0 pikëpamjet

Si mund ta fshij llogarinë time të forumit


Për të fshirë llogarinë tuaj të komunitetit të forumit, ju lutemi na dërgoni email në [email protected] me "Fshi llogarinë e Forumit" në rreshtin e temës. Në trupin e emailit, përfshini emrin tuaj të përdoruesit dhe adresën e emailit të lidhur me llogarinë tuaj. Ne do ta përpunojmë kërkesën tuaj dhe do ta fshijmë llogarinë tuaj brenda 7-10 ditëve të punës.

Për të fshirë llogarinë tuaj në forumin e MSE, fillimisht shkoni te skeda "Profili" në krye të faqes.
Nën emrin tuaj të përdoruesit, duhet të ketë një lidhje që thotë "Fshi llogarinë time". Klikoni këtë dhe më pas ndiqni udhëzimet.

Nëse dëshironi të fshini llogarinë tuaj të forumit në WordPress, hapi i parë është të shkoni në faqen e identifikimit dhe të klikoni "Harruat fjalëkalimin?" Kjo do të dërgojë një email në adresën e lidhur me llogarinë tuaj të forumit.
Pasi të keni rivendosur fjalëkalimin tuaj, atëherë mund të identifikoheni dhe të fshini llogarinë tuaj. Për ta bërë këtë, shkoni te faqja e Profilit të Përdoruesit dhe klikoni "Fshi llogarinë".
Më pas do t'ju kërkohet të konfirmoni që dëshironi të fshini llogarinë tuaj. Nëse jeni të sigurt, klikoni "Po, Fshi llogarinë time". Llogaria juaj më pas do të fshihet dhe nuk mund të rikuperohet.

Po, ju mund të fshini postimet e forumit. Megjithatë, postimi do të mbetet në historinë e forumit.

Së pari, do t'ju duhet të identifikoheni në faqen tuaj të internetit të WordPress org. Pasi të jeni identifikuar, shkoni te menyja Cilësimet dhe më pas klikoni në butonin Fshi faqen e internetit.

Për të fshirë një postim në Forumet e MSE-së, rri pezull mbi postim dhe klikoni lidhjen "Fshi". Do t'ju kërkohet të konfirmoni që dëshironi të fshini postimin. Klikoni 'OK' për të fshirë postimin.

Për të fshirë llogarinë tuaj federale të Soup, ju lutemi ndiqni këto udhëzime:
Hyni në llogarinë tuaj dhe shkoni te "Cilësimet"
Lëvizni poshtë në fund të faqes dhe klikoni në "Fshi llogarinë"
Futni fjalëkalimin tuaj dhe klikoni në "Fshi llogarinë"
Do të merrni një email konfirmimi, klikoni në lidhjen në email për të fshirë llogarinë tuaj.

Për të fshirë një forum në ProBoards, fillimisht hyni në llogarinë tuaj. Pasi të jeni regjistruar, klikoni në skedën "forume" në krye të faqes. Pasi të jeni në faqen e forumit, gjeni forumin që dëshironi të fshini dhe klikoni në butonin "fshij".

Së pari, regjistrohuni në llogarinë tuaj chess.com. Më pas, shkoni te forumi që dëshironi të fshini. Klikoni butonin "Opsionet" dhe më pas zgjidhni "Fshi këtë forum". Klikoni "OK" për të konfirmuar që dëshironi të fshini forumin.

Nëse dëshironi të fshini llogarinë tuaj të WordPress dhe të filloni nga e para, mund ta bëni këtë duke ndjekur këto hapa:
Hyni në llogarinë tuaj WordPress.
Klikoni në skedën "Profili".
Shkoni poshtë në seksionin "Fshi llogarinë" dhe klikoni në butonin "Fshi llogarinë".
Futni fjalëkalimin tuaj dhe klikoni në butonin "Fshi llogarinë".
Klikoni në butonin "Po, Fshi llogarinë time".

