0 pikëpamjet

Samsung J4 Plus FRP Bypass NO SIM JO Play Service Hidden Fix

Google ka shtuar një veçori sigurie (FRP = Factory Reset Protection) në të gjitha pajisjet Android. Pas përfundimit të procesit të rivendosjes së fabrikës, FRP do t'ju kërkojë të verifikoni se kjo pajisje është rivendosur në llogarinë tuaj. Për të vazhduar, identifikohuni me një llogari Google që keni qenë të nënshkruar më parë në këtë telefon. Kjo veçori është shumë e rëndësishme dhe do të ketë një siguri për të shmangur keqpërdorimin e pajisjes gjatë vjedhjes ose humbjes së pajisjes suaj. Herë pas here, në të njëjtën kohë, përdoruesit futen në telashe kur harrojnë qëllimisht kredencialet e llogarisë së tyre të Google ose fjalëkalimin pas një rivendosjeje të vështirë. Pra, në këtë tutorial, ne kemi dalë me metodën më të fundit të Anashkaloni FRP Samsung Galaxy J4+. Nëse ndiqni një mënyrë të thjeshtë, mund të zhbllokoni Google Lock Galaxy J4+.

Si të hiqni llogarinë Google nga Samsung Galaxy J4 Plus?

po kërkoni të hiqni bllokimin e llogarisë së Google Samsung J4 Plus . Kështu që zhbllokimi nuk do të jetë një detyrë e vështirë për ju nëse ndiqni metodën e procedurës sonë të saktë, nëse mund të mbani mend llogarinë tuaj të Gmail, mund ta anashkaloni lehtësisht Samsung Galaxy J4 Plus Llogaria FRP Google, por nëse harroni llogarinë tuaj të Gmail për të anashkaluar FRP do të jetë pak e vështirë.

Si të hiqni frp (mbrojtja e rivendosjes së fabrikës):

në celularin tuaj Galaxy A02s, funksioni FRP do të aktivizohet automatikisht sapo të shtoni një llogari Google në tuajën tuaj SAMSUNG GALAXY J4+. Nëse dëshironi të hiqni frp, thjesht duhet të fshini llogarinë tuaj.

Shërbimi i zhbllokimit: nëse po kërkoni të zhbllokoni telefonat tuaj, mezi po përpiqeni të anashkaloni frp Samsung. Këtu Zhbllokues DM mund ta zhbllokojë në çast telefonin tuaj. dmrepairtech është një rishitës që zhbllokon çdo smartphone.


Për të hequr një llogari Google nga Samsung J4 plus, do t'ju duhet të shkoni te menyja Cilësimet dhe të zgjidhni Llogaritë. Pasi të jeni në menynë Llogaritë, trokitni lehtë mbi Google dhe më pas trokitni lehtë mbi tre pikat në të djathtë të llogarisë tuaj. Nga atje, trokitni lehtë mbi "Hiq llogarinë.

Për të vendosur Samsung Galaxy J4 Plus në modalitetin e shkarkimit, duhet të fikni telefonin dhe më pas të mbani shtypur butonin e uljes së volumit për disa sekonda. Më pas duhet të shihni një ekran që thotë "Downloading…" me një shigjetë të drejtuar nga poshtë.

Gjëja e parë që duhet të bëni është të fikni telefonin dhe të prisni disa sekonda. Pasi telefoni të jetë fikur, shtypni dhe mbani butonin e rritjes së volumit, butonin e uljes së volumit dhe butonin e ndezjes në të njëjtën kohë për rreth 10 sekonda ose derisa të shihni një ikonë të vogël Android në ekran. Kjo do t'ju çojë në Menynë e Rimëkëmbjes. Nga atje, zgjidhni "fshij të dhënat / rivendosjen e fabrikës" dhe më pas "po.

Mund të përdorni butonin e energjisë për të mbyllur me forcë Samsung J4 plus. Ju gjithashtu mund të shtypni dhe mbani butonin e energjisë për 10 sekonda për të mbyllur me forcë pajisjen.

