0 pikëpamjet

Si mund ta anashkaloj FRP në Samsung a8?

Si mund ta anashkaloj FRP në Samsung a8?

Përdoruesit e pajisjeve me bazë Android mund të hasin probleme gjatë aktivizimit të llogarisë së tyre të Google. Nëse një përdorues nuk mund të kalojë autorizimin, ai ka të ngjarë të ketë hasur në të ashtuquajturin funksionin e mbrojtjes së rivendosjes së fabrikës. Për të aktivizuar pajisjen dhe për të vazhduar përdorimin e saj, duhet të rivendosni FRP. Si ta arrini këtë pa dëmtuar smartfonin tuaj?

FRP mund të hiqet me Odin, por nuk është gjithmonë një proces i lehtë. Ka disa faktorë që duhet të merren parasysh kur përpiqeni të hiqni FRP, të tilla si lloji i FRP dhe pajisja me të cilën është bashkangjitur. Nëse nuk jeni të sigurt nëse FRP mund të hiqet apo jo, është më mirë të konsultoheni me një profesionist.

Po, mund ta fshini llogarinë tuaj të Google pasi të rivendosni pajisjen tuaj Android. Për ta bërë këtë:
Hapni aplikacionin Cilësimet në pajisjen tuaj Android.
Nën "Llogaritë dhe sinkronizimi", trokitni lehtë mbi "Google".
Nën "Llogaritë e Google", trokitni lehtë mbi llogarinë që dëshironi të fshini.
Prekni "Fshi llogarinë".
Konfirmoni që dëshironi të fshini llogarinë dhe më pas prekni OK.

Si të anashkaloni FRP Samsung Galaxy A8

 • Ndizni Samsung Galaxy A8 tuaj së pari.
 • Lidhni Samsung A8 tuaj me një rrjet të mirë wifi.

 • Shkoni te ekrani i verifikimit të llogarisë Google.
 • Klikoni në ikonën e ingranazhit (Cilësimet).
 • Prekni Struktura dhe komentet e tastierës.

 • Zgjidhni reagimin me prekjen e tastierës.

 • Prekni Sound & Vibration => Zile => Sim 1=> prekni shenjën "+" => Kërko.

 • Prekni disa herë një ikonë MIC dhe futni një kartë SIM të aktivizuar me PIN.
 • Hiqni kartën SIM.
 • Rrëshqitni ekranin dhe klikoni në të njëjtën kohë ikonën e kyçjes.

 • Tani rrëshqitni Njoftimin "Not Sign In" dhe më pas klikoni në ikonën e Cilësimeve.
 • Zgjidhni Media nga shiriti i njoftimeve.

 • Pasi të klikoni opsionin Media, do të ngadalësojë pajisjen tuaj për disa minuta.
 • Klikoni në ikonën SmartThings.

 • Më pas përditësoni Galaxy Store.
 • Pasi të përditësohet, do t'ju ridrejtojë përsëri në faqen e ekranit të verifikimit të llogarisë së Google.
 • Përsëri ndiqni procesin e mësipërm për të marrë Shiritin e Njoftimeve.

 • Prekni përsëri në Media => Prekni ikonën Galaxy Store.
 • Tani mund të përdorni SmartThings.

 • Kërkoni dhe instaloni Samsung Smart Switch dhe hapeni atë në telefonin tuaj.

 • Tani të duhet një telefon tjetër inteligjent për të ndërruar llogarinë tënde të Google.
 • Në telefonin e dytë, shkoni => Cilësimet =>> Llogaritë dhe rezervimi =>> Ndërprerësi inteligjent. (nëse është telefon Samsung)
 • Shkarkoni Smart Switch. (Nëse jeni duke përdorur ndonjë telefon tjetër Android)
 • Hapni Smart Switch në të dy telefonat.
 • Prekni Lejo.
 • Në telefonin e dytë, klikoni Dërgo.

 • Lidhni kabllon USB të dy pajisjet (përdorni OTG për të lidhur të dy telefonat).

 • Në telefonin e kyçur FRP, Kliko Lejo=>> Zgjidh Çfarë të sjellë =>> Zgjidh Cilësimet dhe Ekrani bazë =>> Kliko Transfer.

