News

Jak dlouho nosíte štěňata Sims 4?

Moje kočka chodila 2-4 herní dny a ano, o některých nevím, ale moje kočka otěhotněla podruhé.

Související dotazy

Váš prohlížeč je zastaralý

Do hlavního rozhraní projektu neustále přidáváme nové funkce. Starší prohlížeče bohužel nejsou schopny dobře spolupracovat s moderními softwarovými produkty. Pro správnou funkci používejte nejnovější verze prohlížečů Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge nebo si nainstalujte prohlížeč Atom.

The Sims 4. Kolik dní trvá, než se v The Sims 4 narodí dítě?

Kolik dní ve hře bude trvat, než těhotná postava porodí?

štítky: počítačové hry, Sims 4
Kategorie: volný čas a zábava
komentovat
K oblíbeným
11 odpovědí:
SkyNick [131K]
Před 7 lety

Těhotenství v The Sims 4 trvá 72 hodin, tedy tři dny ve hře. A je rozdělena do tří etap, respektive pro každý den jedna etapa.

1) Malé bříško. V dialozích se objeví nová položka „Dej dobrou zprávu“ a další, například jak zjistit pohlaví dítěte. Moodlety, pokud nejsou deaktivovány, ukazují čas před narozením.

2) Větší břicho. Tato fáze se projeví v chování a požadavcích postavy. Změny chuti k jídlu, chůze, delší spánek atd. V dialozích se objeví možnost „Nabídnout hmat na bříško“, „Zjistit termín“ a další.

3) Poslední den, těsně před porodem. Celá sestava: výrazná změna velikosti postavy, nervy. Moodlet přestane zobrazovat informace o datu narození. Těsně před narozením vaše vody prasknou.

Těhotenství má i své výhody. Za prvé, smrt není pro těhotné ženy děsivá (tak by to bylo i v životě). Postava se stává nezranitelnou a pokud se Smrt pokusí udeřit těhotnou postavu kosou, nic se nestane. A za druhé, počítadlo věku se během těhotenství zastaví.

Zajímavé:  Jak získat peníze na woohoo v The Sims 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»