Nëse keni harruar fjalëkalimin e telefonit tuaj Samsung, mund ta rivendosni atë duke shkuar te Cilësimet > Kyçja e ekranit dhe siguria > Lloji i kyçjes së ekranit.Prekni butonin Reset password, futni kodin PIN ose modelin tuaj aktual dhe më pas futni dy herë një fjalëkalim të ri.

Modaliteti i ngarkuesit është një modalitet që zakonisht ndodh kur keni bërë diçka të gabuar me telefonin dhe zakonisht arrihet duke shtypur butona të caktuar. Modaliteti i shkarkimit është një modalitet që mund të aksesohet në disa telefona dhe kompjuterë dhe përdoret për të instaluar përditësime ose programe në pajisjen tuaj.

Mënyra më e lehtë për të formatuar Samsung Galaxy J4 tuaj është të bëni një rivendosje të fabrikës. Kjo do të fshijë të gjitha të dhënat dhe cilësimet në telefon. Për ta bërë këtë, shkoni te Settings > General > Reset > Factory Reset.

Nuk mund ta çaktivizoni modalitetin e sigurt në Samsung J4 plus. Modaliteti i sigurt është një modalitet diagnostik që pajisja hyn automatikisht kur zbulon një gabim.

Ju nuk mund ta fshini llogarinë tuaj Samsung. Sidoqoftë, mund ta çaktivizoni atë. Për ta bërë këtë, shkoni te seksioni "Cilësimet" të telefonit tuaj dhe lëvizni poshtë te "Llogaritë". Klikoni në "Llogaria Samsung" dhe më pas kliko në butonin "Çaktivizo llogarinë".

Po. Për të hequr llogarinë tuaj të Google, shkoni te menyja Cilësimet dhe trokitni lehtë mbi Llogaritë. Prekni llogarinë që dëshironi të fshini dhe më pas zgjidhni Hiq llogarinë.

Rivendos llogarinë Google të anashkalimit FRP Galaxy J4 Plus SM-J415

FRP Bypass Galaxy J4 Plus SM-J415:

Udhëzues hap pas hapi për Rivendosni FRP dhe anashkaloni llogarinë googleGalaxy J4 Plus SM-J415 nëse zotëroni Galaxy J4 Plus SM-J415 Smartphone që ka FRP/[Kjo pajisje lidhet me problemin ekzistues të llogarisë google] atëherë mund ta rregulloni duke ndjekur udhëzuesin e mëposhtëm

Çfarë është mbrojtja nga FRP/Rivendosja e fabrikës:

Mbrojtja e rivendosjes së fabrikës (FRP), është një veçori sigurie në pajisjet Android me Lollipop 5.1 dhe më të lartë. FRP aktivizohet automatikisht kur konfiguroni një llogari Google™ në pajisjen tuaj. Pasi të aktivizohet FRP, ai parandalon përdorimin e një pajisjeje pas rivendosjes së të dhënave në fabrikë, derisa të identifikoheni duke përdorur një emër përdoruesi të Google.

Shkarkimet:

 • 8.0 Menaxheri i llogarisë së Google
 • Krijues i shkurtoreve të shpejta
 • Testi DPC

Hapat:

1. Që në fillim”Ekrani i mirëseardhjes"Trokitni mbi"Shkojme", pastaj "Kapërce", më pas "Konfigurimi si i ri" pas kësaj "Lidhu Wi-Fi" dhe kthehu te "EKRANI I MIRË SE VINI" SËRI.

2. Tani prekni "Cilësimet e Vizionit“, “Talkback", pastaj aktivizo"Talkback“.

3. Rrëshqitni poshtë në të djathtë për të sjellë "MENUA KONTEKSTI GLOBAL", trokit dy herë në"Cilësimet e talkback", pastaj përsëri " Rrëshqitni poshtë djathtas", më pas trokitni dy herë në "suspend feedback".

4. Shko te "ndihmë dhe komente", shkruani atje "voice", më pas prekni "ikona e zërit", dhe më pas prekni "Filloni me qasjen me zë“.