Nuk ka asnjë mënyrë përfundimtare për të fshirë përgjithmonë një faqe interneti. Një mënyrë që mund të jetë efektive është heqja e të gjithë përmbajtjes së faqes në internet dhe më pas çaktivizimi i emrit të domenit. Megjithatë, edhe kjo metodë mund të mos jetë 100% efektive, pasi disa faqe ueb ose versione të ruajtura në memorien e internetit mund të ekzistojnë ende në internet.

Ka disa mënyra për të hequr një faqe interneti. Një mënyrë është të përdorni Wayback Machine për të shkarkuar një arkiv të faqes në internet dhe më pas ta përdorni atë arkiv për të hequr faqen e internetit. Një mënyrë tjetër është të përdorni shërbimin Arkiva e Internetit për të hequr një faqe interneti.

Për të fshirë një forum në Moodle, duhet të jeni administrator.
Së pari, shkoni te kursi ku ndodhet forumi.
Klikoni në ikonën e ingranazhit në këndin e sipërm djathtas dhe zgjidhni "Aktivizoni modifikimin".
Lëvizni poshtë në seksionin e kursit ku ndodhet forumi dhe klikoni në lidhjen "Fshi" pranë tij.

Për të fshirë një postim të forumit në World of Warcraft, duhet të jeni administrator i forumit. Pasi të jeni identifikuar si administrator, klikoni në skedën "Postime" në krye të faqes. Pastaj, klikoni në butonin "Fshi" pranë postimit që dëshironi të fshini.

Në Owl, ju mund të fshini postimet tuaja të forumit duke klikuar butonin "fshij" pranë postimit. Nëse fshini aksidentalisht një postim, mund ta rivendosni atë duke klikuar butonin "zhfshij".

Si mund ta fshij llogarinë time të forumit?

Si mund ta fshij llogarinë time të forumit?

Kështu që unë jam duke bërë një "pastrim dixhital" dhe duke fshirë/mbyllur llogaritë e pashfrytëzuara ose të fjetura në internet. Por nuk mund të zbuloj se si ta mbyll/fshij këtë llogari.

Si mund ta fshij/mbyll llogarinë time të forumit këtu?

Do të preferoja të fshija një llogari në internet që nuk e përdor në të vërtetë tani dhe nuk ka gjasa ta përdor në të ardhmen, në vend që ta lë të shtrirë "për çdo rast".

Pothuajse i gjithë softueri i forumit ka aftësinë për të fshirë përdoruesit; disa forume i bëjnë këto cilësime të disponueshme për përdoruesit, të tjerë jo (d.m.th. ata kanë nevojë për një administrator për të fshirë llogarinë).

A keni menduar nëse legjislacioni GDPR/e drejta për fshirje mund të ndikojë në MR? Ne kemi pasur diskutime për këtë në një forum tjetër që unë ndihmoj në administrimin. .

(Unë nuk kam ndonjë këshillë specifike përveçse të jap një paralajmërim që ai të hyjë në fuqi më 24 maj të këtij viti.)

A keni menduar nëse legjislacioni GDPR/e drejta për fshirje mund të ndikojë në MR? Ne kemi pasur diskutime për këtë në një forum tjetër që unë ndihmoj në administrimin. .

(Unë nuk kam ndonjë këshillë specifike përveçse të jap një paralajmërim që ai të hyjë në fuqi më 24 maj të këtij viti.)

Çaktivizimi i llogarisë do të heqë aksesin në të gjitha të dhënat personale. Nuk do të heqë postimet në temat e ndryshme.

Çaktivizimi i llogarisë do të heqë aksesin në të gjitha të dhënat personale. Nuk do të heqë postimet në temat e ndryshme.

Kuptimi im i GDPR është se ju duhet të hiqni të gjithë ruajtjen e brendshme të të dhënave personale, jo vetëm aksesin e jashtëm në to. Që do të thotë se pastrimi i rekordit të përdoruesit të bazës së të dhënave, si dhe kopjet rezervë, regjistrat e serverëve, debugimet dhe të gjitha burimet e tjera të emrit/mbiemrit, adresës së emailit, adresës IP dhe çdo informacion tjetër personal identifikues është i nevojshëm.

