0 pikëpamjet

Si të fshini një mesazh në Twitch

Si të fshini një mesazh në Twitch?

Twitch po bëhet popullor për komunitetin e transmetuesve dhe lojtarët e shijojnë platformën duke mësuar këshilla dhe truket përmes transmetimit të drejtpërdrejtë.Platforma ofron shumë veçori kur bëhet fjalë për komunikimin me njëri-tjetrin.

Opsioni i bisedës në Twitch është i disponueshëm ku lojtarët mund të komunikojnë përmes dërgimit dhe marrjes së mesazheve. Megjithëse biseda është një veçori e thjeshtë, shumë herë lojtarët janë të hutuar kur bëhet fjalë për fshirjen e mesazhit në Twitch.

Shumë përdorues anashkalojnë aktivizimin e ikonave të modalitetit për përdorimin e veçorisë së fshirjes së mesazheve. Nëse përdoruesit e kuptojnë mirë, mesazhet mund të fshihen sa herë që kërkohet.

Tabela e Përmbajtjes


Për të fshirë një mesazh në Twitch, ndiqni këto hapa: 1. Hapni dritaren e bisedës dhe gjeni mesazhin që dëshironi të fshini. 2. Klikoni tre rreshtat në këndin e sipërm djathtas të mesazhit. 3. Në menynë që shfaqet, zgjidhni "Fshi mesazhin". 4. Konfirmoni duke klikuar “Po.

Po, ju mund të fshini historinë tuaj të bisedës me twitch. Për ta bërë këtë, hapni aplikacionin twitch dhe shkoni te menyja kryesore (tre rreshtat në këndin e sipërm të majtë të ekranit). Tjetra, zgjidhni "Cilësimet". Nën "Të përgjithshme", zgjidhni "Historia". Në faqen e Historisë, nën "Chat", klikoni në butonin "Fshi".

Për të fshirë një mesazh në chat, hapni dritaren e bisedës dhe klikoni mbi mesazhin. Do të shfaqet një meny me opsione për të fshirë, kopjuar ose përcjellë mesazhin.

Për të fshirë një mesazh në Discord, fillimisht duhet të zgjidhni mesazhin në fjalë dhe të shtypni butonin "X". Pasi të keni shtypur butonin "X", do të shfaqet një kuti dialogu që ju pyet nëse dëshironi ta fshini mesazhin përgjithmonë apo vetëm për këtë bisedë. Shtypja e butonit "Fshi përgjithmonë" do të fshijë mesazhin si nga biseda, ashtu edhe nga historiku i llogarisë suaj.

Regjistrat e bisedave Twitch zakonisht zgjasin rreth 24 orë.

Për të fshirë një mesazh pëshpëritës në Twitch, hapni dritaren e bisedës dhe klikoni mbi mesazhin. Në anën e djathtë të ekranit, klikoni në tre pikat në këndin e sipërm djathtas dhe zgjidhni Fshi mesazhin.

Po, bisedat Twitch janë ruajtur.

Jo, mesazhet që zhduken e fshijnë mesazhin vetëm nga historia juaj e bisedës. Personat e tjerë në bisedë mund ta shohin ende mesazhin nëse kanë qenë të pranishëm kur është dërguar.

Për të fshirë për të gjithë, fillimisht do t'ju duhet të krijoni një grup. Pas krijimit të grupit, mund të përdorni komandën "Fshi për të gjithë".

Për të fshirë mesazhet me tekst nga të gjithë në pajisjen tuaj, hapni aplikacionin Messages dhe trokitni lehtë mbi një mesazh. Në pjesën e sipërme majtas të mesazhit, do të shihni një ikonë të koshit. Klikoni mbi këtë dhe zgjidhni Fshi.

Discord nuk ka një veçori "pastrimi i historisë së bisedës".

Po, mesazhet e fshira janë të dukshme për përdoruesit e tjerë në Discord. Megjithatë, ata nuk do të jenë në gjendje të shohin përmbajtjen e mesazhit nëse ai është shënuar si privat.

Cleanup bot është një mjet që ju ndihmon të pastroni rrëmujën tuaj. Është i disponueshëm si një shtesë e Chrome dhe si një shtesë Firefox-i.