Le të hapim Youtube:

5. Trokit në "Video në Youtube", më pas prekni "Share shigjeta", më pas "3 pika" për të ndarë videon.

6. Zvarritni poshtë Youtube Video, më pas prekni "3 pika" në këndin e sipërm djathtas, më pas prekni "cilësimet", më pas "Rreth", më pas "Politika e privatësisë së Google".

7. Prano & Vazhdo, më pas "Jo faleminderit", Tani Chrome u hap me sukses, lloji i shiritit të adresës https://romprovider.com/frpbypass

8. Shkarkoni menaxherin e llogarisë së Google dhe instaloni atë

9. përsëri Shkarkoni Menaxherin e Shkurtoreve të Shpejtë dhe instaloni atë

10. Drejtoni Menaxherin e Shkurtoreve të Shpejtë dhe Zbulojeni Menaxheri i llogarisë Google

11. Ekzekuto/provo Menaxher llogarinë Pastaj Identifikimi i shfletuesit dhe Hyni me llogari të re

12. U krye Shtypni butonin e energjisë Rinisni sistemin Tani/Rinisni

Shënim:

 • nëse Dështon me metodën e mësipërme Enkriptoni pajisjen me testin DPC, ai do të formatojë telefonin tuaj duke përfshirë FRP, atëherë mund të përdorni pajisjen tuaj.

Samsung J4 Plus FRP Bypass pa PC – Metoda hap pas hapi:

 • Ndez Samsung J4 Plus telefon android duke shtypur butonin e energjisë.
 • Lidheni Samsung Galaxy J4 në një rrjet Wi-Fi në shtëpi.
 • Prekni Settings Gear ==> kjo do të hapë tastierën Samsung në telefonin tuaj.
 • Klikoni në Shigjetën Prapa, më pas shkruani Open Web Pages dhe zgjidhni opsionin e parë.

 • Brenda "Përgjithshme", lëvizni poshtë dhe trokitni lehtë mbi opsionin "Menaxho kërkimet në pritje".
 • Më pas, klikoni në butonin Kërko > shkruani Galaxy Store dhe zgjidhni rezultatin.

 • Kjo do të hapë aplikacionin Galaxy Store brenda telefonit tuaj Samsung J4 Plus.
 • Klikoni në butonin Përditëso > më pas prekni OK > dhe më pas do të duhen 2-4 minuta për të përfunduar përditësimet.

 • Brenda Recent, lëvizni poshtë dhe klikoni në butonin e kërkimit > më pas shkruani Galaxy Store në shiritin e kërkimit.
 • Pas kësaj, zgjidhni aplikacionin në rezultate.

PAK HAPA TJERE:

 • Pasi të hapni Galaxy Store, shkruani "Cilësimet e fshehura të shërbimeve të Google Play" në shiritin e kërkimit të Galaxy Store.
 • Instaloni këtë aplikacion dhe hapni atë.
 • Tani, ju duhet të identifikoheni me tuajin Llogaria Samsung duke përdorur shërbimet e Google Play.

 • Lëvizni poshtë dhe zgjidhni Shërbimet e Google Play >> pastaj trokitni lehtë mbi opsionin Model >> pas kësaj Vendosni një model të ri dhe klikoni në butonin Konfirmo.

 • Në ekranin tjetër, klikoni në butonin "Po, jam në" në fund të ekranit tuaj Samsung J4 plus.
 • Më pas, konfirmoni modelin tuaj të ri >> dhe në fund klikoni në butonin Kuptohet.

 1. Në këtë hap, nuk keni nevojë të rinisni telefonin inteligjent Samsung J4 Plus. Thjesht kthehuni në ekranin e mirëseardhjes dhe më pas do t'ju kërkojë të zhbllokoni telefonin duke përdorur kyçjen e modelit.
 2. Pasi të keni zhbllokuar modelin, klikoni në butonin SKIP dhe përfundoni konfigurimin fillestar të telefonit tuaj Samsung J4 Plus.
 3. Që do të thotë, bllokimi i mbrojtjes nga rivendosja e fabrikës, i njohur ndryshe si kyçi i verifikimit të Google, nuk aktivizohet më në telefonin tuaj Android.