Thjesht çaktivizimi i regjistrimit nuk mjafton, ai informacion duhet të jetë plotësisht i paarritshëm për administratorët/teknikët e faqes së internetit (të pastruar dhe fshirë plotësisht), jo thjesht të hiqet nga shfaqja publike. Është pak më shumë se një PITA dhe bie ndesh me shumicën e politikave për ruajtjen e kopjeve rezervë dhe integritetit të të dhënave, kjo është arsyeja pse është bërë një problem i madh edhe për kompanitë që nuk sigurojnë jetesën duke shfrytëzuar të dhënat personale. Por ka kuptim edhe në epokën e Facebook dhe të ngjashme.

Por unë nuk jam avokat, ju duhet të konsultoheni me një për këshilla ligjore. Unë nuk jam vërtet i interesuar të ndjek shumë dhe nuk më intereson shumë për këtë personalisht, thjesht doja të sigurohesha që çështja t'u raportohej administratorëve në mënyrë që ata të mos ishin të verbër prej tij.

Kjo rregullore është një makth i mundshëm. Ndonëse është me qëllim të mirë dhe objektivat e tij janë shumë të dëshirueshme në shumë drejtime, hartimi i tij lë shumë paqartësi, dyshoj se është qëllimisht. Operacioni ekstra-territorial është një makth i mundshëm në rrethana të caktuara. Meqenëse "përpunimi" është përcaktuar të përfshijë mbledhjen dhe ruajtjen pa u bërë ndonjë përdorim tjetër domethënës i të dhënave, duket se çdo forum, për shembull, pranimi i përdoruesve nga BE-ja dhe që kërkon regjistrimin e tyre, kapet fjalë për fjalë, pavarësisht nga madhësia e tyre. , nëse ata akuzojnë apo nëse kanë ndonjë lidhje tjetër me BE-në dhe përtej pranimit të banorëve të saj si anëtarë. Kjo fushë është sigurisht absolutisht qesharake. Në praktikë, BE-ja mund të bëjë pak për të zbatuar këtë rregullore kundër një kontrolluesi ose përpunuesi pa ndonjë prani ose asnjë pasuri brenda unionit.As nuk do të kishte gjasa të provohej. Shumë vite më parë përdorja një hipotezë në leksione dhe mësime, duke pyetur studentët nëse Parlamenti Australian mund të miratonte në mënyrë të njëanshme një ligj të vlefshëm që vendos një taksë për të gjithë banorët e SHBA. Një ligj i tillë ka shumë të ngjarë të jetë në fuqinë e Parlamentit Australian. Megjithatë, do të ishte e pamundur të zbatohej, përveç atyre pak banorëve të SHBA-së, të cilët ishin mjaft të pafat për të pasur një prani ose për të vizituar, ose që mbanin asete këtu. Së dyti, natyrisht, është parimi i reciprocitetit. SHBA mund dhe do të hakmerrej në mënyrë mjaft të arsyeshme. Shumë vende, natyrisht, duke përfshirë SHBA-në dhe natyrisht vendet anëtare të BE-së, po testojnë gjithnjë e më shumë kufijtë e jashtëterritorialitetit. Deri ku mund të shkojnë ata pa shkaktuar më shumë se një protestë të ngrohtë nga vendet e tjera, qytetarët e të cilëve janë prekur?

Në rastin e Mobileread, duket se për shkak se ne pranojmë banorët e BE-së dhe mbledhim dhe ruajmë informacione personale, ne jemi të kapur nga kjo rregullore. Megjithatë, duket se në një kuptim praktik BE-ja nuk mund të zbatojë pajtueshmërinë në mungesë të një kontrolluesi, një përpunuesi ose asetesh brenda juridiksionit të tyre.

