News

Jak změnit soubory wickedwhims v Sims 4

Klikněte na svou sim > Wicked > nastavení > nastavení > exportovat nastavenía uloží se do . Mods/WickedWhimsMod/WickedWhimsSettings. Soubor s nastavením se generuje automaticky a při aktualizaci si jej musíte zkopírovat nebo vytáhnout.

Jak ve hře otevřete zlé rozmary?

  1. STÁHNĚTE A otevřete archivní soubor ZIP. Otevřete stažený archivní soubor ZIP. .
  2. Najděte složku dokumentů The Sims 4. Otevřete složku Mods v The Sims 4. .
  3. Přesuňte mod do složky Mods. .
  4. Zapněte hru a otevřete Možnosti hry. .
  5. Povolit úpravy vlastního obsahu a skriptů. .
  6. Vypněte a zapněte hru.
Zajímavé:  Jak získat zlato za natáčení reklam v The Sims 4.

Jak změníte atraktivitu v Sims 4 Wicked rozmary?

Zkoušeli jste to:

  1. Klikněte kamkoli a vyberte bezbožný.
  2. Klikněte na nastavení.
  3. Nastavení vztahu.
  4. Nastavení atraktivity.
  5. Sims přepínač atraktivity.

Proč Wicked Whims nefungují správně?

Přísná struktura souborů

Struktura souborů modů je extrémně přísná a umístění modů do příliš mnoha složek způsobí, že je hra nenajde. Pokud jsou soubory hluboké do dvou složek nebo více, musíte to opravit! Uchovávejte soubory WickedWhims přímo ve složce Mods! Limit je hloubka jedné složky!

Je Wonderful Whims a Wicked Whims totéž?

Wicked Wims je velmi populární mod pro Sims 4, ale z pochopitelných důvodů není vhodný. Stejný tvůrce modů má také nádherný Wims mod. Tento mod je v podstatě úplně stejný, ale je mnohem vhodnější.

The Sims 4 || jak já? Wicked Whims Uložit nastavení

Je Wicked Whims mod bezpečný?

Abychom vyjasnili nějaký zmatek, WickedWhims NEOBSAHUJE žádný malware ani nic jiného, ​​co by negativně ovlivnilo vaši hru nebo váš počítač.

Je Wicked Whims v pořádku používat?

Pro dospělé, kteří se zajímají o tento druh věcí, jsou WW a mody, které jsou s ním spojeny, zábavnými doplňky, ale rodiče by si měli být vědomi toho, že ačkoli je hra vhodná pro děti, aby ji mohly hrát ve formě, kterou EA zamýšlela, lze ji vytvořit vysoce NSFW s různé doplňky třetích stran, z nichž WW je jen jedna z příchutí.

Jak osvěžujete rozmary?

Nejrychlejší způsob je nechat Simíka spát. Okamžitě je můžete probudit a jakýkoli nepřipnutý rozmar osvěží. Druhým způsobem je použít odměnu za uspokojení k osvěžení touhy (která funguje na jakémkoli nepřipnutém rozmaru). Rozmary jsou založeny na vlastnostech Simíka a zvolené aspiraci.

Zajímavé:  Jak rozházet okvětní lístky růží v The Sims 4.

Jak resetujete rozmary Simíků?

Zadejte resetSim Jméno Příjmení a klikněte na Enter. Ujistěte se, že zadáváte jméno Simíka, kterého chcete resetovat. Například: Pokud chcete resetovat Gobias Koffi, napište: resetSim Gobias Koffi a stiskněte Enter. Pokud potřebujete resetovat všechny Simíky ve vaší aktuální hře, můžete zadat resetSim *.

Jak povolím mody v Sims 4?

Nejprve povolme mody a CC v nastavení hry:

  1. Otevřete The Sims 4 a klikněte na ‘Možnosti’:
  2. Klikněte na ‘Možnosti hry’:
  3. Klikněte na „Jiné“, povolte možnosti úpravy („Povolit vlastní obsah a modifikace“ a „Povoleny modifikace skriptu“) a poté klikněte na „Použít změny“ (pokud se objeví nějaké varování, klikněte na zaškrtnutí):

Jak změním předvolby Simíků?

Mohu ručně změnit sexuální orientaci svého Simíka po vytvoření? Ano, můžete použít interakci „Změnit Simíka“ na zrcadle nebo prádelníku pro přístup k CAS a ruční změnu libovolného nastavení. Kde najdu toto nastavení? V CAS pod nabídkou se třemi tečkami pod výběrem pohlaví.

Jak vypnu přitažlivost ve zlých rozmarech?

Pokud kliknete na některého ze svých simíků nebo se vám dokonce líbí podlaha a pak zlí rozmary > nastavení > nastavení vztahu > nastavení atraktivity, můžete věci týkající se atraktivity vypnout nebo změnit.

Mají úžasné rozmary přitažlivost?

Atraktivita – WonderfulWhims. Atraktivita je čistá přitažlivost pro vnější vzhled Simíka. Záleží na každém detailu, od typu a stylu oblečení, přes barvy, doplňky, vlasy, oči včetně tvaru těla a dokonce i hlas.

Jak zjistíte, který mod je rozbitá Sims 4?

Podobně jako u metody Tray Importer je Mod Checker software, který skenuje všechny složky Mods a automaticky identifikuje poškozené soubory CC. Zobrazuje všechny CC a mody ze složky Mods a identifikuje ty poškozené, které lze ručně odstranit.