Bingo! Bllokimi i mbrojtjes nga rivendosja e fabrikës është anashkaluar me sukses nga smartphone Android Samsung J4 Plus. Në rast se nuk jeni në gjendje të anashkaloni bllokimin FRP nga Samsung J4 Plus, atëherë mos ngurroni të komentoni më poshtë.

Lexo më shumë:

Për të hequr llogarinë tuaj J4 nga Google, do t'ju duhet të fshini llogarinë tuaj përmes faqes së internetit të J4.

Nëse e keni harruar fjalëkalimin e llogarisë tuaj Google, mund të provoni ta rivendosni atë. Nëse keni një telefon Samsung, mund të provoni gjithashtu të anashkaloni procesin e verifikimit të llogarisë Google. Për ta bërë këtë, fikni telefonin tuaj dhe mbani të shtypur njëkohësisht butonat e uljes së volumit, Home dhe Power. Kur të shfaqet logoja e Samsung, lëshoni butonin e energjisë dhe prisni që të shfaqet menyja e Rimëkëmbjes së Sistemit Android.

Ka disa mënyra se si mund të zhbllokoni fjalëkalimin tuaj Samsung J4. Një mënyrë është të përdorni shërbimin Samsung Find My Mobile.Mund të provoni gjithashtu të përdorni llogarinë tuaj Google ose llogarinë tuaj Samsung. Nëse e keni harruar fjalëkalimin tuaj, mund ta rivendosni atë duke përdorur emailin e rikuperimit ose numrin e telefonit të lidhur me llogarinë tuaj.

Së pari, hapni aplikacionin Google në Samsung J4. Më pas, prekni tre rreshtat në këndin e sipërm të majtë të aplikacionit. Tjetra, trokitni lehtë mbi "Cilësimet". Më në fund, trokitni lehtë mbi "Llogaritë". Prekni "Shto llogari" dhe më pas prekni "Google". Futni adresën tuaj të emailit dhe fjalëkalimin dhe më pas trokitni lehtë mbi “Identifikohu.

Për të rivendosur Samsung Galaxy j4 plus, fillimisht fikeni atë. Më pas, mbani të shtypur njëkohësisht butonat e Volume Up, Bixby dhe Power. Kur të shfaqet logoja e Android, lëshoni të gjithë butonat dhe prisni që të shfaqet menyja e rikuperimit. Përdorni butonat e volumit për të theksuar "Wipe data/factory reset" dhe shtypni butonin e energjisë për ta zgjedhur atë. Theksoni "Po – fshini të gjitha të dhënat e përdoruesit" dhe shtypni përsëri butonin e energjisë.

Ka disa mënyra për të formatuar Samsung Galaxy J4 tuaj. Mund të përdorni menynë Cilësimet ose mund të përdorni modalitetin e rikuperimit. Nëse dëshironi të përdorni menynë Cilësimet, shkoni te Cilësimet > Rezervimi dhe rivendosja > Rivendosja e të dhënave të fabrikës. Nëse dëshironi të përdorni modalitetin e rikuperimit, fikni telefonin tuaj, mbani të shtypur butonat Volume Up, Bixby dhe Power dhe lëshojini kur të shfaqet roboti Android.

Nuk ka asnjë mënyrë të sigurt për të anashkaluar procesin e verifikimit të Google pas rivendosjes së fabrikës, por ka disa metoda që mund të funksionojnë. Një metodë është të provoni të përdorni një llogari alternative të Google për t'u identifikuar. Nëse kjo nuk funksionon, mund të provoni të kontaktoni mbështetjen e Google për ndihmë.

