte to;
  3. se objeví desktop, do kterého se přesouváme odznak programy a vydání.

Kde najdu zástupce Epic Games?

Metoda č. 2: Ne ze spouštěče

Klikněte pravým tlačítkem myši štítek spouštěcí programy Epic Games na ploše. Vyberte Vlastnosti. Přejděte na kartu etiketa.

Jak najít zkratku?

Chcete-li to provést, musíte provést následující: Složky a dokumenty. Otevřete, klikněte pravým tlačítkem myši na složku nebo dokument, ke kterému potřebujete přístup, a z místní nabídky vyberte příkaz Odeslat a poté možnost Plocha (vytvořit štítek ). A objeví se na vaší ploše štítek tuto složku nebo soubor.

Jak obnovit předchozí vzhled ikon na ploše?

  1. Stiskněte kombinaci kláves Win+R na klávesnici, objeví se okno Spustit, zadejte příkaz ie4uinit.exe -ClearIconCache a klikněte na OK.
  2. Klepněte pravým tlačítkem myši na ikonu a vyberte Vlastnosti.
  3. Poté Změnit ikonu.

Jak vytvořit zástupce cs go na ploše?

  1. Otevřete desktopového klienta a přejděte do knihovny;
  2. Najděte požadovaný obsah v seznamu vlevo;
  3. Klikněte na jméno pravým tlačítkem myši;
  4. Z rozevírací nabídky vyberte „Správa“;
  5. Klikněte na ikonu „Přidat na plochu. “.
Zajímavé:  Jak upravit název modu v The Sims 4.

Co mám dělat, když se objekt, na který zástupce odkazuje, změní nebo přesune?

  1. Otevřené vlastnosti zkratka (klikněte pravým tlačítkem zkratka a vyberte «Vlastnosti». .
  2. V poli «Zařízení«Změňte písmeno jednotky na aktuální a klikněte na «OK».

Jak spustit hru bez zástupce na ploše?

Chcete-li to provést, musíte stisknout klávesu s okny na klávesnici nebo přesunout kurzor myši k levému dolnímu okraji obrazovky a stisknout stejné tlačítko. Zde se zobrazují nejčastěji spouštěné aplikace a také ikony programů pro rychlý přístup k nim. Musíte kliknout na tlačítko Všechny aplikace.

Jak spustit Zaklínače 3, pokud neexistuje žádná zkratka?

Prostřednictvím nabídky Start. Programy/Zaklínač 3. Pokud tam není, vyhledejte soubor exe ve složce hry. a spustit z něj.

Jak vstoupit do hry Sims 4?

  1. Klikněte na ikonu Origin na ploše nebo v doku,
  2. Otevřete svou herní knihovnu.
  3. klikněte pravým tlačítkem na The Sims 4 a klepněte na Přehrát.

Kde je kořenová složka Sims 4?

Ve výchozím nastavení je umístěna kořenová složka v C:Program Files (x86)Origin Games. Pokud tam není, spusťte vyhledávání složky disk podle názvu aplikace (TS4_x64).

Co dělat, když se The Sims 4 nespustí – možnosti pro spuštění hry

Pokud nemůžete otevřít nebo spustit The Sims 4 na vašem Windows 11/10, pak vám tento příspěvek jistě pomůže tento problém vyřešit. The Sims 4 je oblíbená sociální simulační hra. Mnoho uživatelů však hlásilo, že hru nelze spustit. Kdykoli se pokusí spustit Sims 4, nic se nestane a hra se jednoduše neotevře. Nyní, pokud jste jedním z těch lidí, jejichž hra se nespouští nebo neotevírá, tento příspěvek je pro vás. V této příručce se podíváme na několik oprav k vyřešení problému.

Zajímavé:  Jak se jmenuje cenzurní doplněk The Sims 4.

Koláž Sims and Origin

Proč se moje Sims 4 nespustí?