Teksti i Rregullores mund të gjendet këtu për të gjithë të interesuarit. Më duhet të shtoj se e konsideroj veten me fat që nuk jetoj në BE dhe nuk kam asnjë ekspertizë në ligjin e tyre. Kjo nuk është këshillë ligjore dhe nuk mund të mbështetet. Unë e kam paraqitur pikëpamjen time shumë të përciptë bazuar vetëm në tekstin e Rregullores këtu vetëm për qëllime diskutimi.

Si mund ta fshij llogarinë time të forumit?

Si mund ta fshij llogarinë time të forumit? Bëra një kërkim në Ndihmë, por pa sukses.

Tema të lidhura ndoshta…
FijeAutoriPërgjigjetPamjePostimi i fundit
Shto një temë të errët për forumin?kauzi110031-08-2022, ora 10:13
Postimi i fundit: commiecam
Furnizimi me energji të pandërprerë i mundshëm për SBC-të e Pine64GreyLinux945715-08-2022, 06:54 pasdite
Postimi i fundit: TRS-80
Në listën e zezë nga Pine64 pas 2 vitesh dhe 3,941,81 dollarëPërdoruesi 2545771,01329-07-2022, 08:48 paradite
Postimi i fundit: barray
Pine64 duke punuar në harduerin RISC-V!ImmyChan28107-04-2022, 02:32 PM
Postimi i fundit: ImmyChan
Printer 3D Pine64 i bazuar në Positron V3?poVoq47221-05-2022, ora 11:50
Postimi i fundit: poVoq
Keni ndonjë shans për të parë një forum miqësor për celularin Pine64?kern707146,04327-03-2022, 09:56 paradite
Postimi i fundit: gab
ventilator i shpëtuar që lidhet me pishën64pelgrim38327-03-2022, 06:14 paradite
Postimi i fundit: pelgrim
Forumi i prishur?arno_nuehm162,90503-12-2022, 03:00 AM
Postimi i fundit: arno_nuehm
Pine64 nuk e respekton politikën e saj të kthimit dhe rimbursimit?EverlyWyatt72,54719-02-2022, 01:58 pasdite
Postimi i fundit: wpeckham
Pine64 wiki capatchanixcamic55502-05-2022, 23:38
Postimi i fundit: nixcamic

 • Shikoni një version të printueshëm

Përdoruesit që shfletojnë këtë temë: 2 Vizitorë

A ka ndonjë mënyrë për të fshirë llogarinë time?

 • « Prev
 • 1
 • Tjetra »

Postimi nga Fshirë më 27 maj 2019 18:07:53 GMT -5

Hej djema, jam unë MrJoshie333.
Ka kohë që nuk jam këtu. rreth 9 muaj. dhe fshiva War Robots 9 muaj më parë. Ndihet mirë.

A ka ndonjë mënyrë që unë ose një administrator/moderator të fshij të gjitha postimet, komentet dhe vetë përdoruesin tim?
Unë thjesht dua të vazhdoj me jetën dhe dua të fshihen të gjitha gjërat e mia vetëm në rast se një rekrutues i kolegjit sheh ndonjë nga këto (nuk kam asgjë për të fshehur, por megjithatë, do të doja që të gjitha gjërat e mia të fshiheshin.)

A ka ndonjë mënyrë për ta bërë këtë?

ju keni munguar te gjitheve,
Josh

Postimi nga Fshirë më 28 maj 2019 13:03:11 GMT -5

Hej vëlla. Mirë që të shoh.

Jeni seriozisht i shqetësuar për një rekrutues kolegji?

Ok, mirë vëlla, çfarëdo që të fryn fundin, por nëse modalitetet mund të ndihmojnë apo jo, në përgjithësi, nëse je i njëjti person gjatë gjithë kohës në të gjitha aspektet (RL, online) nuk ke absolutisht asgjë për t'i fshehur askujt.

Unë kam pasur një leje sekrete sigurie, viza në dhjetëra vende, bla bla. në "epokën online" dhe nuk do të ndryshonte asgjë për "gjurmën time dixhitale". ji i çuditshëm, bëje shpesh. Nëse ka diçka që do të rimendonit, ishte një mësim i mirë për ju. por nëse kujtesa të shërben, postimet e tua ishin vazhdimisht mbi kosher. gjithmonë.mirë për ju për këtë!