Në iPhone, shkoni te Settings-General-Privacy-Whisper dhe trokitni lehtë mbi butonin "Fshi".

Mënyrat për të fshirë mesazhet në Twitch

Biseda me Twitch është një nga mënyrat më të mira për të bashkëvepruar me audiencën tuaj gjatë një transmetimi të drejtpërdrejtë. Megjithatë, ka raste kur gjërat dalin jashtë kontrollit dhe mund t'ju duhet të fshini mesazhet e bisedës. Ka disa mënyra për ta bërë këtë.

Fshi mesazhet në transmetimin e bisedës

Hapat e mëposhtëm janë për platformat Windows, macOS dhe Linux. Ja çfarë duhet të bëni:

 • Së pari, vizitoni faqen e internetit Twitch.tv në shfletuesin tuaj të internetit.
 • Klikoni butonin gri "Identifikohu" dhe futni të dhënat tuaja për të hyrë në llogarinë tuaj.
 • Nëse jeni identifikuar tashmë, faqja kryesore e Twitch duhet të shfaqet
 • Klikoni në ikonën në këndin e sipërm djathtas (ajo me avatarin e profilit tuaj).
 • Në menunë e ekranit, klikoni në "Kanalet".
 • Kur të shfaqet faqja e kanalit tuaj, klikoni në skedën "Chat".
 • Do të shfaqet minidritarja "Stream Chat" në anën e djathtë të ekranit.
 • Nëse jeni në një transmetim të drejtpërdrejtë ose thjesht në linjë dhe drejtpërdrejt, shikuesit dhe ndjekësit tuaj duhet të jenë tashmë në kanalin tuaj dhe të dërgojnë mesazhe.
 • Në fund të bisedës së transmetimit, klikoni ikonën e ngjashme me shpatën për të kaluar në pamjen mod. Kjo është një zonë më e mirë kontrolli.

Në pamjen e modës

 • Në zonën e bisedës, klikoni në ikonën me tre pika. Ndrysho "Trego ikonat e modalitetit" në menynë që shfaqet.Këto ikona do t'ju ndihmojnë në ekzekutimin e disa lëvizjeve.
 • Tani, lëvizni te mesazhi specifik që dëshironi të fshini. Meqenëse "Trego ikonat e modalitetit" është aktivizuar, do të shihni një ikonë të koshit pranë mesazhit. Klikoni këtu për ta fshirë. Kjo duhet të funksionojë mjaft mirë.

Komanda e skadimit

Komanda /timeout gjithashtu ndihmon transmetuesit dhe moderatorët e Twitch për të fshirë mesazhin e fundit dhe për t'i dhënë shikuesit një pushim. Kjo i pengon ata të kontribuojnë për një kohë.

Përdorni këtë format për t'i dhënë një afat kohor një shikuesi kokëfortë: /timeout [arsye]. Ja një shembull se si mund ta bëni atë në kutinë e bisedës: /timeout lizkate 1s spamming.

Këtu, përdoruesi lizkate është skaduar për një sekondë për dërgimin e mesazheve të padëshiruara në bisedën e transmetimit.

Trajtimi i muhabeteve 'të këqija'

Në pamjen e moderatorit, mund të shtoni një listë termash nën opsionin "Kushtet e bllokuara" në anën e djathtë të ekranit. Kjo do të kufizojë publikimin e mesazheve me kushte 'të këqija' në bisedë.

Ju gjithashtu mund të aktivizoni "Modalitetin e ngadaltë" në mënyrë që përdoruesit të mund të marrin kohën e tyre përpara se të dërgojnë një mesazh. Kjo do të sigurojë që moderatorët të kontrollojnë cilësinë e asaj që postohet dhe të gjykojnë nëse duhet të fshihet apo jo.


Për të fshirë mesazhet nga transmetimi juaj i Twitch:
Hapni aplikacionin Twitch në telefonin ose kompjuterin tuaj.
Në menunë kryesore, klikoni në "Transmetim".
Në seksionin "Cilësimet e transmetimit", nën "Cilësimet e mesazheve", klikoni në butonin "Fshi mesazhet".
Zgjidhni mesazhet që dëshironi të fshini dhe shtypni butonin "Fshi".