Zajímavé:  Jak kreslit obrázky v The Sims 4.

Co se stalo s rozmarem Sims 4?

Systém Sims 4 Whims bude nahrazen klasickým systémem Wants and Fears z The Sims 2 s nadcházející aktualizací základní hry. Nejnovější plán hry Sims 4 přinesl toto léto velkou aktualizaci základní hry spolu s novými vydáními DLC, přičemž nedávná ukázková událost odhalovala kompletní přepracování systému Whims.

Jsou rozmary Sims 4 pryč?

Změnili to, protože je to nyní možnost. Přejděte na možnosti hry a znovu je zapněte.

Můžete smazat rozmary Sims 4?

rozmary již nelze odstranit/zavřít, tlačítko „x“ chybí, můžete je pouze „připnout“ jako možnost (viz snímek obrazovky).

Jak kontrolujete rozmary Simíků?

Chcete-li vrátit rozmary, přejděte do Možnosti > Hraní > Zobrazit rozmary. Zaškrtnutím políčka se do hry vrátí funkce Rozmar.

Co získáte za splnění rozmarů Sims 4?

“ Nyní, když jste plnili cíle Rozmar a Aspirace a máte hodně spokojenosti, pojďme to utratit! Kliknutím na ikonu malého dárkového balíčku na pravé straně panelu Aspirace zobrazíte obchod s odměnami za aspiraci. Zde si můžete koupit lektvary, které změní váhu nebo aktuální emoce vašich Simíků.

Jsou úskočné touhy v rozporu se zlými rozmary?

Zůstaňte u WW a můžete začít ETA: DD není kompatibilní s WW a MCCC.

Jsou mody pro Sims 4 nelegální?

Mody musí být nekomerční a distribuované zdarma. Mody nelze prodávat, licencovat ani pronajímat za poplatek, ani nemohou obsahovat funkce, které by podporovaly peněžní transakce jakéhokoli typu. Všimněte si, že The Sims si uvědomují, že vytváření modů vyžaduje čas a zdroje.

Může vám EA zakázat modifikace?

žádné mody nejsou povoleny — zákaz účtu, pokud je chycen. Druhou stranou je, že můžete vytvořit mod, který vytvoří lepší hru. Takže EA může chtít, abyste byli součástí jejich týmu, což je nepravděpodobné, nebo vás zakážou a vezmou/použijí váš nápad a udělají s ním cokoli, protože nemá žádné zákonné oprávnění.

Zajímavé:  Jak získat odměnu v The Sims 4 Cesta ke slávě.

Proč můj režim extrémního násilí nefunguje?

Řešení problémů s modulem Extreme Violence

Ujistěte se, že je mod plně aktuální, přejděte na stránku stahování Sacrificial Mods. Přejděte na stránku obecných nastavení ve hře a ujistěte se, že hra umožňuje vlastní obsah a modifikace skriptů. Ujistěte se, že mod a všechny jeho soubory jsou hluboké pouze do jedné podsložky.

Jak stáhnout a nainstalovat mod WickedWhims pro The Sims 4

The Sims 4 je zábavná hra pro všechny generace a demografické skupiny, na vytvoření dokonalého domova a simulaci každodenního života je určitě něco univerzálního. Někteří hráči však mají jiné potřeby a chtějí, aby jejich Simíci byli více. řekněme realističtí. K záchraně přichází fanouškovský mod „Wicked Whims“, který do hry přináší realistickou nahotu a sex, ale i mnoho dalšího.

Upozornění: Po tomto modu se už nikdy nebudete dívat na Simíky stejným způsobem. Také, pokud je vám méně než 18 let, vypněte prosím svůj prohlížeč! Všichni ostatní, níže uvedený průvodce vám ukáže, jak stáhnout a nainstalovat mod Wicked Whims v The Sims 4, vy hloupí zvrhlíci.

Jak stáhnout mod Wicked Whims

Chcete-li si stáhnout mod Wicked Whims pro The Sims 4, přejděte na oficiální stránku modu.

V sekci «Download & Installation» klikněte na první «DOWNLOAD» a přejdete na další stránku, kde budete mít možnost si ji stáhnout přes Itch.io nebo Nexus Mods (nebo použijte tyto odkazy).

Jak nainstalovat mod Wicked Whims

Chcete-li nainstalovat mod Wicked Whims v The Sims 4, postupujte podle pokynů nebo podle níže uvedeného snímku obrazovky:

  • Po dokončení stahování otevřete soubor a extrahujte obsah;
  • Otevřete složku „Mods“ v adresáři hry zde – „My Documents => Electronic Arts => The Sims 4 => Mods“;
  • Zkopírujte a vložte mod složku «Wicked Whims» do složky «Mods»;
  • Spusťte hru;
  • Přejděte na „Nastavení hry“;
  • Na záložce «Jiné» povolte «Uživatelský obsah a modifikace» a «Povolené modifikace skriptů»;
  • Zavřete hru a znovu ji spusťte.
Zajímavé:  Jak otevřít příkazový řádek v tabletu Sims 4.

Tady to máte, nyní máte v The Sims 4 nainstalovaný mod Wicked Whims! Takže hádám, že je čas splnit všechny vaše zlé rozmary? Bavte se a hodně štěstí při vysvětlování toho, co hrajete, když vás chytí rodiče nebo manžel.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»