Duke thënë këtë, nëse ka diçka që mund të bie në sy, mund të jetë ekzistenca e fillit. nuk do të thotë të gjykosh vëlla (më fal nëse lexohet kështu), por shoku. pse?

Postim nga Koalabear më 28 maj 2019 13:07:27 GMT -5

Nëse hyni te cilësimet e profilit tuaj, ka një opsion në fund për të fshirë llogarinë tuaj, por të gjitha postimet tuaja do të mbeten. Unë nuk mendoj se nuk ka një pyetje të nivelit SQL, se do të ishte e mundur të fshiheshin të gjitha postimet tuaja. Ose, mund të ketë mjete të nivelit më të lartë për administratorin përmes GUI, por do të ishte shumë punë pa asnjë përfitim, plus, teknikisht, ky duke qenë një forum në pronësi private, të gjitha postimet dhe përmbajtja dhe materiali që postojmë bëhen pronë e pronari i forumit, dhe unë nuk shoh askënd që dëshiron të fshijë gjërat pa rishikuar, dhe nuk shoh askënd që dëshiron të kalojë mbi 1100 postime dhe t'i shqyrtojë ato për të parë nëse dëshiron t'i fshijë apo t'i mbajë.

E kuptoj se nga po vini. Unë jam larguar nga forumet – duke përfshirë atë ku kam qenë moderatore – dhe kam dashur të fshij të gjitha postimet dhe gjërat e mia. Jo sepse jam i shqetësuar për rekrutuesit e kolegjit ose për zbulimin e identitetit tim, por sepse thjesht doja të vazhdoja jetën dhe nuk dua të lija asnjë pjesë të vetes në një faqe që thjesht doja ta harroja.

"Ndërsa ju jeni të zënë duke ndjekur dikë, dikush TJETËR është i zënë duke ju përndjekur TY!"

"A e keni vënë re se sa njerëz quhen Ron këto ditë? Kudo që shikoj, shoh më shumë Rons!"

Si mund ta fshij llogarinë time chess.com

Përshëndetje, po pyesja veten se si ta fshija llogarinë time chess.com. Ju lutemi ndihmoni, faleminderit.

Na vjen shumë keq që dëshironi të largoheni nga Chess.com.

Megjithatë, nëse dëshironi të mbyllni plotësisht llogarinë tuaj, ju lutemi klikoni këtu.

(Ju lutemi vini re se kjo lidhje do t'ju ndihmojë mbyllni plotësisht llogarinë tuaj; nuk është vetëm për anulimin e anëtarësimeve premium.)

fjalë kyçe: llogari, mbyll, mbyll, mbyll

Shkoni te llogaritë dhe hiqni dorë nga anëtarësimi juaj

dua të fshij llogarinë

Përshëndetje, po pyesja veten se si ta fshija llogarinë time chess.com. Ju lutemi ndihmoni, faleminderit.

Nëse mbyll llogarinë time, a do të mund të hap ndonjëherë një të re me të njëjtin gmail?

po edhe une dua ta bej kete

Hej jam i mërzitur. Renditja ime e shahut ishte 719, atëherë isha në qelinë time, pastaj zbriti në 603 dhe më pas erdhi kjo lojë e çuditshme me 3 kontrolle dhe ky nuk është shah i vërtetë. Unë refuzoj të luaj 3 shah dhe nuk e di se si ndodhi kjo, por ose do ta rregulloj, rivendos 719-ën time dhe më kthe në shahin që luaja ose do të fshij llogarinë time.