Po, ju mund të fshini historinë tuaj të bisedave në Twitch. Për ta bërë këtë, hapni aplikacionin Twitch dhe klikoni në tre rreshtat në këndin e sipërm të majtë të ekranit kryesor. Nën "Cilësimet", zgjidhni "Privatësia dhe Siguria". Në skedën "Historia", nën "Historia e bisedës", zgjidhni "Fshi të gjitha".

Ka disa mënyra për të fshirë mesazhet në chat:
Prekni dhe mbani një mesazh për ta zgjedhur, më pas prekni ikonën e koshit në krye të ekranit.
Rrëshqitni majtas mbi një mesazh për ta fshirë atë.
Prekni dhe mbani një mesazh, më pas zgjidhni Fshi nga menyja që shfaqet.

Për të fshirë një bisedë në Twitch Mobile, hapni bisedën dhe prekni tre rreshtat në këndin e sipërm majtas. Në menynë që shfaqet, zgjidhni Fshi bisedën.

Po, ju mund t'i shihni regjistrat e bisedave tuaja në Twitch. Megjithatë, kjo veçori nuk është aktualisht e disponueshme për të gjithë përdoruesit.

Për të fshirë një mesazh në Twitch, hapni kutinë e bisedës dhe klikoni tre rreshtat në këndin e sipërm majtas. Në menynë që shfaqet, zgjidhni "Fshi mesazhin.

Regjistrat e bisedave Twitch fshihen pas 6 muajsh.

Po, mesazhet që zhduken i fshijnë të gjithë.

Për të fshirë për të gjithë, mund të përdorni komandën e mëposhtme:
$ rm -rf *

Nuk ka asnjë përgjigje të vetme për këtë pyetje, pasi mënyra më e mirë për të fshirë përgjithmonë mesazhet nga ekipi juaj mund të ndryshojë në varësi të platformës së mesazheve dhe konfigurimit të përdorur. Megjithatë, disa këshilla se si të fshini përgjithmonë mesazhet nga një platformë mesazhesh përfshijnë fshirjen e mesazheve nga grupi i mesazheve, fshirjen e mesazheve nga mesazhet individuale ose çaktivizimin e njoftimeve të mesazheve për një bashkëbisedim ose bisedë të veçantë.

Për të gjetur cilësimet e bisedës Twitch, shkoni te menyja "Cilësimet" në llogarinë tuaj Twitch dhe zgjidhni "Chat". Nga atje, mund të rregulloni cilësimet tuaja për llojet e zërit dhe bisedës.

Diamanti rozë në Twitch është një simbol i mbështetjes për ndërgjegjësimin për kancerin e gjirit.

Kutia e gjelbër në Twitch është një veçori që lejon transmetuesit t'u japin shikuesve mundësinë për të dhuruar para në kanalin e tyre. Ky opsion dhurimi mund të gjendet në menynë "Dhuro" në shumicën e transmetimeve.

Ka disa mënyra për të parë të gjitha mesazhet tuaja Twitch. Mund të shkoni te cilësimet e llogarisë tuaj dhe më pas te "Historia e Mesazheve", zgjidhni skedën "Të gjitha mesazhet". Ju gjithashtu mund të shkoni te seksioni "Historia e mesazheve" të skedës "Twitch Chat" në çdo kanal që po ndiqni. Së fundmi, mund të shkruani “/message history” në kutinë e bisedës dhe shtypni enter.

Për të fshirë mesazhin tuaj në Twitch, ndiqni këto hapa:

 1. Klikoni në rrotën e dhëmbëzimit të vendosur në fund të kutisë së bisedës, më pas në krye të butonit të bisedës.
 2. Tani klikoni në "Clear My Chat".
 3. Çdo gjë që keni shkruar në chat, ose dikush tjetër që ka shkruar deri në atë moment, do të fshihet nga kutia juaj e bisedës; megjithatë transmetuesit dhe të tjerët në bisedë mund të shohin ende mesazhet e fshira.

Këtu janë disa pamje nga ekrani për t'ju ndihmuar.

Klikoni në rrotën e dhëmbëzimit të vendosur në fund të kutisë së bisedës, më pas në krye të butonit të bisedës.

Tani klikoni në "Clear My Chat".

