News

Jak vstoupit do budovy v The Sims 4

Simíci mají také potřeby. Zkoušel jsem i ResetSim a nic. Mohu například hrát za Simíky: hrát na telefonu a tak dále. Ale nemůžu jít do domu, nemůžu v něm ani nic dělat pro Simíky a ve stavebním režimu vše funguje (uspořádání). Simíci sami prostě hloupě nevidí dům, dveře jsou otevřené. Co dělat? Pokusil jsem se pohnout, ale píše se, že toto je již domov těchto Simíků.

Nejlepší odpověď
Možná nemohou přijít? Například dům stojí na základech a nejsou postaveny žádné schody.
Michail FlowStudent (102) před 7 lety
Ne, je tam schodiště a dveře.
Jiné odpovědi

Co když jsem je již přestěhoval do jiného domu, jsou připraveni, ale stále nemohou vstoupit, a když kliknu na šipku pro otevření prvního nebo druhého patra, prostě to nefunguje.

Měl jsem tento problém: opustit dům, ale nevstoupit (dal jsem oblouky, abych se mohl dostat dovnitř) zvedněte základy (šipka nahoru na editoru místností) a budete muset dát žebřík ke vchodu.. nyní dokonce i dovnitř dům dveře fungují.. zřejmě jsem nějak snížil základy.. sám jsem tomu nerozuměl.. prostě jsem se rozhodl vyměnit dveře a jdu

YusiZnalec (301) před 2 lety

zkrátka když se pozorně podíváš při zvedání základu. tak s největší pravděpodobností je k domu ještě přidělaný plot. nevím proč, ale když z domu odstraníš 1 buňku plotu, tak vše opět funguje

Nedávno jsem se s tím také setkal. Udělal jsem to. Jednoduše jsem odstranil Simíka z rodiny a pak jsem pozval dalšího Simíka, aby se přidal k rodině. A vše fungovalo

Zajímavé:  Jak se vrátit ke starému uložení v The Sims 4.

Pokud (náhle) jeden Sim z vaší rodiny může přijít, ale druhý ne (čelí situaci)

  1. Zahrnout kód vývojáře
  2. Zatímco držíte shift, klikněte na dveře
  3. Proveďte několik akcí – „přiřadit ladění jako hlavní vstup“ a „obnovit objekt ladění“
  4. Vyberte Simíka, který se nemůže dostat do domu, znovu podržte Shift a klikněte na dveře. Vyberte «klepání na dveře»
  5. Nechte ve své domácnosti dalšího Simíka (který může přijít do domu) a pusťte ho do domu, stejně jako pouštíte hosty dovnitř.
  6. Vše by mělo fungovat, bude se moci znovu přihlásit.

Překvapivě trik, který pomohl, byl přejít na jiné místo a okamžitě se vrátit zpět. Umístění se restartovalo a chyba zmizela. Restartování hry ale místo znovu nenačte.

Jak se dostat do města v Sims 4?

Pokud ve hře Sims 4 nemůžete jít do města nebo na jiné veřejné místo, pomůže vám tento tip:

Abyste mohli rychle přejít na veřejné místo, stačí nejprve stisknout písmeno M na klávesnici, otevře se mapa všech měst a všech provozoven The Sims 4, poté musíte vybrat požadovanou budovu nebo město, např. například tělocvična nebo nějaký park. Poté se vám zobrazí nakládací pole, po kterém se otevře vámi vybraná provozovna.

Je nemožné ovládat své různé postavy, pokud jsou aktuálně na různých místech.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»