Nëse e keni harruar kodin tuaj të verifikimit të Google, ose nëse keni blerë një telefon të ri dhe dëshironi të transferoni llogarinë tuaj, ka disa mënyra për të anashkaluar procesin e verifikimit.
Një mënyrë është të përdorni adresën tuaj të emailit të rikuperimit ose numrin e telefonit për të rivendosur fjalëkalimin tuaj. Nëse nuk keni qasje në asnjërën prej tyre, mund të provoni të përdorni gjetësin e llogarisë Google për të gjetur llogarinë tuaj. Nëse gjithçka tjetër dështon, mund të kontaktoni mbështetjen e Google për ndihmë.

Nëse së fundi e keni rivendosur telefonin në gjendje fabrike dhe dëshironi të hiqni llogarinë tuaj të Google prej saj, mund ta bëni këtë duke ndjekur këto hapa:
Hapni aplikacionin Cilësimet.
Prekni Llogaritë.
Prekni Google.
Prekni tre pikat në këndin e sipërm djathtas të ekranit.
Prekni Hiq llogarinë.

Nëse keni harruar fjalëkalimin tuaj, do t'ju duhet të rivendosni pajisjen tuaj. Për ta bërë këtë, fikni pajisjen tuaj dhe mbani të shtypur njëkohësisht butonat e ndezjes, ngritjes së volumit dhe shtëpisë. Kur të shfaqet logoja e Samsung, lëshoni të gjithë butonat dhe zgjidhni "fshij të dhënat/rivendosja në fabrikë".

Mund ta zhbllokoni gjeni telefonin tim duke shkuar te Cilësimet dhe duke klikuar në iCloud. Më pas do t'ju duhet të vendosni Apple ID dhe fjalëkalimin tuaj.

Nuk ka asnjë mënyrë për të fikur bërthamën J4 në Raspberry Pi. Bërthama J4 është përgjegjëse për trajtimin e të gjitha operacioneve hyrëse dhe dalëse dhe nuk mund të çaktivizohet.

Ka disa mënyra për të shpëlarë Samsung tuaj. Një mënyrë është të mbani të shtypur butonin e energjisë dhe butonin e uljes së volumit në të njëjtën kohë derisa telefoni juaj të fiket. Më pas, ndizeni përsëri duke mbajtur të shtypur butonin e energjisë dhe lëshojeni kur të shfaqet logoja e Samsung. Një mënyrë tjetër është të shkoni te Settings>Rezervimi dhe rivendosja>Rivendosja e të dhënave të fabrikës>Rivendos pajisjen>Fshi gjithçka.

Ka disa mënyra për të rivendosur një Samsung. Një mënyrë është të mbani të shtypur butonin e ndezjes dhe butonin Home në të njëjtën kohë derisa telefoni të rindizet. Një mënyrë tjetër është të shkoni te Cilësimet > Rezervimi dhe rivendosja > Rivendosja e të dhënave të fabrikës > Rivendos pajisjen > Fshi të gjitha.

Nëse e keni sinkronizuar llogarinë tuaj të Google në pajisjen tuaj Android dhe duhet ta rivendosni atë, mund ta anashkaloni llogarinë duke kryer një rivendosje të të dhënave në fabrikë. Kjo do të fshijë të gjitha të dhënat tuaja, prandaj sigurohuni që së pari të keni një kopje rezervë. Për të bërë një rivendosje të të dhënave të fabrikës, shkoni te Cilësimet > Rezervimi dhe rivendosja > Rivendosja e të dhënave të fabrikës dhe më pas prekni Rivendos pajisjen.

Metoda e dytë: Si të anashkaloni frp Samsung Galaxy J4 Plus (Android 8.1)

-Ndizni pajisjen tuaj dhe shtypni ikonën "Start Next Arrow" dhe më pas lidheni me rrjetin tuaj WiFi.

-Kthehuni në ekranin e parë "Start".

-Trokitni gjatë me 2 gishta derisa të keni ekranin (Talkback Tutorial).

-Bëni formën "L" në ekran duke rrëshqitur poshtë djathtas.

-Trokitni dy herë në "Cilësimet e Talkback".