Ju po shikonit vlerësimin Blitz, shpejtësia juaj është ende 719. 3Check është një variant dhe nuk ndikon në vlerësimin tuaj

Përshëndetje, po pyesja veten se si ta fshija llogarinë time chess.com. Ju lutemi ndihmoni, faleminderit.

lol krijuesi ishte një mashtrues, prandaj donte të mbyllte llogarinë e tij

lol krijuesi ishte një mashtrues, prandaj donte të mbyllte llogarinë e tij

Ajo llogari nuk ishte. Vetë-mbylljet e kishin përsëri atë ikonë kur anëtari mbylli llogarinë. Kjo ikonë nuk mund të mbështetet për atë përcaktim në mbylljet e vjetra.

po, nëse e kaloni me shpejtësi nuk thotë lojë e ndershme

me fal djema! E kam keqkuptuar, nuk do ta përsëris më të njëjtin gabim!

Na vjen shumë keq që dëshironi të largoheni nga Chess.com.

Megjithatë, nëse dëshironi të mbyllni plotësisht llogarinë tuaj, ju lutemi klikoni këtu.

(Ju lutemi vini re se kjo lidhje do t'ju ndihmojë mbyllni plotësisht llogarinë tuaj; nuk është vetëm për anulimin e anëtarësimeve premium.)

fjalë kyçe: llogari, mbyll, mbyll, mbyll

Unë kisha një llogari të dytë të krijuar vetëm për argëtim që është e lidhur me llogarinë time kryesore të Google. Mbylla llogarinë time tjetër të shahut, më pas u përpoqa ta lidh këtë me llogarinë time kryesore të Google, por nuk funksionon dhe dua të sigurohem që të mos humbas kurrë aksesin në këtë llogari, sepse ndonjëherë prindi im harron fjalëkalimin dhe kërkon shumë kohë për ta rivendosur atë.

Unë kisha një llogari të dytë të krijuar vetëm për argëtim që është e lidhur me llogarinë time kryesore të Google.Mbylla llogarinë time tjetër të shahut, më pas u përpoqa ta lidh këtë me llogarinë time kryesore të Google, por nuk funksionon dhe dua të sigurohem që të mos humbas kurrë aksesin në këtë llogari, sepse ndonjëherë prindi im harron fjalëkalimin dhe kërkon shumë kohë për ta rivendosur atë.

. kontaktoni mbështetjen dhe njoftojini ata llogarinë tuaj të vjetër dhe ata duhet të jenë në gjendje të shkëputin llogarinë e vjetër.

Ju nuk mund ta fshini llogarinë tuaj – sistemi për të fshirë llogarinë aktualisht nuk funksionon. Jo, askush nuk e di se kur do të rregullohet dhe ndoshta nuk është një prioritet veçanërisht i lartë për njerëzit që drejtojnë faqen, kështu që nuk ka kuptim të pyesësh se kur do të ndodhë kjo ose të vazhdosh të kërkosh që të fshihet.

Nderkohe:
Bëjeni privat listën/koleksionin tuaj të dëshirave
Çaktivizo butonin e kontaktit
Çaktivizo të gjitha njoftimet e disqeve
Merrni një mik për të ndryshuar fjalëkalimin tuaj

Jo ajo që ju ndoshta dëshironi, por është më e mira që do të arrini. Pranojeni këtë dhe vazhdoni.

Dhe edhe nëse mund të fshini llogarinë tuaj, paraqitjet tuaja etj do të qëndrojnë. Pra, nuk ka kuptim të vazhdojmë as për këtë.

TBH Nuk e di se për çfarë ankoheni:

mace detar
Unë do të shtoja koleksionin tim këtu, por nuk bën aspak argëtim.

Por ju nuk keni shtuar asgjë në koleksionin tuaj. As ju ​​nuk keni pasur fare vota apo vëmendje.

Parashtrimet tuaja janë paksa të rralla kur bëhet fjalë për detaje, por duken në rregull. Pak e çuditshme që e dorëzoni këtë:
http://www.discogs.com/After-Shave-Skin-Deep/release/2246978

Dhe nuk e kuptoj se si, për shembull, shtimi i 'LP' në një seksion formati ose zënka rreth stileve është stresuese. Por ja ku shkoni.