  • Problém může nastat v důsledku poškozených herních souborů. V takovém případě zkuste hru připravit v Originu a poté zjistěte, zda je problém vyřešen.
  • Může to být také způsobeno zastaralými nebo poškozenými ovladači grafiky nebo síťového řadiče. Pokud je scénář použitelný, zkuste problém vyřešit aktualizací příslušných ovladačů.
  • Váš antivirus může být také hlavním viníkem, který blokuje otevření hry. Takže můžete antivirus deaktivovat a zjistit, zda je problém vyřešen nebo ne.
  • Použití příliš mnoha modů nebo poškozených modů může být také důvodem, proč se hra nespustí nebo se neotevře. Pokud je scénář použitelný, zkuste zkontrolovat nebo odinstalovat mody a zjistěte, zda je problém vyřešen.
  • Poškozené herní soubory spojené s hrou mohou také způsobit stejný problém. Proto můžete zkusit resetovat hru, abyste problém vyřešili.
  • Dalším důvodem pro totéž může být poškozená instalace hry nebo klienta Origin. V takovém případě můžete zkusit přeinstalovat hru nebo Origin, abyste problém vyřešili.
  • Softwarové konflikty mohou být také jedním z důvodů, proč se hra nemusí otevřít. Zkuste tedy provést čisté spuštění a zjistěte, zda je problém vyřešen.
  • Na základě výše uvedených scénářů můžete vyzkoušet nejvhodnější opravu z následujících.
  • The Sims 4 se nespustí ani neotevře na počítači se systémem Windows

Obnovit hru

První věc, kterou musíte udělat, pokud se The Sims 4 nespustí nebo neotevře na vašem počítači, je obnovit hru. Jak se ukázalo, jedním z běžných důvodů, proč nelze The Sims 4 spustit, jsou poškozené herní soubory. Pokud je tedy scénář použitelný, budete moci problém vyřešit obnovením herních souborů. Chcete-li to provést, postupujte takto:

  1. Nejprve otevřete klienta Origin na vašem PC.
  2. Nyní přejděte do své herní knihovny a najděte hru Sims 4.
  3. Poté klikněte pravým tlačítkem na hru Sims 4 a z kontextové nabídky vyberte Obnovit.
  4. Poté počkejte na dokončení procesu obnovy.
  5. Až budete hotovi, zkuste spustit hru Sims 4 a zjistěte, zda se otevře bez problémů.
Zajímavé:  Jak mít sex na podlaze The Sims 4.

Pokud pro vás tato metoda nefunguje, můžete zkusit problém vyřešit další možnou opravou.

Aktualizujte ovladač karty GPU

Jedním z hlavních problémů při spuštění hry je zastaralý nebo vadný grafický ovladač. Pokud má váš systém poškozené nebo zastaralé grafické ovladače, pravděpodobně budete čelit problémům se spouštěním her, jako je Sims 4. Zkuste proto problém vyřešit aktualizací ovladače grafiky.

Ovladače grafiky můžete aktualizovat pomocí kteréhokoli z následujících médií:

  1. Zkuste aktualizovat ovladač grafiky otevřením aplikace Nastavení pomocí klávesové zkratky Windows + I a výběrem Windows Update > Pokročilé možnosti > Pokročilé aktualizace.
  2. Můžete také navštívit oficiální stránky výrobce zařízení a stáhnout si odtud nejnovější grafické ovladače.
  3. Použijte Správce zařízení a aktualizujte ovladače zobrazení.

Po dokončení aktualizace grafických ovladačů restartujte systém a zkuste spustit The Sims 4, abyste zjistili, zda je problém vyřešen. Pokud ne, zkuste problém vyřešit pomocí následující potenciální opravy.

Aktualizujte ovladač síťového řadiče

Aktualizace pouze grafického ovladače vám nemusí pomoci problém vyřešit, protože problém může být způsoben také vadným ovladačem síťového řadiče. V takovém případě můžete zkusit aktualizovat ovladač síťového řadiče a poté zjistit, zda je problém vyřešen. Zde je návod, jak aktualizovat ovladač síťového řadiče:

  1. Stisknutím kláves Win+I otevřete Nastavení systému Windows.
  2. Přejděte na kartu Windows Update na levé straně.
  3. Klikněte na Upřesnit možnosti.
  4. Klikněte na nabídku Aktualizace nastavení v části Pokročilá nastavení.
  5. Rozbalte sekci aktualizací ovladačů.
  6. Zaškrtněte políčko a klikněte na tlačítko „Stáhnout a nainstalovat“.