Siç mund ta shihni, nuk ka asnjë mënyrë për të fshirë një mesazh ose mesazhe që mund të keni dërguar. Ju mund të fshini mesazhe vetëm nga biseda juaj, por jo nga bisedat e njerëzve të tjerë.

Kjo është për të ardhur keq, por në disa mënyra ka kuptim. Nëse njerëzit mund të fshijnë mesazhet e tyre, kjo mund të çojë në abuzim dhe do të ishte e vështirë të godasësh aktorët e këqij në bisedën Twitch.

Për shembull, një përdorues thjesht mund të shkruajë gjëra të tmerrshme në chat dhe më pas të fshijë mesazhet e tij dhe të veprojë sikur mesazhet që ai dërgoi nuk kanë ndodhur kurrë. E di që kjo tingëllon fëminore, por më besoni se ka njerëz që do të bënin gjëra të tilla.

Është më mirë që thjesht të lejosh modalitetet dhe transmetuesin të trajtojnë atë që thuhet në chat, në mënyrë që ata të fshijnë mesazhet e papërshtatshme ose të ndalojnë këdo që vazhdon të thyejë rregullat e bisedës.

Pra, kini kujdes me atë që thoni në bisedën Twitch sepse nuk ka kthim pas pasi të dërgohet biseda juaj Twitch.

Dhe së fundi, pasi gjithçka është thënë dhe bërë, gjithmonë mund të ndaloni dikë që nuk respekton rregullat e transmetimit tuaj. Ja se si do ta bënit këtë.

Si të mbyllni kohën e dikujt në Twitch

Ju gjithashtu mund të largoni dikë në bisedën tuaj kur aktivizoni ikonat e modës. Për këtë ndiqni hapat e mëposhtëm:

 1. Navigoni në bisedën tuaj
 2. Klikoni në ikonën e orës së vogël për t'i dhënë kohë atij personi

Kjo do të thotë që personi nuk do të jetë në gjendje të postojë asgjë tjetër në chat për 600 sekonda. Fatkeqësisht, aktualisht nuk ka asnjë mënyrë për të ndryshuar sasinë e kohës brenda Twitch. Sidoqoftë, mund të caktoni kohëzgjatje të ndryshme kohore me disa mjete të palëve të treta si FrankerfaceZ.

Si të fshini një mesazh në Twitch si Mod – Çfarë është Twitch?

Shërbimi i transmetimit të drejtpërdrejtë të videos Twitch është i bazuar në Shtetet e Bashkuara dhe është i specializuar në transmetimin e drejtpërdrejtë të lojërave video, si dhe në përmbajtje krijuese, transmetime muzikore dhe transmetime në jetën reale. Twitch gjithashtu transmeton garat e esports. Drejtohet nga Twitch Interactive, e cila është pjesë e Amazon.

Platforma u lançua në qershor 2011 dhe u bë e njohur në vitin 2012. Platforma është shumë e njohur nga lojtarët, madje disa të famshëm e përdorin atë për të transmetuar. Ju mund të vendosni përmbajtjen tuaj dhe jetën reale në platformë dhe të fitoni shumë para.

Nuk ka asnjë përgjigje të vetme për këtë pyetje, pasi procesi i heqjes së komenteve nga modalitetet Twitch do të ndryshojë në varësi të sistemit specifik të modalitetit Twitch në përdorim. Sidoqoftë, disa këshilla se si të hiqni komentet nga modalitetet Twitch mund të gjenden më poshtë.
Së pari, është e rëndësishme të kuptoni se modalitetet Twitch nuk janë kanale zyrtare ose punonjës të Twitch. Si të tilla, ato nuk i nënshtrohen të njëjtave rregulla dhe rregullore si kanalet zyrtare.

Për të fshirë një mesazh individual në Twitch chat, fillimisht hapni dritaren e bisedës dhe klikoni mbi mesazhin që dëshironi të fshini. Më pas shtypni butonin Delete (ose zgjidhni me miun).

Për të fshirë një mesazh në chat, hapni dritaren e bisedës dhe klikoni mbi mesazhin. Pastaj zgjidhni butonin Fshij.

Po, mund të fshini pëshpëritjet e Twitch.

