News

Jak prodávat obrazy v The Sims 4

Dovednost kreslení v The Sims 4

Kreslení v Sims 4 je jednou z nejzajímavějších kreativních dovedností ve hře. Vaši Simíci si nyní budou moci nejen vybrat formát obrazů, ale také kreslit různé žánry a dokonce vytvářet emocionální obrazy v různých náladách. Dnes se v naší recenzi naučíte všechny funkce kreslířské dovednosti v The Sims 4.

Jak zlepšit své dovednosti v kreslení

Stejně jako všechny ostatní dovednosti v The Sims 4 lze malování rozvíjet několika způsoby:

1. Co je kreslení bez praxe? Samozřejmě hlavní cestou ke zlepšení je přímá zkušenost s barvami a štětci!

Sim maluje na stojan

Sim maluje na stojan

2. A přesto teorie není nikdy zbytečná: čtení knih o této dovednosti také pomůže při zvládnutí dovednosti kreslení. Knihy si můžete zakoupit prostřednictvím knihovny nebo počítače:

Knihy o dovednostech kreslení

Knihy o dovednostech kreslení

  • Výkres. Svazek 1. Základy kreslení
  • Výkres. Svazek 2. Historie kresby
  • Výkres. Svazek 3. Kreslení obrázku

Funkce kreslení v Sims 4

Hlavním a výrazným rysem kresby v The Sims 4 z předchozích dílů hry je v prvé řadě rozdělení malby do žánrů. Nyní, když si vyvinete dovednost, otevřou se nové styly a budete si moci vybrat, v jakém žánru bude váš Simík malovat. Připomínám, že v The Sims 3 a The Sims 2 byla kresba na stojanu rozdělena na zátiší, portrét, standardní malbu a další podtypy. Ve čtvrté části je rozdělení jasně na žánry a formáty plátna.

Stojan v Sims 4

Stojan v Sims 4

Navíc bylo možné natáčet a umístit své dílo na stojan. Tímto způsobem můžete odložit nedokončený obraz a začít nový, aniž byste museli kupovat druhý stojan. A pak se vraťte k dokončení prvního a znovu jej položte na stojan. Nedokončené obrazy lze dočasně pověsit na zeď nebo uložit do zavazadla vašeho Simíka.

Zajímavé:  Jak trestat za zakázané aktivity v klubu Sims 4.

Formáty malby

Všechny typy obrazů v The Sims 4, kromě krajiny, lze kreslit ve 3 formátech: malý (50§), střední (75§) a velký (100§). Kresba na šířku je automatická pouze ve středním formátu a stojí 100 simoleonů.

sims 4 formáty obrázků

sims 4 formáty obrázků

Stojí za zmínku, že rychlost malování ve hře je mnohem rychlejší než v The Sims 3. Díky tomu se rozdíl v čase dokončení malých a velkých pláten zdá nevýznamný a někdy se dokonce shoduje.

Kvalita obrazů

  1. Normální (nízká úroveň kvality)
  2. Dobrá (střední kvalita)
  3. Báječný! (vysoká úroveň kvality)
  4. Mistrovské dílo (zvláštní úroveň kvality)

možnosti pro malby v sims 4

možnosti pro malby v sims 4

Všechny možnosti malby jsou samozřejmě zcela konvenční a můžete vidět stejný obrázek v dobré i vynikající kvalitě. Přesto bude rozdíl mezi začátečníky, středně pokročilou a vysokou úrovní kreslířských dovedností docela patrný.

Žánry obrazů v The Sims 4

  • klasická malba
  • malba pop art
  • abstraktní malba
  • realistický obrázek
  • surrealistická malba
  • impresionistická malba

žánry obrazů sims 4

žánry obrazů sims 4

S aktualizací 1.5.139.1020, která přišla v březnu 2015, se na stojanu objevila možnost „Vymalovat z fotografie“, která také zahrnuje výběr formátu. Tento obraz má záměrně zrnitou texturu, aby se dal odlišit od běžných fotografií, které byly dodány později s doplňkem Sims 4 Get to Work. Přečtěte si více o fotografování v naší recenzi: Fotografická dovednost v The Sims 4 Jak se dostat do práce, její úrovně a funkce.

Sims 4 kreslení z fotografií

Sims 4 kreslení z fotografií

Možnost fotografování je vázána na umístění stojanu a umělce, což značně omezuje pohled na fotografie a v důsledku toho i na samotné kresby. Výhodou takového malování ale je, že s jeho pomocí můžete libovolně vytvářet portréty a originální krajiny se zátišími, aniž byste byli omezováni stávajícími možnostmi maleb ve hře.

Malování graffiti v The Sims 4 City Living

Majitelé doplňku City Life dostali možnost poslat své studenty tvořit graffiti na různá témata. Malování bohužel nebylo implementováno jako samostatná dovednost, jako tomu bylo v The Sims 3 Studentský život, ale zaujalo své místo v kreslířské dovednosti, což umožnilo zpestřit životy postav.

Zajímavé:  Jak vyřešit problém s pádem hry Sims 4.

Sim maluje graffiti na zeď

Sim maluje graffiti na zeď

  • Malování podlah DIY — §135
  • Fototapeta DIY — §135
  • Fototapeta DIY Garáž — §750
  • Fototapeta DIY Téměř otevřená garáž — §750 (nevhodná pro nízké stěny)

Spárujte malování s jinou postavou

Spárujte malování s jinou postavou

Jak se bude vaše dovednost rozvíjet, bude vaše postava objevovat nová témata pro malování.

Stranou nezůstali ani příznivci žertů. Malováním na nástěnné malby své i cizích si Simíci zlepšují své zlomyslné schopnosti. Mějte na paměti, že ne všichni autoři nástěnných maleb budou mít z této události radost.

