0 pikëpamjet

Jo, ju nuk mund të "zhdërgoni" një mesazh në TikTok

Jo, ju nuk mund të "zhdërgoni" një mesazh në TikTok

28 korrik 2020, Përditësuar në 5:41 p.m. ET

Nuk ka asgjë më të turpshme se sa t'i dërgosh një mesazh aksidental dikujt – qoftë kjo me tekst, email ose DM. Shumica prej nesh e kanë bërë këtë një ose dy herë dhe menjëherë kanë dëshiruar që të mund të shkrihemi në dysheme dhe të ndalojmë së ekzistuari për pak.

Ka një thashetheme që qarkullon nëse dëshironi "zhdërgoni" një mesazhTIK Tok, thjesht mund të fshini mesazhin në fund. Ky lloj hakimi mund t'ju shpëtojë patjetër nga disa gërvishtje të pakëndshme, por a është e vërtetë? Ja çfarë dimë.

A e anulon atë fshirja e një mesazhi TikTok?

TikTok ju lejon të fshini çdo mesazh në kutinë tuaj hyrëse të TikTok, duke përfshirë ato që merrni si dhe ato që dërgoni. Por nëse është fshirë nga kutia juaj hyrëse, a e fshin atë edhe nga mesazhet e personit tjetër?

Për fat të keq, përgjigja është jo. Edhe nëse fshini një mesazh në llogarinë tuaj TikTok, ai përsëri do të dorëzohet në pajisjen e personit tjetër dhe ai do të jetë në gjendje ta lexojë atë pavarësisht nëse e fshini apo jo.

Unë e urrej të jem bartës i lajmeve të këqija, por fatkeqësisht nuk ka asnjë mënyrë për të fshirë një mesazh të dërguar.

E vetmja gjë që mund të ndihmojë është nëse e bllokoni menjëherë personin, por edhe kjo nuk do të jetë efektive nëse personi e ka lexuar tashmë mesazhin tuaj.

Në fund të fundit, nuk ka asnjë mënyrë për ta fshirë mesazhin nga mendja e dikujt dhe ka edhe më shumë gjasa të kujtojnë atë që keni thënë nëse e bllokoni menjëherë më pas.

Prandaj, nuk ka zgjidhje ideale për këtë problem.

Ndërsa shpresojmë që TikTok të shtojë disa aftësi për të kujtuar mesazhet e dërguara më vonë, duket e pamundur. Pak uebfaqe të mediave sociale e kanë këtë veçori dhe madje edhe aplikacionet e reja të bisedës në përgjithësi nuk e zbatojnë atë.

Megjithatë, disa aplikacione të mesazheve që ju lejojnë të kujtoni mesazhet e dërguara përfshijnë Private, Telegram, Wickr, Wire dhe Session.

Prandaj, nëse fshirja e mesazheve të dërguara është një veçori e rëndësishme për ju, mund të bindni disa nga miqtë tuaj që të kalojnë në disa prej këtyre aplikacioneve më të sigurta të mesazheve.

Si të fshini një mesazh nga 'Kutia e mesazheve' e TikTok?

Megjithëse nuk mund ta parandaloni që personi tjetër të shohë mesazhin pasi të jetë dërguar, ose të fshihet nga historia e tij e bisedave, mund të hiqni qafe disa mesazhe specifike nga kutia juaj hyrëse. Prandaj kushtojini vëmendje kësaj pjese, pasi ne do t'ju mësojmë se si ta bëni fshini një bisedë nga kutia postare e TikTok:

Nga pajisja celulare

Së pari, hyni në TikTok dhe shkoni te seksioni i mesazheve direkte, pas së cilës hapni çdo bisedë që keni në historikun tuaj. Më pas, shtypni për një moment bisedën e zgjedhur derisa të shfaqet një dritare me disa opsione. Ndër këto opsione, klikoni në "Fshi".

Me PC

Ju gjithashtu mund të hapni TikTok në një PC, në rast se preferoni të përdorni versionin e desktopit. Prandaj, fshini mesazhet nga kutia postare në kompjuterin tuaj është shumë e lehtë. Thjesht duhet të ndiqni hapat e përmendur më lart për të kryer këtë veprim.