 • Tani në telefonin tjetër klikoni Copy=>> Do të transferojë llogarinë tuaj në telefonin e kyçur FRP.

 • Në telefonin e kyçur FRP, do të hapet një dritare kërcyese, shkruani fjalëkalimin GMAIL =>> Hyni.

 • Prisni kopjimin e plotë të sendeve tuaja.
 • Pasi të keni përfunduar, klikoni SHKO TE Ekrani bazë.
 • Rinisni dhe konfiguroni telefonin tuaj Samsung.
 • Kjo eshte.

Nëse ende keni ngecur midis disa hapave ose nuk mund të kuptoni asgjë në lidhje me këtë temë, mund të më njoftoni në seksionin e komenteve më poshtë. Faleminderit për vizitën.

Këtu në këtë postim, ju mund të anashkaloni verifikimin e Google pa kompjuter vetëm në Samsung tuaj. Gjithashtu, ju mund të anashkaloni bllokimin e Google В me anashkalimin e Samsung FRP APKВ – DroidKit, i cili mund të anashkalojë llogarinë e Google në çdo telefon dhe tablet Samsung. Shpresojmë që ky artikull do t'ju ndihmojë përfundimisht. Nëse keni ndonjë sugjerim, mund t'i keni ato për ne në seksionin e komenteve më poshtë.

DroidKit – Samsung FRP Bypass APK

DroidKit është një mjet i fuqishëm i anashkalimit të kyçjes В. Mund të anashkalojë bllokimin e Google (kyçja FRP) me shkallën më të lartë të suksesit në treg, pavarësisht se cili model është telefoni ose tableti juaj Samsung.

Pjesa 4. FAQ: Si të çaktivizoni mbrojtjen e rivendosjes së fabrikës në Android

Ndiqni udhëzimet e mëposhtme për të çaktivizuar FRP në të gjitha pajisjet tuaja Android, jo vetëm në telefonat Samsung Android:

Hapi 1. Klikoni "Aplikacionet" në ekranin bazë të telefonit. Pastaj shkoni te "Cilësimet".

Hapi 2. Zgjidhni "Llogaritë". Nga atje, trokitni lehtë mbi "Google" dhe zgjidhni "emrin e llogarisë tuaj Google".

Hapi 3. Në pjesën e sipërme të djathtë të ekranit, zgjidhni "Më shumë".

Hapi 4. Zgjidhni "Hiq llogarinë", më pas konfirmoni vendimin tuaj. Ai duhet të çaktivizojë FRP në Android-in tuaj, megjithëse për disa pajisje, ai çaktivizohet automatikisht pasi të rivendosni telefonin.

Kur aktivizohet FRP?

Mbrojtja e rivendosjes së fabrikës (FRP) automatikisht do të aktivizohet në smartphone tuaj Samsung A8. Nëse është identifikuar në llogarinë tuaj të Google dhe ju e rivendosni pajisjen tuaj. Një herë Samsung FRP është aktivizuar, parandalon përdorimin e një pajisjeje pas një rivendosjeje në gjendje fabrike ose rivendosje të fortë. Nëse e dini fjalëkalimin për ID-në tuaj të regjistruar më parë, mund të anashkaloni lehtësisht llogarinë FRP Google në celularët Samsung duke u lidhur me një rrjet Wi-Fi.Por kur harroni fjalëkalimin, duhet të identifikoheni nga distanca në llogarinë tuaj të Google të identifikuar dhe do t'ju duhet të identifikoheni me një ID të re Google. Sot do t'ju tregoj se si mund ta anashkaloni me lehtësi Google FPP Lock. Dhe mund ta ktheni telefonin si më parë.