Špinavý chlap nakreslil muže se sekačkou na trávu a červenými písmeny na modré panoráma města

Špinavý chlap nakreslil muže se sekačkou na trávu a červenými písmeny na modré panoráma města

Sims 4 úrovně dovedností kreslení

úroveň 0-1 — můžete malovat klasické nekvalitní obrazy na stojan, přístupné styly street artu: graffiti, politika, kultura.
úroveň 2 — můžete diskutovat o teorii barev s ostatními postavami, kresba na šířku je k dispozici za 100§.
úroveň 3 — můžete vytvářet obrázky ve stylu pop art nízké kvality, k dispozici je kresba z fotografií, otevře se téma graffiti: město.
úroveň 4 — můžete vytvářet realistické a abstraktní obrazy nízké kvality a klasické obrazy střední kvality.
úroveň 5 — můžete vytvářet obrazy ve stylu pop art průměrné kvality, stejně jako surrealistické a impresionistické obrazy nízké kvality ve street artu můžete malovat přírodu;
úroveň 6 — můžete vytvářet klasické obrazy vysoké kvality, stejně jako realistické a abstraktní obrazy střední kvality.
úroveň 7 — můžete vytvářet vysoce kvalitní pop-artové obrazy, stejně jako surrealistické a impresionistické obrazy průměrné kvality odhaluje optický klam.
úroveň 8 — Můžete kreslit vysoce kvalitní realistické a abstraktní obrazy a také diskutovat o estetice v rozhovorech s jinými postavami.
úroveň 9 — můžete vytvářet surrealistické a impresionistické obrazy vysoké kvality, v graffiti se objevuje téma: postavy.
úroveň 10 — Můžete vést ostatní postavy v učení, jak kreslit.

Zajímavé:  Kde najít citron v Sims 4.

Co můžete dělat s hotovými obrazy?

Jakmile budete mít obraz hotový, můžete jej pověsit na zeď. Chcete-li to provést, klikněte na obraz a podržte tlačítko myši a přetáhněte jej na požadovanou část stěny. Na obraz můžete také nainstalovat nebo odstranit ozdobný rám, vložit jej do zavazadla, pojmenovat jej nebo jej s dobrým ziskem prodat. Pokud je obraz v normální nebo vysoké kvalitě, bude vám nabídnuta možnost „Prodat sběrateli“ a pokud je obraz mistrovským dílem, zobrazí se možnost „Prodat do umělecké galerie“. Nejzajímavější možností nabídky je „Vytvořit kopii“. Náklady na vytvoření kopie se budou rovnat ceně originálního obrazu, ale jeho vlastní prodejní cena bude vždy nižší. V tomto případě bude kvalita kopie z obrazu (a kopie z kopie) vždy nižší než originál.

Vliv emocí na malbu a emocionální malby

Simík, který je v určitém emocionálním stavu, může nakreslit speciální malbu, která není za normálních podmínek dostupná. Existuje celkem 6 druhů emotivní malby, ale všechny jsou kreslené pouze ve středním formátu a stojí 100 simoleonů.

sims 4 emotivní obrázky

sims 4 emotivní obrázky

  1. Sebevědomý obrázek (je vyžadován sebevědomý stát);
  2. Rozzlobený obrázek (je vyžadován rozzlobený stav);
  3. Hravý obrázek (vyžaduje se hravý/hravý stav);
  4. Koketní obrázek (vyžaduje koketní/romantický stav);
  5. smutný obrázek (je vyžadován smutný stav);
  6. Matematický diagram (vyžaduje se pozorný stav, při kreslení matematických diagramů se navíc rozvíjí dovednost logiky).

kreslení sims 4

kreslení sims 4

Abyste mohli vytvářet emotivní malby v jakékoli náladě, můžete si zakoupit bonusovou charakterovou vlastnost expresionisty. Uděluje se za splnění životního cíle v kategorii Kreativita — Výjimečný umělec. Expresionistické postavy, bez ohledu na své momentální emoce, mohou kdykoli nakreslit matematický diagram, smutný, hravý, naštvaný, sebevědomý, koketní obrázek!
Přečtěte si více o životních cílech a podmínkách jejich plnění v našem článku Životní cíle v základní hře The Sims 4.

Zajímavé:  Jak aktivovat ovládací centrum Sims 4.

Tímto naše recenze končí a přejeme vašim Simíkům kreativní úspěch a opravdová mistrovská díla v malování!

kreslení sims 4

kreslení sims 4

  • V The Sims 4 se obrázky kreslí mnohem rychleji než v The Sims 3, ale levelování dovedností se nezrychlí.
  • Inspirovaný stav vám pomůže rychle zvládnout kreslicí dovednosti a zlepšit kvalitu malby.
  • Kreslení matematických diagramů (a přitom pozor) zlepšuje vaše logické dovednosti.
  • Umělečtí kritici mohou obrazy obdivovat (stejnojmenná možnost po kliknutí na obraz), což dává jedinečnou inspiraci náladu.
  • Simíci s bonusovou vlastností expresionisty mohou kreslit emocionální obrázky v jakémkoli stavu.
  • Simíci na 4. úrovni kariéry „Umělec“ mohou hodnotit obrazy (možnost „Seriously Appraise“) a získat inspirační moodlet.
  • Simíci nemohou kreslit na stojan, když jsou nepohodlní nebo ve stresu.
  • V kariéře umělce dává malý formát 25 % na průběh denního úkolu, střední formát (+ krajiny a emotivní malby) od 25 % do 50 %, velké formáty vždy 50 %.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»