Por në këtë rast, duhet të klikoni me të djathtën në mënyrë që të shfaqen disa opsione, mes tyre 'Fshi bisedën' dhe më pas të klikoni në ikonën për të konfirmuar operacionin në mënyrë që mesazhi të fshihet përgjithmonë.

Për të fshirë mesazhet në TikTok 2022, hapni aplikacionin dhe shtypni tre rreshtat në këndin e sipërm majtas. Klikoni në skedën "Mesazhi" në krye të ekranit. Rrëshqitni majtas për të gjetur mesazhin që dëshironi të fshini dhe trokitni lehtë mbi të. Në anën e djathtë të ekranit, trokitni lehtë mbi "Fshi.

Fatkeqësisht, fshirja e mesazheve direkte në TikTok nuk është e mundur.

Për të fshirë kutinë tuaj hyrëse të TikTok, hapni aplikacionin dhe zgjidhni "Inbox". Prekni tre rreshtat në këndin e sipërm të majtë të kutisë hyrëse, më pas zgjidhni "Fshi.

Ekziston një gabim me sistemin e mesazheve në TikTok që po pengon dërgimin e mesazheve. Ne po punojmë për ta rregulluar këtë sa më shpejt të jetë e mundur.

Për të ndryshuar moshën në TikTok 2021, hapni aplikacionin dhe shkoni te "Cilësimet" (tre rreshtat në këndin e sipërm majtas). Klikoni në "Llogaria" dhe më pas në "Mosha". Mund të futni një moshë të re ose të zgjidhni një moshë më të madhe nga menyja rënëse.

Ka disa arsye të mundshme pse mund të mos jeni në gjendje të dërgoni mesazhe në TikTok 2021. Një mundësi është që telefoni juaj është i vjetëruar dhe nuk mbështet funksionet më të fundit të disponueshme në TikTok 2021. Nëse keni probleme me dërgimin mesazhe për shkak se telefoni juaj është i vjetëruar, mund të provoni të përditësoni softuerin e telefonit ose të përmirësoni në një model më të ri.
Një mundësi tjetër është që të mos jeni identifikuar në llogarinë tuaj TikTok.

Nuk ka asnjë përgjigje të vetme për këtë pyetje, pasi procesi i çinstalimit dhe fshirjes së një aplikacioni të mesazheve do të ndryshojë në varësi të aplikacionit dhe pajisjes që po përdorni. Megjithatë, disa metoda për çinstalimin e një aplikacioni përfshijnë shtypjen e butonit "Çinstalo" në menynë e aplikacionit, shkuarjen te seksioni "Aplikacionet" të menysë "Cilësimet" e pajisjes suaj dhe klikimi mbi emrin e aplikacionit.

Po, mesazhet në TikTok zakonisht zhduken pas një kohe.

Nuk ka asnjë mënyrë për të parë mesazhet e fshira TikTok në pajisjen tuaj. Mesazhet hiqen automatikisht nga llogaria juaj pasi të dërgohen ose merren.

Jo, TikTok nuk e zbulon këtë informacion.

Nëse mesazhet tuaja janë zhdukur pa ndonjë arsye të dukshme, është e mundur që telefoni juaj thjesht po sinkronizohej me renë kompjuterike dhe ka humbur disa mesazhe. Përndryshe, nëse i keni çaktivizuar mesazhet brenda aplikacionit, ato mesazhe mund të jenë fshirë. Nëse ende nuk i shihni mesazhet tuaja, mund të jetë e dobishme të provoni të rinisni telefonin dhe/ose të riinstaloni aplikacionin.

TikTok dëshiron ditëlindjen tuaj sepse mund të përdorë të dhënat nga ditëlindja juaj për të përmirësuar shërbimet e tij dhe për t'i bërë ato më të personalizuara për ju.

Nuk ka asnjë mënyrë për të ndryshuar moshën tuaj në TikTok 2022.

Jo, faturat e leximit nuk disponohen aktualisht në TikTok.