Zakázat antivirový program

V mnoha případech se ukáže, že váš antivirus brání spuštění hry. Můžete tedy zkusit deaktivovat antivirus a poté zkontrolovat, zda můžete otevřít Sims 4. Pokud ano, můžete si být jisti, že hlavním viníkem je váš antivirus. Chcete-li nyní problém trvale vyřešit bez vypnutí antivirového programu, budete muset přidat spustitelný soubor hry a spustitelný soubor Origin do seznamu vyloučení vašeho antiviru.

Zajímavé:  Jak způsobit smrt ve hře Sims 4.

Podívejte se na modifikace The Sims 4

Mody použité v The Sims 4 mohou způsobit, že se hra nespustí. Proto můžete zkusit odinstalovat mody v Sims 4 a poté zjistit, zda je problém vyřešen. Jak na to:

  1. Přejděte do Dokumenty > Electronic Arts > The Sims 4 a přejděte do složky Mods.
  2. Nyní zkopírujte všechny soubory a vložte je na plochu a poté je odstraňte ve složce Mods.
  3. Poté zkuste hru otevřít a zjistěte, zda ji můžete spustit.
  4. Pokud ano, můžete si být jisti, že problémy byly způsobeny mody. Můžete zkusit přesunout mody jeden po druhém do původní složky a analyzovat, který z nich způsobil problém.

Resetovat Sims 4

Problém může být způsoben také poškozenými soubory souvisejícími s hrou. Pokud je scénář použitelný, můžete být schopni vyřešit problém restartováním hry. Nejprve si ale pro jistotu udělejte zálohu herních souborů. K tomu můžete použít následující kroky:

  1. Nejprve otevřete Průzkumníka souborů pomocí Windows + E a poté přejděte na Dokumenty > Electronic Arts.
  2. Nyní najděte složku The Sims 4 a klikněte na ni pravým tlačítkem.
  3. Dále vyberte možnost Kopírovat.
  4. Poté složku vložte na plochu nebo kamkoli, kam chcete zálohu uložit.
  5. Poté složku záloh přejmenujte na něco jiného, ​​například Záloha Sims 4.
  • V Průzkumníku souborů přejděte na Dokumenty > Electronic Arts.
  • Nyní klikněte pravým tlačítkem na složku The Sims 4 a vyberte možnost Odstranit, abyste ji odstranili.
  • Poté přejděte do koše a trvale smažte složku The Sims 4.
  • Poté přejděte do záložní složky a zkopírujte ji.
  • Nakonec vložte zkopírovanou složku do adresáře Electronic Arts.
  • Nejprve otevřete složku Dokumenty > Electronic Arts.
  • Nyní vyberte a klikněte pravým tlačítkem na složku The Sims 4 a klikněte na Odstranit.
  • Pak jděte a vysypte koš.
  • Poté restartujte počítač a zkontrolujte, zda můžete spustit Sims 4 nebo ne.
Zajímavé:  Jak rychle napsat text v příkazu Sims 4.

Pokud stále nemůžete hru otevřít, přejděte k další možné opravě, abyste problém vyřešili.

Přeinstalujte klienta Sims 4 nebo Origin

Pokud pro vás žádné z výše uvedených řešení nefunguje, existuje velká šance, že máte co do činění s poškozenými instalačními soubory. To může být důvod, proč nemůžete The Sims 4 otevřít. Můžete tedy zkusit hru přeinstalovat a zjistit, zda je problém vyřešen.

Někdy může problém souviset s klientem Origin. V takovém případě můžete zkusit Origin odinstalovat a poté znovu nainstalovat do počítače.

Odstraňování problémů ve stavu čistého spuštění

Protože se ukázalo, že důvodem, který brání otevření The Sims 4, mohou být také konflikty softwaru, můžete zkusit problém vyřešit čistým spuštěním.

Jak opravit chybu inicializace při spouštění Sims 4?

Chcete-li opravit chybu inicializace při spouštění The Sims 4, můžete zkusit obnovit soubory hry. Pokud to nepomůže, můžete také zkusit spustit hru jako správce a spustit hru v režimu kompatibility. Problém může být navíc způsoben poškozenou instalací klienta Origin. Takže můžete zkusit přeinstalovat Origin, abyste chybu opravili.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»