-Shtypni dhe mbani të dy butonat e volumit (lart + poshtë) për të çaktivizuar talkback.

-Trokitni dy herë në "Përdor shkurtoren" nga dritarja që shfaqet.

-Përsëri Shtypni & Mbani të dy butonat e volumit (Lart + Poshtë) për të çaktivizuar talkback-un dhe do të merrni mesazhin e (Shkurtorja e aksesueshmërisë u çaktivizua).

Trokit te > Ndihmë dhe komente > Fillo me aksesin zanor.

-Tani trokitni lehtë te

-Pasi keni hyrë në faqen e internetit të YouTube, zvarriteni videon në YouTube.

-Trokitni lehtë mbi "3 pika" nga lart djathtas i ekranit dhe prekni "Kushtet dhe politika e privatësisë".

-Shtypni > Prano & Vazhdo > Tjetër > Jo Faleminderit, pas kësaj do të kemi akses në shfletuesin chrome për shkarkimin e veglave frp për të anashkaluar frp Samsung Galaxy J4 Plus Android 8.1.

Nëse e keni harruar kodin tuaj të verifikimit të Google, sigurohuni që të kontrolloni që llogaria juaj e emailit dhe numri i telefonit të jenë të njëjtë me atë me të cilin keni regjistruar llogarinë tuaj të Google. Nëse nuk keni akses në asnjërën prej tyre, mund të përdorni gjetësin e llogarisë Google për të regjistruar emailin tuaj aktual dhe numrin e telefonit për të parë nëse do të funksionojë.

Nëse e keni fshirë aksidentalisht llogarinë tuaj në aplikacionin tuaj celular Google Play Store, mund ta hiqni atë duke ndjekur këto hapa: Hapni aplikacionin Play Store.Trokitni tre pika në këndin e sipërm djathtas.Trokitni lehtë mbi llogarinë për të cilën dëshironi të fshini atë. Prekni tre pikat në të djathtë të llogarisë dhe prekni Hiq llogarinë.

Si të çaktivizoni FRP (Mbrojtja e rivendosjes së fabrikës)

Nëse dëshironi të çaktivizoni funksionin e kyçjes FRP nga Samsung J4 Plus, atëherë duhet të fshini llogarinë e Gmail nga cilësimet e pajisjes. Ndiqni plotësisht procesin e mëposhtëm për të çaktivizuar me sukses mbrojtjen e rivendosjes së fabrikës: shkoni te menyja e cilësimeve=>> Llogaritë=>> zgjidhni ID-në e Gmail =>> hiqni llogarinë =>> kjo është ajo.

Specifikimet e Samsung J4 Plus

Samsung J4 Plus i lëshuar në 2018.Vjen me 2/3 GB RAM dhe 16/32 GB memorie ROM. Ekrani i Samsung J4 Plus vjen me 5.2 inç me një rezolucion prej 720 x 1280 pixels. Samsung J4 Plus funksionon me chipset Exynos 7870 Octa (14 nm) dhe mundësohet nga një bateri e pa lëvizshme 3000 mAh dhe kjo pajisje ka një kamerë të pasme 13 MP dhe një kamerë të vetme të përparme 13 MP.

Anashkaloni skedarët FRP që nuk janë përgjegjës për ndonjë dëmtim në pajisjen tuaj, ju lutemi provoni këtë me rrezikun tuaj.

Parakushtet

Përpara se të filloni me këtë proces, duhet të plotësoni të gjitha kriteret parakushte për të zhbllokuar FRP Samsung J4 Plus.

 • Pajisja juaj duhet të ketë 50-60% të ngarkesës së baterisë përpara se të kryeni procesin FRP.
 • Kontrolloni së pari numrin e modelit të pajisjes tuaj.
 • Më e rëndësishmja, ndiqni siç duhet udhëzuesin e mëposhtëm.

Nëse dëshironi të fshini Llogari Google nga një Galaxy J4+ ose për të shitur terminalin tuaj, ia jepni një të afërmi ose miku, ricikloni ose nëse keni vendosur të kaloni në një llogari tjetër Google, mund ta bëni këtë duke ndjekur hapat e treguar në vazhdim.

