News

Jak vytvořit velké ikony v The Sims 4

Jak zvětšit nebo zmenšit objekt v The Sims 4: funkce změny velikosti

Unavený z toho, že stále nemůžete nastavit domácí kino, protože v Sims 4 stále nevymysleli plazmu na půl místnosti, nebo zaparkovat pod barákem světlé sporťáky (ano, pořád jsem naštvaný že jsme byli ochuzeni o řízení aut v Sims 4). Můžete jít za hranice obyčejnosti a oživit své nejbláznivější nápady ručním zvětšením nebo zmenšením objektu v The Sims 4.

Existují dva způsoby, jak se s tímto problémem (nebo obsedantní touhou, co chcete), vypořádat:

  • pomocí klávesové zkratky v konstrukčním režimu,
  • pomocí Simíka v živém režimu.

Výsledky se budou lišit.

Ve stavebním režimu

První způsob, jak zvětšit a zmenšit objekty v The Sims 4, je velmi vhodný pro ty, kteří si nechtějí pamatovat kódy. Nemusíte si dělat starosti s instalací neznámého modu nebo psaním čehokoli do naší konzole, vše, co potřebujete, je:

  1. Vyberte položku, kterou chcete změnit.
  2. Podržte klávesu směna,
  3. Stiskněte klávesu s pravou hranatou závorkou — “]” — pro zvětšení velikosti objektu nebo levé hranaté závorky — “[“ — snížit to.
  4. Můžete kliknout na „]«A»[“ opakovaně. Počet zvětšení není nijak omezen, ale objekt můžete zmenšit pouze do určité hranice.

  1. Na některých klávesnicích s jiným rozložením může místo «[ nebo ]» fungovat tlačítko «´» nebo «~».
  2. Může také fungovat pouhým stisknutím kláves „[ nebo ]“ bez držení klávesy Shift (to se mi osobně stalo).
Zajímavé:  Jak umístit byty v The Sims 4.

Změny životního stylu

Existuje alternativní způsob, jak zvětšit nebo zmenšit objekt v The Sims 4 v životním režimu. Bude to vyžadovat trochu více manipulace, ale s jeho pomocí můžete získat velikosti, které nejsou k dispozici v první metodě.

Bohužel to má i nevýhody. A to:

  1. Někdy se velikost nezmění, ačkoli všechny akce byly provedeny správně.
  2. Místo toho, aby se zmenšil, předmět v The Sims 4 se zvětší.
  3. Někdy se věci stanou tak miniaturními, že bude těžké si jich vůbec všimnout.
  4. Pokud chcete zvětšit nebo zmenšit předmět na veřejných nebo prázdných pozemcích, budete muset tyto pozemky navštívit se svým Simíkem.

Co dělat

Naše akce začínají povolením režimu pro vývojáře. Pro tohle:

  • otevřete konzolu pomocí klávesové zkratky Ctrl + Shift + C,
  • vstoupíme testy jsou pravdivé.

Nyní, když kliknete na objekt a zároveň podržíte klávesu Shift, bude mít interakční nabídka možnost „Nastavit jako hlavu“.

Jak zvětšit nebo zmenšit objekt v The Sims 4: funkce změny velikosti

Chcete-li nyní změnit velikost v Sims 4, musíte:

  1. Vyberte požadovanou položku a nastavte ji jako hlavu. Uvidíte, jak má Simík místo hlavy. například dýni (nebo jakýkoli jiný předmět).
  2. Se stisknutou klávesou směna klikněte na sim a vyberte «Obnovit objekt (ladění)».
  3. Věc zmizí z hlavy postavy a objeví se u jejích nohou v jiné velikosti.

Zároveň můžete věci v The Sims 4 zvyšovat nebo snižovat předchozím způsobem a měnit je pomocí kláves Shift + [ nebo Shift + ]. To nám dá dvakrát tolik možností!

Jak změnit výšku objektů

Nyní se podíváme na to, jak změnit výšku objektů. Řekněme, že jste udělali obří stůl a obyčejné květiny už tam prostě umístit nejdou. Tento problém lze snadno vyřešit. Pro tohle:

  1. Opět začneme z konzole a vstoupíme bb.moveobjects on.
  2. Poté musíte vzít objekt, jehož výšku a polohu chcete změnit, podržte klávesu Ctrl a zároveň číslo «9» — pak se objekt zvedne.
  3. Chcete-li snížit položku, stiskněte: «Ctrl + 0«.
Zajímavé:  Kde jsou úspory Sims 4 ve Windows 10.

Tato funkce je velmi užitečná pro umisťování předmětů na police nebo pro kombinování různých předmětů mezi sebou. Navíc i takové, které se v běžné hře nedají kombinovat.