Ju mund ta ndryshoni moshën tuaj në TikTok duke shkuar te "Cilësimet", më pas "Të përgjithshme" dhe më pas "Data dhe ora". Ju gjithashtu mund të ndryshoni moshën tuaj duke përdorur ndërruesit e moshës brenda aplikacionit.

Për të fshirë mesazhet në TikTok 2022, hapni aplikacionin dhe trokitni lehtë mbi tre rreshtat në këndin e sipërm majtas. Pastaj zgjidhni "Mesazhet". Nga atje, mund të rrëshqitni majtas për të fshirë mesazhe individuale ose trokitni lehtë mbi "X" të kuq në këndin e sipërm djathtas për të fshirë të gjitha mesazhet tuaja menjëherë.

Po, mund të hiqni tekstin nga TikTok. Për ta bërë këtë, hapni aplikacionin dhe shkoni te skedari "Cilësimet". Nën "Të përgjithshme", zgjidhni "Redaktimi i tekstit". Më pas mund ta fshini ose modifikoni tekstin tuaj sipas dëshirës.

Fatkeqësisht, mesazhet direkte të fshira në TikTok nuk janë të dukshme për publikun.

Në mënyrë tipike, mesazhet në TikTok do të zhduken pas një periudhe kohe. Megjithatë, nuk ka një afat kohor të caktuar për sa kohë do të qëndrojnë të dukshme mesazhet në aplikacion.

Për të ndryshuar cilësimet e mesazheve të TikTok, hapni aplikacionin dhe shkoni te Cilësimet. Nga këtu, mund të zgjidhni se si dëshironi të shfaqen mesazhet tuaja (së bashku me disa opsione të tjera). Për shembull, mund të zgjidhni që të gjitha mesazhet tuaja të shfaqen si një bashkëbisedim ose t'i shfaqni ato si video individuale.

Po, shumica e mesazheve të TikTok kanë fatura leximi.

Ka disa arsye pse DM-të mund të zhduken në TikTok. Për shembull, nëse fshini një DM nga historia e dikujt, ai person mund të mos e shohë më atë. Për më tepër, nëse ndaloni së ndjekuri ose dërgoni mesazhe me dikë, DM-të e tij mund të zhduken gjithashtu.

Për të anuluar dërgimin e një mesazhi në WhatsApp, hapni mesazhin dhe prekni tre rreshtat në këndin e sipërm majtas. Në iOS, rrëshqitni majtas nga ekrani kryesor për të hapur panelin e njoftimeve dhe trokitni lehtë mbi "Çdërgo mesazhin".

Për të fshirë një mesazh në Tik Tok, duhet të hapni aplikacionin dhe të zgjidhni mesazhin që dëshironi të fshini.Prekni tre rreshtat në këndin e sipërm të majtë të mesazhit dhe më pas prekni "Fshi.

Për të shtuar tekst në një video, hapni videon dhe trokitni lehtë mbi fushën e tekstit në fund. Për të hequr tekstin, hapni videon dhe trokitni lehtë mbi butonin e kuq X në krye.

Ka disa mënyra për të fshehur tekstin në TikTok. Një mënyrë është përdorimi i veçorisë "text-hije". Për ta bërë këtë, së pari hapni aplikacionin dhe trokitni lehtë mbi ikonën e kamerës në këndin e poshtëm të majtë. Më pas, zgjidhni "text-shadow" nga opsionet që shfaqen. Më në fund, tërhiqni dhe lëshoni tekstin që dëshironi të fshihni në kutinë që shfaqet dhe shtypni "ok.

Për të fshirë mesazhet private në TikTok, hapni aplikacionin dhe shkoni në ekranin kryesor. Prekni tre rreshtat në këndin e sipërm të majtë të ekranit. Nën "Mesazhet", zgjidhni "Mesazhet Private". Në ekranin tjetër, trokitni lehtë mbi mesazhin që dëshironi të fshini. Rrëshqitni majtas për ta fshirë.

Nuk ka përgjigje përfundimtare për këtë pyetje. Disa njerëz mund të gjejnë mesazhe TikTok në ekranin kryesor të aplikacionit, ndërsa të tjerëve mund t'u duhet t'i kërkojnë ato përmes menyve ose veçorive specifike.