Pra, le të shohim se si të hiqni Google FRP Lock në Samsung A8 pa PC dhe pa PC.
 • Rekomanduar nga redaktori:
  • Samsung A2 Core FRP Bypass nga ROM i kombinuar
  • Samsung J1 Ace (SM-J111F) Heq bllokimin FRP
  • Zhbllokimi i Samsung S10 FRP përmes ROM-it të kombinuar

Gjeni metodën për të anashkaluar FRP Samsung:

3 Metoda për të anashkaluar FRP Samsung C5 Pro, C5 Android 8, 6

Tre mënyrat më të mira dhe më të mira për të hyrë brenda ekranit bazë të pajisjes dhe anashkaloni FRP Samsung C5 Pro, C5 Android 8, Android 6 pa kompjuter, në 2 metodat e para, ato janë posaçërisht për pajisjet e versionit (Android 8), ju kërkohet një kartë SIM 1 aktive , dhe të gjithë hapat janë shumë të lehtë dhe mund të ndiqen lehtësisht në […]

2 Metoda për të anashkaluar FRP Galaxy C9 Pro Android 8,7,6 pa kompjuter

Ne kemi 2 metoda këtu për pajisjet me versione të ndryshme për të anashkaluar frp Galaxy C9 Pro Android 7, Android 8, ju mund të ndiqni çdo metodë që ka lidhje me versionin android të pajisjes tuaj dhe të anashkaloni frp tani pa përdorur kompjuter ose softuer dhe të regjistroheni me llogarinë e re të Google, të gjithë hapat mund të […]

Si të anashkaloni frp Galaxy C7 pa kompjuter me 2 mënyra [Përditësuar]

Ne do të ndajmë me ju 2 metoda këtu për të anashkaluar frp Galaxy C7, të dyja metodat janë pa kompjuter, thjesht lidhni WiFi dhe filloni procesin, thjesht duhet të çaktivizoni disa aplikacione nga lista e aplikacioneve të pajisjes dhe më pas do të jemi në gjendje të marrim brenda ekranit bazë të pajisjes, në metodën e parë, do t'ju duhet të […]

Anashkaloni FRP Galaxy Xcover 4 Android 7 Pa PC

Kjo metodë mund t'ju ndihmojë të anashkaloni FRP Galaxy Xcover 4 me hapat më të lehtë, por do t'ju duhet të lidhni pajisjen tuaj me PC, sepse ne do të përdorim një mjet PC me peshë të lehtë për të hapur (shfletuesin e internetit) direkt në pajisjen Xcover 4 të mbyllur frp, sepse e gjithë puna mund të bëhet nga (shfletuesi i internetit Samsung), ju […]

Anashkaloni FRP Samsung S4 pa kompjuter dhe kuti (Metodë falas)

Nëse jeni duke kërkuar për një mënyrë funksionale dhe falas për të anashkaluar FRP Samsung S4 pa përdorur kompjuter ose mjet PC, kjo metodë është e përsosur për ju, ne do të identifikohemi me një llogari të re Samsung në këtë pajisje duke përdorur një përshtatës të kartës SD USB Type-C. sepse, ne do të përdorim një lexues të jashtëm të kartave për të kopjuar […]

2 Metoda për të anashkaluar FRP Galaxy M22 Android 11, 12 [Përditësuar]

Anashkaloni FRP Galaxy M22 Android 11, Android 12 pa përdorur ndonjë softuer të paguar frp anashkalues ​​ose pa paguar dikë, mund ta bëni vetë, vetëm juve ju kërkohet një pajisje tjetër Android që funksionon, sepse ne do të transferojmë një aplikacion heqjeje frp nga një pajisje tjetër në ky telefon Galaxy M22. Gjithçka është përmendur më poshtë […]

Hiq FRP Galaxy M21 Android 12 me metodën më të përditësuar

Nëse nuk e keni provuar kurrë mjetin SamFw, atëherë duhet të ndiqni këtë metodë për të hequr frp Galaxy M21 Android 12 pa përdorur asnjë mjet tjetër frp, dhe kjo është një metodë shumë e shkurtër, me një mjet të thjeshtë me peshë të lehtë (Samfw), mund të rregulloni frp problemi i kyçjes së pajisjes tuaj me një klik, sigurohuni që […]

3 Metoda për të anashkaluar FRP Galaxy M12 Android 11, 10 [Përditësuar]

Ne e kemi përditësuar këtë postim me metodën më të fundit për të anashkaluar frp Galaxy M12 me kod, mund të ndiqni thjesht metodën-1 dhe thjesht të përdorni mjetin e thjeshtë të PC-së me peshë të lehtë dhe më pas thirrni një kod nga pajisja juaj, kjo do t'ju ndihmojë të hiqni frp nga pajisja plotësisht, nëse edhe atëherë keni probleme për të […]