Të bësh një paraqitje bazë të LP-së nuk është as e gjatë dhe as e komplikuar. Unë mendoj se ju e keni bërë jetën të vështirë për veten tuaj kryesisht. Sa për të mos qenë argëtuese – mijëra e mijëra nuk do të ishin dakord.

Si mund ta fshij llogarinë time?

Të tjerët po presin gjithashtu, duhen 7 ditë më tregoni si ta fshij llogarinë time?

Përgjigjet 11

 • Përgjigju
 • |

Arsyeja ime kryesore e largimit është reklama për një bllokues reklamash.Nuk ka asnjë mënyrë për t'u kthyer në faqen në të cilën isha. E bën faqen të papërdorshme.

 • Përgjigju
 • |

Thjesht kurioz – cila është arsyeja për të dëshiruar të fshini kundrejt thjesht çregjistrimit nga të gjitha emailet dhe thjesht mospërdorimin e sajtit?

 • Përgjigju
 • |

Përshëndetje Daniel, do të doja të fshija llogarinë time, jo thjesht ta çaktivizoja atë. A ka ndonjë mënyrë për ta bërë këtë?

Dua të fshij për arsyen e thjeshtë se nuk e përdor më llogarinë time.

 • Përgjigju
 • |

A mund ta fshij llogarinë time sa më shpejt të jetë e mundur. Kontrollova faqen por nuk dukej se kishte një opsion për ta fshirë. Faleminderit, William Celline

 • Përgjigju
 • |

Aktualisht nuk ka asnjë mënyrë për të fshirë llogarinë tuaj. Ne jemi duke punuar për këtë funksion dhe duhet të jetë i disponueshëm pas disa javësh. Ndërkohë, mund t'i hiqni të gjitha abonimet këtu: seekingalpha.com/account/unsubscribe_from_all. Ju gjithashtu mund të ndryshoni adresën tuaj të emailit dhe emrin e përdoruesit në çdo gjë që dëshironi, gjë që do të shkëputë llogarinë tuaj nga vetja.

 • Përgjigju
 • |

Kjo është absolutisht e papranueshme. Ky është një mashtrim. Ju po mbani peng njerëzit dhe informacionin e tyre, në mënyrë që ju djema të mund të shisni informacionin e tyre. KËRKOJ LLOGARINË IM DHE TË FSHEN TË MENJËHERË TË GJITHA INFORMACIONET. Unë do të kërkoj veprime ligjore nëse kjo nuk mund të rregullohet. Të kërkosh Alfa duhet të jetë turp. E kam seriozisht. Unë dua që llogaria ime të fshihet tani.

 • Përgjigju
 • |

Unë e dua faqen tuaj, por tani duhet të fshij jo vetëm llogarinë time, por të gjitha komentet e mia në bloget e SA. Unë u përpoqa të fshija komentet e mia, por ato nuk do të fshiheshin. A zhduken komentet e mia nëse fshij llogarinë. Nëse jo, si të veproj .A ka dikë me të cilin mund të flas personalisht në S.A për të fshirë komentet!

 • Përgjigju
 • |

Unë nuk mund të hyj në portofolin tim ose të shikoj njoftimet që kur kam shkarkuar versionin e ri më 20 maj> si mund të korrigjohet kjo?

 • Përgjigju
 • |

Unë kam një problem të ngjashëm. Dikush krijoi një llogari të rreme me emrin tim që nuk e kam krijuar kurrë dhe ka filluar të ndjekë njerëzit sikur të isha unë. Uroj që ky regjistrim i rremë të anulohet.Unë tashmë kam dërguar email në adresën e përmendur të emailit, websupport@seekingalpha.com, kam dorëzuar bileta mbështetëse por nuk kam marrë asnjë përgjigje dhe ky profil i rremë që nuk më përket mua, por në pronësi të një përdoruesi tjetër, nuk është fshirë ende. Nuk kam nevojë për një llogari në të cilën nuk kam akses. Ju lutem, më ndihmoni dhe hiqni këtë llogari përdoruesi sepse dikush përpiqet të më imitojë. Nuk mund ta fshij këtë llogari pasi personi që e ka krijuar në emrin tim, ka dhënë një adresë emaili për regjistrim që është e ndryshme nga e imja.

