News

Jak přimět Simíka, aby zabil jiného Simíka v The Sims 4

Jak zabít jinou postavu v The Sims 4. Zabíjení postav v The Sims 4: techniky a následky

The Sims 4 — Je to hra, ve kterém si můžete vytvořit svůj vlastní znaky a vést jejich životy. Ale, hráči plechovka a zabít své vlastní znakypomocí různých metod. V tomto článku zvážímejak zabíjet postavy ve hřejak spřátelit postavy s přítelemJe možné budovat vztah? se smrtía také jak způsobit požáry.

  1. Jak rychle zabít postavu v The Sims 4
  2. Jak může postava zemřít v The Sims 4?
  3. Jak spárovat postavy v Sims 4
  4. Jak povolit nebo zakázat smrt v The Sims 4
  5. Užitečné tipy
  6. Závěry

V The Sims 4 lze zabíjet postavy různými způsoby. Jedním z nich je odstranění žebříku v bazénu, což vede k utonutí postavy. Kromě toho může kuchař otrávit oběť pomocí speciálně připraveného pokrmu. Je důležité si uvědomit, že když Simík zemře, urna nebo náhrobek zůstane na místě. Hrdina hry může tyto předměty odstranit a recyklovat podle svého uvážení. Je však třeba si uvědomit, že takové akce mohou ovlivnit realitu hry a způsobit různé následky. Pokud však hráč hledá nové způsoby, jak hru hrát a chce ji zpestřit, pak může experimentovat a pokusit se zabít jinou postavu pomocí možností dostupných ve hře.

Jak zabít postavu v The Sims 4

Existuje několik způsobů, jak zabít postavu v The Sims 4.

Zajímavé:  Jak propojit postavený lázeňský salon se Simíkem v The Sims 4.

Vražda v bazénu

Jednou z metod je odstranit žebřík, když je postava uvnitř. Nebude se moci dostat ven a začne se topit ve vodě.

Otrava

Druhým způsobem je otrava. Kuchař umí připravit speciální pokrm, který bude obsahovat jed. Pokud postava sní toto jídlo, zemře.

Když postava zemře, objeví se na místě její smrti urna nebo náhrobek. Hlavní hrdina může tento předmět použít a recyklovat. Urnu je možné proměnit v ducha, kterého lze ovládat.

Jak spárovat postavy v Sims 4

Pokud chcete přiřadit postavy ve hře, použijte kód úpravy vztahu. Nejprve musíte zadat celé jméno a příjmení obou postav, poté uveďte úroveň vztahu od 0 do 100. Poté musíte uvést typ vztahu mezi nimi.

Je možné v The Sims 4 vybudovat vztah se smrtí

Navzdory tomu, že hra umožňuje zabíjet postavy, vztah se smrtí si přímo budovat nemůžete. Hráč však může vytvořit postavu, která se extrémně zabývá smrtí a se všemi komunikuje, jako by to byli duchové.

Jak způsobit požár ve hře Sims 4

Existuje několik způsobů, jak způsobit požár ve hře. Jedním z nich je překročení limitu kuchařských dovedností postavy. Dokonce se zkušenostmi, postava může začít ohněpři přípravě složitých pokrmů. Buď opatrný ve vaření!

В závěr, mohou hráči zabíjet postavy v The Sims 4 až vytvářet zajímavější herní situace. Ale, by měl zapamatovat siže by to mohlo ovlivnit průběh hry obecněa někdy lépe neriskovat a nepouštět se do takových experimentů. Chcete zkusit míchání znaky nebo zavolejte ohně? Udělej to opatrně a pamatovat si všechny následky!

Jak hrát za smrt v Sims 4?

A konečně, ve 4 Sims můžete hrát za smrt. první upřímný: Jen pracujte jako postava místo umírání a zlepšujte své dovednosti. Druhá záludná: pro práci se smrtí musíte zadat cheat kód. Chcete-li to provést, napište: «stats.set_skill_level Major_Reaping 10», kde číslo 10 je úroveň dovednosti, můžete si ji určit sami od 0 do 10.

Zajímavé:  Jak změnit nastavení na černobílé v The Sims 4.

Pokud chcete žít v domě se smrtí, riskantní čin, pak byste měli postavu zabít např. hladověním nebo něčím jiným a až se objeví smrt, tak podržte klávesu Shift a klikněte na ni levou myší poté se objeví funkce „přidat smrt do rodiny“

systém vybral tuto odpověď jako nejlepší
komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Jsem Černá Luna [300K]
Před 8 lety

Smrt ve hře aktuálně není plnohodnotnou postavou, takže ji můžete přesunout do své rodiny pouze pomocí vývojářského kódu. Nejprve musíte způsobit smrt na místě, buď zabitím postavy, nebo přijetím vedlejších účinků z „duchového slizu“. „Ghost slime“ je sérum, které vás promění v ducha a jako vedlejší efekt způsobí smrt v oblasti, abyste jej získali, musíte postoupit v kariéře vědce. Poté, co jste zavolali smrt, stiskněte kombinaci kláves ctrl+shift+C a do řádku, který se objeví nahoře, zadejte pravdivý kód Testingcheats a klikněte na smrt, podržte klávesu Shift a vyberte možnost „přidat do rodiny“. . Smrt jako taková není herní postavou, takže její potřeby se omezují pouze na komunikaci a volný čas a místo čtyř charakterových rysů má jen dva.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»