Jak zvětšit nebo zmenšit objekt v The Sims 4: funkce změny velikosti

Vedlejším efektem změny velikosti předmětů v The Sims 4 může být to, že větší předměty mohou být umístěny mimo pozemek.

Funkce škálování

Výše uvedené metody nebudou fungovat stejně na všech objektech, takže pokaždé budete muset vše zkoušet a testovat ručně.

Zvětšení nebo zmenšení velikosti dekorativních předmětů v The Sims 4 bude fungovat mnohem lépe než ostatní, zejména ty, se kterými Simíci komunikují.

Jak zvětšit nebo zmenšit objekt v The Sims 4: funkce změny velikosti

Tito. Na obří židli se s největší pravděpodobností neposadíte, ale ze zvětšené televize si můžete udělat domácí kino. Bude to fungovat jako obvykle a můžete to bez problémů sledovat.

Možnost zmenšit nebo zvětšit velikost věcí v The Sims 4 je velmi užitečný nástroj, který v konstrukčním režimu může pomoci vdechnout nový život starým předmětům. Je ale potřeba počítat s tím, že má určitá omezení.

Animované objekty

S největší pravděpodobností se žádný objekt, který má vestavěnou animaci, nezmění správně. Samotný objekt se změní, ale animace zůstane stejná.

Jak zvětšit nebo zmenšit objekt v The Sims 4: funkce změny velikosti

Nástěnné předměty

Bohužel s mnoha předměty, které jsou namontovány na stěně, nebude fungovat nic dobrého. Buď zůstávají stejné, nebo se mění části, stejně jako objekty s animací (například nástěnná zrcadla).

Jak zvětšit nebo zmenšit objekt v The Sims 4: funkce změny velikosti

Zvětšení nebo zmenšení velikosti obrazů a nástěnných dekorací v The Sims 4 je dobrý způsob, jak dát prázdné stěně sofistikovaný vzhled. Tímto způsobem můžete udělat svůj domov stylovějším, aniž byste museli utrácet spoustu peněz.

Mnoho obrazů v antickém stylu je obvykle velkých a drahých. Pomocí změny velikosti objektu můžete dosáhnout stejné estetiky s menšími kopiemi. Nejlepší je umístit je do malé místnosti nebo prostoru.

Zajímavé:  Jak přepnout do režimu mapy v The Sims 4.

koberce

Doslova jeden koberec ze všech nabízených mi obvykle vyhovuje a používám ho léta. Proto se možnost měnit velikost koberců stala velmi užitečným nástrojem pro stavbu a skutečným zachráncem života.

Cena předmětů se nezmění, když změníte jejich velikost v The Sims 4. I když dáte koberec poloviční velikosti, nebude stát polovinu jeho běžné ceny.

Samozřejmě to bude fungovat i obráceně. Pokud jste s rozpočtem, nic vám nebrání vybrat si koupelnovou předložku za 50 simoleonů a zaplnit jím celý obývací pokoj!

Pokud existují starší verze hry, nemusí být možné změnit koberce. S vydáním nových aktualizací ale tento problém zmizel.

Autíčka

Přestože jsme v The Sims 4 byli ochuzeni o řízení aut, hráči našli skvělý způsob, jak ve hře používat auta – i když jen jako dekoraci. Abyste vytvořili pocit, že váš Simík má železného koně, můžete autíčko zvětšit a umístit ho poblíž domu.

Jak zvětšit nebo zmenšit objekt v The Sims 4: funkce změny velikosti

Krajinářský design

V The Sims 4 můžete zvětšit nebo zmenšit velikost předmětu nejen uvnitř domu. Zmenšení rostlin a keřů je skvělý způsob, jak přidat na dvorek vašich Simíků trochu více detailů. Jakákoli zeleň se k těmto manipulacím dokonale hodí.

Jak to lze použít:

  1. Změnou rostlin ve vaší zahradě můžete přidat vrstvy do své krajiny (nebo jen květinových záhonů) a dát svým venkovním prostorům trochu více textury. Jak zvětšit nebo zmenšit objekt v The Sims 4: funkce změny velikosti
  2. Zvětšení kamenů je skvělý způsob, jak tuto funkci využít. Přidáním větších kamenů kolem vašeho domu můžete vytvořit vzhled svažité oblasti a přidat trochu hloubky jinak dokonale plochým oblastem The Sims 4. Jak zvětšit nebo zmenšit objekt v The Sims 4: funkce změny velikosti
  3. Obklopením přírodního bazénu kameny různých velikostí vytvoříte něco, co se velmi podobá rybníku nebo jezeru. Jak zvětšit nebo zmenšit objekt v The Sims 4: funkce změny velikosti
  4. Můžete také použít větší kameny, aby to vypadalo, že oblast je zavěšena na vrcholu hory nebo útesu.
Zajímavé:  Jak pózovat pro paparazzi Sims 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»