 • Përgjigju
 • |

Unë jam një qytetar i Kalifornisë dhe po ju kërkoj të fshini llogarinë time sipas ligjeve të Kalifornisë për Mbrojtjen e Konsumatorit. Ju lutem fshini llogarinë time.

Si mund ta fshij llogarinë time të forumit?

mbyllur, sipas kërkesës.

faleminderit që fluturuat me xbmc.

Përshëndetje,
Unë nuk kam asnjë të drejtë ta postoj këtë në offtopic, kështu që e postoj këtu.
Unë nuk mund t'i dërgoj PM asnjë administratori dhe askush nuk përgjigjet me email.

A mundet ndonjë administrator të fshijë llogarinë time dhe këtë temë gjithashtu?
Ju lutem më shkruani një email.

Nuk e kuptoj pse kjo ka nevojë për shumë biseda. U krye.
Postimet mbeten – ne nuk i heqim postimet si rregull i përgjithshëm.

Unë nuk mund t'ju shkruaj një email as sepse sapo fshiva adresën tuaj të emailit.

Unë hapa një llogari në forum. Mund të më thoni si ta mbyll?

Tema u zhvendos në uebsajt dhe forum pasi është një kërkesë sajti.

Me siguri do të kishit një përgjigje më të mirë nëse nuk do ta kishit postuar kërkesën në një temë të rastësishme në seksionin e shtesave video.

(21-02-2016, 14:02) ronie Shkroi: llogaria u mbyll siç kërkohej.

Çregjistrohu tani, të lutem!

 • Shikoni një version të printueshëm
 • Regjistrohu në këtë temë

Tema nga Mishar DESIGN, modifikuar nga Team Kodi

E drejta e autorit © 2017 Fondacioni XBMC

Lidhjet e Shpejta

 • Shiko postimet e reja
 • Modaliteti Lite (Arkivi).
 • Rregullat e Forumit

Sponsorët

 • Acquia
 • Bytemark
 • FLIRC

Rreth Kodi

Kodi është një aplikacion i luajtësit të mediave falas dhe me burim të hapur i zhvilluar nga Fondacioni XBMC, një konsorcium teknologjik jofitimprurës.

Kodi është i disponueshëm për sisteme të shumta operative dhe platforma harduerike, duke shfaqur një ndërfaqe përdoruesi 10 këmbë për përdorim me televizorë dhe telekomandë. Ai i lejon përdoruesit të luajnë dhe të shikojnë shumicën e videove, muzikës, podkasteve dhe skedarëve të tjerë të mediave dixhitale nga media lokale dhe rrjeti i ruajtjes dhe interneti.

 • Kategoritë
 • Diskutimet e fundit
 • Aktiviteti
 • Më e mira.
 • Pa përgjigje

Kategoritë

 • 300 Të gjitha kategoritë
 • Produkte të Serverit 8,5K SQL
 • 567 Produkte Oracle
 • 19 Baza e të dhënave DevOps
 • 443 Forumi i Përgjithshëm
 • 16 Rrethi i Komunitetit
 • 136 Mjete MySQL
 • Mjetet e zhvillimit 1.3K .NET
 • 14.1K Versione të ndërprera dhe të mëparshme
 • 70 Produkte të pambështetura nga Redgate Labs

Udhëheqësit e këtij muaji

 • 11 pikë Kurt_M
 • 5 pikë Jon_Kirkwood
 • 5 pikë Të dhënat e maskuara
 • 3 pikë martillo
 • 3 pikë Steve_Paxton
 • 3 pikë DustinM
 • 3 pikë nusmani
 • 3 pikë AlexHarper
 • 2 pikë Gert_Vlot
 • 2 pikë JohnnyO

votes
Article Rating
Lidhja me postimin kryesor
Adblock
detector