Duke supozuar se keni ende aplikacionin tuaj iPhone dhe Messages, hapni Messages dhe zgjidhni një bisedë. Në fund të ekranit, prekni tre rreshtat në këndin e sipërm majtas. Nën "Të fundit", zgjidhni "Të gjitha". Nëse nuk i shihni "Të gjitha" nën "Të fundit", trokitni sërish te tre rreshtat në këndin e sipërm majtas dhe këtë herë zgjidhni "Vetëm kontaktet". Prekni një kontakt individual dhe më pas prekni shenjën e kuqe minus pranë emrit të tyre.

Një mundësi është që numri juaj i telefonit të jetë përfshirë në një mesazh nga TikTok. Nëse e keni ndarë ndonjëherë numrin tuaj të telefonit me TikTok, atëherë ka një shans të mirë që po i shihni këto mesazhe. Ju mund të ndaloni marrjen e këtyre mesazheve duke çaktivizuar njoftimet për TikTok në telefonin tuaj.


Jo, TikTok nuk gjurmon historinë e shikimit të profileve individuale.

Jo, TikTok nuk gjurmon apo zbulon se kush e ka parë profilin tuaj.

Pika e kuqe në kutinë hyrëse të TikTok do të thotë se ka një mesazh të ri.

Nuk ka asnjë mënyrë të sigurt për të marrë TikTok DMS nën 16 vjeç, por ka disa gjëra që mund të bëni. Së pari, sigurohuni që telefoni juaj të jetë i përditësuar dhe i sigurt. Mund të provoni të përdorni një aplikacion sigurie ose të vendosni një fjalëkalim në pajisjen tuaj. Së dyti, provoni të fshini disa nga aplikacionet e panevojshme nga telefoni juaj. Së fundi, jini të vetëdijshëm për atë që po postoni dhe shmangni krijimin e përmbajtjeve të papërshtatshme.

TikTok është një aplikacion mesazhesh dhe që nga viti 2022, ai nuk do të jetë më i disponueshëm për t'u shkarkuar në pajisjet Android.

Jo, TikTok nuk gjurmon historinë e shikimit të profileve individuale.

Pastrimi i një cache mund të përmirësojë performancën e një shfletuesi uebi.

Fshirja e memories tuaj TikTok do të pastrojë të gjitha videot dhe fotot që keni regjistruar në aplikacion.

Bllokimi i dikujt në TikTok do t'i pengojë ata të të dërgojnë mesazhe, por ata do të jenë ende në gjendje t'i shohin mesazhet tuaja nëse i keni ndarë me ta.

Për të pastruar cache-in në TikTok, hapni aplikacionin dhe trokitni lehtë mbi tre rreshtat në këndin e sipërm majtas. Më pas, zgjidhni "Cilësimet" dhe më pas "Caches". Nën "Të përgjithshme", zgjidhni "Pastro të gjitha.

Ka disa mënyra për të rregulluar mesazhet tuaja direkte TikTok nëse ato nuk ngarkohen ose shfaqen siç duhet. Mund të provoni të pastroni cache-in dhe skedarët e skedarëve kuki, të rindizni pajisjen ose të hapni aplikacionin dhe të rifreskoni faqen. Nëse këto metoda nuk funksionojnë, mund të kontaktoni mbështetjen e TikTok për ndihmë.

Po, shumica e mesazheve të TikTok kanë fatura leximi.

Nëse mesazhet tuaja janë zhdukur pas një përditësimi, ka të ngjarë sepse i keni fshirë gabimisht. Për t'i rivendosur ato:
Hapni aplikacionin Messages në telefonin tuaj.
Prekni tre rreshtat në këndin e sipërm të majtë të ekranit.
Prekni "Cilësimet".
Nën "Të përgjithshme", trokitni lehtë mbi "Mesazhet e fshira".
Prekni "Rivendosni mesazhet.