Kur fshini llogarinë e Google nga Galaxy J4+ ne çaktivizojmë FRP (Factory Reset Protection) të sistemit operativ Android 8.1 (Oreo), kjo është një mbrojtje që lidh Samsung Galaxy J4+ me një llogari Google në mënyrë që kur të rindizet ose bllokohet për shkak të humbjes ose vjedhjes, kërkoni emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin e llogarisë Google.

Koha e parashikuar: 5 minuta.

Për të fshirë llogarinë e Google, shkoni te cilësimet e Samsung-ut tuaj, është ikona e rrotës së ingranazhit, ikona e cilësimeve duhet të jetë në ekranin kryesor ose në menynë e telefonit, mund të hyni në menunë kryesore duke tërhequr gishtin nga poshtë. në krye të ekranit.

Ne zbresim në cilësimet e Galaxy J4+ dhe kërkojmë seksionin e quajtur "Llogaritë" ose "Llogaritë dhe kopje rezervë", klikoni për të hyrë në këtë seksion.

Pasi brenda”Llogaritë dhe kopje rezervë" kliko te "Llogaritë" për të vazhduar shkëputjen e llogarisë së Google në Samsung Galaxy J4+.

Do të shfaqen të gjitha llogaritë e lidhura me këtë Samsung Galaxy J4+, duke përfshirë, përveç llogarive të Google, edhe llogaritë e tjera të mediave sociale si Instagram, Facebook, TikTok, Twitter, etj. Klikoni në llogarinë që dëshironi të shkëputni nga kjo pajisje.

Do të shfaqen të dhënat e lidhura nga kjo llogari Google (ose ajo që keni zgjedhur) me Samsung Galaxy J4+. Shtypni "Hiq llogarinë” për të vazhduar.

Do të shfaqet një mesazh konfirmimi për të shmangur heqjen gabimisht të një llogarie nga Samsung Galaxy J4+, klikoni përsëri në "Hiq llogarinë" për ta konfirmuar. Të gjitha të dhënat në këtë llogari do të fshihen nga pajisja.

Udhëzime video

Pasi të fshini llogarinë, mund të dëshironi të rivendosni Galaxy J4+ në gjendjen e tij të fabrikës dhe kështu të eliminoni të gjitha të dhënat nga Samsung. rivendos" dhe në fund "Fshi të gjitha".

Kjo është metoda për shkëput llogarinë Google nga Samsung Galaxy J4+ dhe fshini të gjitha të dhënat tuaja nga cilësimet e sistemit.

Një metodë tjetër më drastike për të fshirë llogarinë e Google në një Samsung Galaxy J4+ do të ishte rivendosja e vështirë ose rivendosja e fabrikës. Është një metodë drastike sepse përveç fshirjes së llogarisë së Google, ajo rivendos Samsung në gjendjen e fabrikës dhe duhet të rioptimizojë të gjitha aplikacionet që kërkon më shumë kohë sesa një fshirje e thjeshtë e llogarisë Google.

Rreth pajisjes:

Samsung Galaxy J4+ është një pajisje me përmasa 161.4 x 76.9 x 7.9 mm (6.35 x 3.03 x 0.31 in), një peshë prej 178 gram, një madhësi ekrani 6.0 inç, 91.4 cm2 (

73,6% raporti ekran-trup) dhe një rezolucion ekrani prej 720 x 1480 piksele, raporti 18,5:9 (

dendësia 274 ppi).

Ka një procesor Quad-core 1.4 GHz Cortex-A53, një kartë grafike Adreno 308, një memorie RAM 2 GB / 3 GB dhe një memorie të brendshme 32 GB, 2/3 RAM ose 16 GB, 2 GB RAM.

Samsung Galaxy J4+ vjen nga fabrika me sistemin operativ Android 8.1 (Oreo).

votes
Article Rating
Lidhja me postimin kryesor
Adblock
detector