Po, Twitch mban mesazhe të fshira për një kohë të kufizuar. Megjithatë, ato nuk janë të aksesueshme përmes ndërfaqes së internetit ose API-së.

Po, mund të fshini një mesazh që keni dërguar duke e zgjedhur atë dhe duke shtypur tastin Fshi në tastierën tuaj.

Ka disa mënyra për të fshirë përgjithmonë historikun e bisedave në ekipe:
Përdorni butonin "Pastro historinë" në dritaren e bisedës së ekipit.
Përdorni komandën "Fshi Historinë e Bisedave" në menynë e bisedës së ekipit.
Përdorni butonin "Fshi Historinë e Bisedave" në profilet e anëtarëve të ekipit.

Ka disa arsye pse dikush mund të fshijë mesazhet. Për shembull, nëse personi po fshin mesazhet sepse është shumë i zënë, mund të mos ketë kohë t'i lexojë të gjitha.Ose, nëse personi ndihet i zemëruar ose i frustruar dhe dëshiron t'i heqë qafe mesazhet shpejt, ai mund t'i fshijë ato pa i lexuar.

Për të fshirë pëshpëritjen tuaj, hapni aplikacionin Facebook në telefonin tuaj, shkoni në anën e majtë të ekranit kryesor dhe prekni "Whisper". Në ekranin tjetër, trokitni lehtë mbi tre rreshtat në këndin e sipërm majtas për të fshirë pëshpëritjen tuaj.

Po, Twitch ka një version të arkivuar të të gjitha pëshpëritjeve të së kaluarës. Megjithatë, pëshpëritjet e arkivuara nuk janë të kërkueshme dhe nuk përfshijnë emra përdoruesish.

Po, mund t'u dërgoni mesazhe shikuesve të tjerë të Twitch privatisht përmes kutisë së bisedës në këndin e poshtëm djathtas të ekranit të shikuesit.

Po, mund të hyni në regjistrat e bisedave në Twitch duke shkuar te skeda "Historia" dhe duke klikuar në butonin "Regjistrimet e bisedave".

Për të parë historinë tuaj të Twitch, hapni aplikacionin Twitch dhe identifikohuni. Pasi të jeni identifikuar, zgjidhni "Historia" nga menyja kryesore.

Zakonisht shoh komente në Twitch gjatë transmetimit kur dikush po reagon ndaj asaj që po them ose kur po më bën një pyetje. Është mirë që komuniteti të angazhohet në transmetimin tim dhe kjo e bën përvojën më argëtuese për mua.

Ka disa arsye pse një vajzë mund të anulojë një mesazh. Ndoshta ajo nuk donte të dukej shtytëse, ose e kuptoi që djali nuk ishte i interesuar dhe nuk donte të dukej i ngjitur.

Ka shumë aplikacione të shkëlqyera private atje, por në të vërtetë varet nga ajo që po kërkoni. Disa janë më të orientuara drejt eksplorimit seksual dhe të tjerët janë të dizajnuara për të ndihmuar njerëzit me probleme të marrëdhënieve.

Mesazhet e fshira nuk janë të dukshme për personin tjetër.

Po, punëdhënësi juaj mund të shohë mesazhet e fshira të ekipeve.

Mund të mos jeni në gjendje të fshini një bisedë sepse është e lidhur me një takim.

Jo, nuk është e vrazhdë të fshish një mesazh. Megjithatë, është e rëndësishme të jeni të vetëdijshëm se fshirja e një mesazhi mund të ndikojë në aftësinë e personit tjetër për të komunikuar me ju.

Rreth nesh

Ne jemi një grup njerëzish që duan të shkruajnë për teknologjinë dhe ofrojmë artikuj të lehtë për t'u lexuar me informacione rreth kompanive të teknologjisë, themeluesve dhe më shumë.

Teknike25 është faqja më e mirë për faktet e teknologjisë dhe njerëzit që kërkojnë të mësojnë gjëra interesante për kompanitë ose njerëzit e tyre të preferuar të teknologjisë. Ne duam të jemi burimi kryesor i informacionit për të gjitha gjërat që lidhen me teknologjinë e ofruar në një mënyrë argëtuese.

votes
Article Rating
Lidhja me postimin kryesor
Adblock
detector