Po, ju mund të fshini mesazhet që keni dërguar në TikTok. Për ta bërë këtë, hapni aplikacionin dhe prekni tre rreshtat në këndin e sipërm të majtë të ekranit. Më pas, trokitni lehtë mbi mesazhin që dëshironi të fshini. Më pas, trokitni lehtë mbi ikonën e koshit në fund të ekranit.

Nuk ka asnjë mënyrë të integruar për të fshirë në masë mesazhet në TikTok.Megjithatë, mund të fshini mesazhe individuale duke trokitur dhe mbajtur mbi mesazh, më pas duke zgjedhur “Fshi mesazhin.


Në një iPhone, shkoni te Cilësimet > Mesazhet > Fshi të gjitha. Në një telefon Android, shkoni te Cilësimet > Mesazhet > Fshi të gjitha.

Nuk ka asnjë mënyrë për të fshirë një tekst që i keni dërguar personit të gabuar. Mënyra e vetme për të marrë veten nga ky gabim është të kërkoni falje dhe të shpresoni që personi tjetër ta pranojë faljen tuaj.

Ka disa mënyra për të fshirë mesazhet nga të gjithë:
-Hapni aplikacionin Messages dhe zgjidhni grupin nga i cili dëshironi të fshini mesazhet. Prekni tre rreshtat në këndin e sipërm të majtë të listës së mesazheve dhe zgjidhni Fshi.
-Në ndërfaqen e internetit, shkoni te Historia e Mesazheve > Të gjitha Mesazhet. Zgjidhni grupin nga i cili dëshironi të fshini mesazhet dhe klikoni në ikonën e koshit pranë tij.

Po, mund të anuloni dërgimin e një mesazhi duke trokitur dhe mbajtur mbi mesazhin, më pas duke zgjedhur "Und Dërgo" nga menyja që shfaqet.

Nëse dëshironi të ndryshoni cilësimet e mesazheve të TikTok, fillimisht do t'ju duhet të hapni aplikacionin dhe të shkoni te "Cilësimet" në menynë kryesore. Nga këtu, mund të zgjidhni "Të përgjithshme" dhe më pas "Mesazhet". Nga këtu, mund të çaktivizoni cilësimin "Dërgo mesazhet menjëherë" nëse dëshironi të prisni disa sekonda përpara se të dërgoni një mesazh, ose ta aktivizoni nëse dëshironi që mesazhet të dërgohen sapo të dërgohen.

Hapni aplikacionin
Prekni tre rreshtat në këndin e sipërm të majtë
Zgjidhni Cilësimet
Nën "Të përgjithshme", trokitni lehtë mbi "Cache"
5.

Nuk ka asnjë përgjigje të vetme për këtë pyetje, pasi mënyra më e mirë për të rikthyer mesazhet tuaja direkte në TikTok do të ndryshojë në varësi të rrethanave specifike. Megjithatë, disa këshilla se si t'i riktheni mesazhet tuaja direkte në TikTok mund të përfshijnë kontaktimin drejtpërdrejt me mbështetjen e TikTok, pastrimin e memories dhe historisë së llogarisë suaj ose rinisjen e pajisjes tuaj.

Për të parë mesazhet në TikTok, hapni aplikacionin dhe trokitni lehtë mbi tre rreshtat në këndin e sipërm majtas. Nëse keni një mesazh nga dikush që ndiqni, ai do të shfaqet në një temë bisede. Për të lexuar një mesazh, trokitni lehtë mbi të.

Mund të ketë disa arsye pse nuk jeni në gjendje të dërgoni DMS në TikTok. Arsyeja më e mundshme është se telefoni juaj nuk i ka veçoritë e nevojshme për ta bërë këtë.

Pika e kuqe në kutinë tuaj hyrëse të TikTok do të thotë që keni mesazhe të reja.

Po, mund të shihni nëse dikush e lexon mesazhin tuaj në TikTok duke hapur profilin e tij dhe duke parë mesazhet që ka dërguar dhe marrë.

Nëse mesazhet tuaja janë zhdukur, mund të jetë për shkak se ju i keni fshirë ato ose aplikacioni i ka fshirë ato për ndonjë arsye. Nëse mendoni se ka ndodhur diçka e çuditshme, si p.sh. nëse dikush ka hakuar llogarinë tuaj, ju lutemi kontaktoni mbështetjen e TikTok.