2 mënyra për të anashkaluar FRP Galaxy A22 me dhe pa kompjuter

Dy mënyra të disponueshme këtu për të anashkaluar lehtësisht frp Galaxy A22, me ndihmën e mënyrës së parë, e cila është (Metoda-1), ju duhet vetëm një PC dhe 1 softuer falas që quhet (SamFw), lidhja është dhënë më poshtë në këtë postoni, kështu që përmes mehtod-1, nuk keni nevojë të bëni asgjë shtesë, thjesht lidhni pajisjen […]

2 Metoda për të hequr Google FRP Galaxy Z Fold2 Android 11, 10

Hej, a jeni ende në kërkim të një metode funksionale dhe të lehtë për të hequr Google FRP Galaxy Z Fold2, Z Fold2 (5G) Android 11, Android 10, kështu që ndiqni 2 metodat më të mira nga këtu dhe shkoni brenda menysë së pajisjes tuaj pa u identifikuar me të harruara Llogaria Gmail, ne gjithashtu kemi përditësuar metodën 1 këtu në këtë […]

Si të çaktivizoni mbrojtjen e rivendosjes së fabrikës

Nëse dëshironi të çaktivizoni funksionin e kyçjes FRP nga Samsung A8, atëherë duhet të fshini llogarinë Gmail nga cilësimet e pajisjes. Ndiqni plotësisht procesin e mëposhtëm për të çaktivizuar me sukses mbrojtjen e rivendosjes së fabrikës: shkoni te menyja e cilësimeve=>> Llogaritë=>> zgjidhni ID-në e Gmail =>> hiqni llogarinë =>> kjo është ajo.

Anashkaloni skedarët FRP që nuk janë përgjegjës për ndonjë dëmtim në pajisjen tuaj, ju lutemi provoni këtë me rrezikun tuaj.

Hiq bllokimin FRP të llogarisë së Google në Samsung

Bllokimi FRP i llogarisë së Google është një veçori sigurie nga Google që parandalon që telefonat inteligjentë Android të çrrënjosin dhe ndezin ROM-të e personalizuar në to.

Kjo veçori e sigurisë nga Google u shtua nga Lollipop (Android 5) dhe versionet e mësipërme të Android.

Nëse ju kujtohet identifikimi dhe fjalëkalimi i llogarisë Google, atëherë është shumë e lehtë të zhbllokoni llogarinë tuaj Google FRP në smartphone tuaj. Por problemi lind nëse nuk jeni në gjendje të identifikoheni me ID dhe fjalëkalimin e llogarisë tuaj Google.

Në këtë rast, duhet të anashkaloni bllokimin FRP të llogarisë Google për të përdorur përsëri telefonin inteligjent, përndryshe do të bëhet i padobishëm.

Bypass FRP në Samsung

Mund të ndiqni hapat e detajuar për të anashkaluar llogarinë Google në telefonat Samsung Galaxy. Pasqyra e hapave jepet më poshtë.

Sigurohuni që telefoni juaj Samsung të jetë i lidhur me internetin përmes kartës SIM ose WiFi.

 1. Aktivizoni Talkback në telefonin Samsung.
 2. Hap aplikacionin YouTube për të kaluar në shfletuesin Chrome.
 3. Kërkoni dhe shkarkoni aplikacionin Alliance Shield nga çdo burim në internet.
 4. Instaloni aplikacionin Alliance Shield.
 5. Hapni dhe konfiguroni aplikacionin Alliance Shield.
 6. Fshini të dhënat për këto tre shërbime.
  1. Magjistari i konfigurimit të Samsung
  2. Shërbimet e Google Play
  3. Magjistari i konfigurimit të Samsung
 7. Hapni SetupWizardActivity në aplikacionin Alliance Shield.
 8. Llogaria juaj e Google FRP do të anashkalojë automatikisht.

Tani këtu ne kemi shpjeguar të gjitha hapat e lartpërmendur në detaje.

Aktivizo Talkback

 • Shtypni dhe mbani të dy tastet e volumit (+ dhe -) në telefonin Samsung.
 • Prekni Përdorni butonin.
 • Përsëri shtypni dhe mbani të dy tastet e volumit (lart dhe poshtë) për tre sekonda për të përdorur talkback.
 • Rrëshqitni menjëherë për të gjetur Tjetra butonin.
 • Përdor komandat zanore "Ok Google” për të hapur asistentin e Google.
 • thuaj "hap YouTube" për të hapur aplikacionin YouTube.