Ka disa mënyra për të fshirë mesazhet në iPhone tuaj. Mund të rrëshqitni majtas mbi një mesazh për ta fshirë atë, ose të shtypni dhe mbani një mesazh dhe zgjidhni "fshij.

Po, ju mund të fshini mesazhet TikTok 2022.

Ka disa mënyra për të anuluar dërgimin e një mesazhi:
Prekni dhe mbani mesazhin, më pas zgjidhni "Fshi".
Rrëshqitni majtas mbi mesazh për ta fshirë atë.
Prekni dhe mbani mesazhin, më pas zgjidhni "Move to Trash.

Si të fshini mesazhet TikTok nga të dyja palët

Për të qenë të qartë, nuk ka asnjë mënyrë të drejtpërdrejtë për të fshirë mesazhet TikTok nga të dyja anët. Mënyra e vetme për ta bërë këtë do të ishte të kesh akses në telefonin e personit dhe të fshish mesazhin nga fundi i tij. Përndryshe, ju mbetet vetëm të fshini mesazhin nga fundi juaj, që është gjithçka që ofron TikTok.

Për të fshirë një mesazh nga fundi juaj:

1. Hapni dritaren e bisedës ku dëshironi të fshini mesazhin

2. Shtypni dhe mbani mesazhin derisa të shfaqet një meny në fund të faqes

3. Do të shihni Reply, Forward, Copy, Delete

4. Zgjidhni Fshij për të fshirë mesazhin

Për të fshirë një mesazh nga fundi juaj në PC:

1. Hyni në llogarinë tuaj në TikTok.com

2. Klikoni ikonën Message (zarf) në pjesën e sipërme djathtas të ekranit

3. Klikoni mbi emrin e personit për të hapur bisedën tuaj

4. Shkoni te mesazhi që dëshironi të fshini dhe vendoseni kursorin mbi të

5. Klikoni mbi 3 pikat që shfaqen dhe zgjidhni Fshij

Kini kujdes që po fshini mesazhin e saktë sepse nuk ka asnjë kërkesë për të konfirmuar që dëshironi të fshini një mesazh përpara se të fshihet. Gjithashtu, nuk mund të zgjidhni më shumë se një mesazh në të njëjtën kohë për të fshirë, kështu që do t'ju duhet të fshini mesazhet njëri pas tjetrit.

Për të fshirë mesazhin nga të dy skajet, ju lutemi provoni rregullimet e mëposhtme.

1. Kërkojuni atyre të fshijnë mesazhin nga fundi i tyre gjithashtu nëse ata e kanë parë atë tashmë

Epo, problemi me këtë është se nuk ka asnjë mënyrë që ju të tregoni nëse e kanë lexuar mesazhin apo jo. Thjesht do t'ju duhet t'u lini atyre një mesazh tjetër duke u kërkuar atyre që të fshijnë ose të hedhin poshtë mesazhin e mëparshëm kur ta shohin atë.

Nëse keni akses alternativ në to, mund t'i telefononi dhe të kërkoni që ta fshijnë mesazhin në TikTok kur ta shohin.

Përfundimi

Fshirja e mesazheve në TikTok është një proces i thjeshtë, por është e rëndësishme të kihet parasysh se fshirja e mesazheve vetëm i heq ato nga llogaria juaj.

Nëse marrësi e ka parë tashmë mesazhin, ai do të jetë ende i dukshëm në historikun e tij të bisedës.

Ju lutemi shikoni udhëzuesin tonë për më shumë informacion mbi fshirjen e mesazheve dhe këshilla të tjera për përdorimin e TikTok.

Nëse jeni të interesuar, mund të kontrolloni gjithashtu nëse mund të hiqni foton e profilit tuaj TikTok dhe të shtoni një të re – ne kemi gjithashtu një postim për këtë.

Ju gjithashtu mund t'i gjeni interesante këto artikuj:

votes
Article Rating
Lidhja me postimin kryesor
Adblock
detector