Hapni shfletuesin Chrome

Ndiqni këto hapa në aplikacionin YouTube.

 • Shkoni te fotografia e profilit në këndin e sipërm djathtas të ekranit në aplikacionin YouTube.
 • Prekni Cilësimet.
 • Prekni Rreth.
 • Prekni Kushtet e shërbimit të YouTube.
 • Kjo do të hapet në Chrome Brower

Instaloni aplikacionin Alliance Shield

 • Kërkoni për Mburoja e Aleancës aplikacion në internet.
 • Shkarkoni dhe instaloni në celularin tuaj.

Konfiguro aplikacionin Alliance Shield

 • Hapni aplikacionin Alliance Shield.
 • Krijoni ID-në e përdoruesit dhe identifikohuni me të.
 • Aktivizo administratori i pajisjes opsion.
 • Gjithashtu aktivizoni Knox opsion.
 • Klikoni në opsionin Finish.

Shënim: Nëse Knox është e gjelbër, atëherë mund të vazhdoni.

Hapat për të anashkaluar bllokimin FRP duke përdorur A

Mund të bëni 3 hapat e mëposhtëm për të anashkaluar bllokimin FRP në telefonin Samsung Galaxy.

Hapi 1

Prekni Menaxheri i aplikacionit dhe kërkoni për konfigurimin e Android. Tani mund të ndiqni hapat e thjeshtë të dhënë më poshtë në aplikacionin tuaj Alliance Shield.

Konfigurimi i Android >> Veprimet >> Ndalimi i detyruar >> Fshi të dhënat e aplikacionit >> OK

Hapi 2

Magjistari i konfigurimit të Samsung >> Veprimet >> Ndalimi i detyruar >> Fshi të dhënat e aplikacionit >> OK

Hapi 3

Shërbimet e Google Play >> Veprimet >> Ndalimi i detyruar >> Fshi të dhënat e aplikacionit >> ok

Hapi 4

Magjistari i konfigurimit të Samsung >> Aktivitetet >> Hap shërbimin e parë (com.sec.android.app.Sec.SetupWizard.SecSetupWizardActivity)
Prekni Next.
Klikoni në Finish.

Çfarë është shërbimi Talkback

Talkback është një lexues ekrani i destinuar për situata ose njerëz që kanë vështirësi në shikimin e ekranit. Ai ju jep reagime të folura në mënyrë që të përdorni pajisjen tuaj pa shikuar ekranin.

Mund ta aktivizoni ose çaktivizoni Talkback duke mbajtur të dy tastet e volumit për disa sekonda.Kur talkback është aktiv, artikulli i fokusuar në ekran shqiptohet me zë të lartë.

Rrëshqitja me rrëshqitje djathtas do të zhvendoset te artikulli tjetër dhe rrëshqitja majtas do të zhvendoset te artikulli i mëparshëm.

Ju keni bërë të gjitha dhe anashkaloni bllokimin Google FRP në telefonin tuaj Samsung. Shpresojmë që këtë postim ta keni gjetur të dobishëm për ju, atëherë mos harroni ta shpërndani në mediat tuaja sociale.

Çfarë është aplikacioni Alliance Shield

Aplikacioni i aplikacionit Alliance Shield kërkon që të regjistroheni për një llogari në AllianceX.org. Ky aplikacion është për biznesin për të menaxhuar pajisjet e kompanisë. Nuk është menduar për përdorim individual. Sidoqoftë, ky aplikacion gjithashtu lejon përdoruesit individualë ta përdorin atë.

Shkarkoni aplikacionin Alliance Shield

Aplikacioni Alliance Shield është një aplikacion shumë i popullarizuar i menaxherit të aplikacioneve në internet. Ky aplikacion është gjithashtu i disponueshëm në dyqanin Google Play, kështu që është gjithashtu një aplikacion i besuar.

Këtu kemi siguruar lidhje të drejtpërdrejta shkarkimi nga platforma të shumta për këtë aplikacion.

votes
Article Rating
Lidhja me postimin kryesor
Adblock
detector